werfgh Публикувано Август 10, 2013 Публикувано Август 10, 2013 И аз имам проблем с програмата, имам iPod Touch 3 и iPod Touch 5, 3ката ми е първия както можете да се досетите, и с нея нямам никакви проблеми, тегля нещо със около 300кб/с и всичко е чук, обаче с новия айпод, а именно 5цата нещата се свалят супер бавно, свалям със 40кб/с най много, но в редки случаи, най-често свалям с 20кб/с а по някога дори с 6кб/с Някой да знае как да го оправя и защо го имам тоя проблем? Благодаря предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Август 11, 2013 Публикувано Август 11, 2013 В AppStore, скороста е добра 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Август 11, 2013 Публикувано Август 11, 2013 (редактирано) И аз имам проблем с програмата, имам iPod Touch 3 и iPod Touch 5, 3ката ми е първия както можете да се досетите, и с нея нямам никакви проблеми, тегля нещо със около 300кб/с и всичко е чук, обаче с новия айпод, а именно 5цата нещата се свалят супер бавно, свалям със 40кб/с най много, но в редки случаи, най-често свалям с 20кб/с а по някога дори с 6кб/с Някой да знае как да го оправя и защо го имам тоя проблем? Благодаря предварително Не използвам програмата, но ти сваляй приложенията без да закачаш iPod за компа, сваляй ги в компютъра да кажем, след свалянето проверяваш в програмата дали са свалени, закачаш iPod за компа, влизаш пак там където е ябълката с ръката и след това в същият прозорец(след като цъкнеш на ябълката с ръката, този прозорец) ще видиш един бутон в дясно горе - задължително цъкваш на него като е сив И след това отиваш в секцията Downloads на програмата, избираш си приложение и го инсталираш. edit: Сега като опитах на iMac и ми сваля бавно, усилва се после пада, виждаш 50, 120, 200 и после 30 k/s и т.н. Може би е нещо от тях. Казвам, като ги свалям в компютъра и без закачен iDevice на компа. Редактирано Август 11, 2013 от iPhoneman Цитирай
stachiman Публикувано Септември 1, 2013 Публикувано Септември 1, 2013 Имам същия проблем. Изтеглих си 5 приложения без проблем , тръгват на телефона но следващите които тегля и ги качвам на телефона ми иска apple ID пиша си го ии ми крашва пробвах няколко пъти няма разлика . Моля помогне те ! Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 За да не ти иска Apple ID прочети какво съм написал. Аз съм използвал за последно версията на програмата за Mac OS X, но принципа е същият. Цитирай
wallkingdead Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Здравейте ! Имам Iphone 2g и изпълних всички инструкции на програмата но ми дава ерор (червен ерор) при всеки опит за качване на приложение (след натискане на install). Някой имал ли е този проблем и може ли да ми помогне ?Или да ми подскаже с алтернативен метод да кача Metal Gear Solid touch ! Нямам wi-fi (не работи) и нямам jeilbrake и cydia. Благодаря предварително ! Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Причината е много старата версия на софтуера. Но на този модел телефон не можеш да качиш по-нова версия. Цитирай
wallkingdead Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 (редактирано) A има ли алтернативен начин да кача приложения чрез програма? Защото нямам wifi и не мога да сложа cycia и всички други малки красоти.(jeilbrake ++) Редактирано Септември 3, 2013 от wallkingdead Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 A ти пточете ли заглавието??? (pp25 - Програма за инсталиране на кракнати приложения/игри без Jailbreak) Прочети и първия пост и ще си отговориш на въпроса! П.П. Имената на всички градове се пишат с главна буква! Пазарджик !!! Цитирай
wallkingdead Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Прочетох всички мнения и всичко в цялата тема! Не схващам точно с каква идея се включваш темата ? Нямам Jeilbrake и искам чрез програма да си кача приложения .Тази явно не става защото телефона ми е твърде стар и затова питам за друга алтернатива която да работи с моя телефон. А ти си ми излишен като отговор защото явно дори не си вникнал в двата поста които съм пуснал. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Не се заяждай с хората който се опитват да ти помогнат. Търси в програмата "ако се намират" по-стари версии на приложенията, който биха работили на твоята версия на софтуера. Цитирай
wallkingdead Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Приложението което свалям работи на моя телефон.Имам lite версията на съответното приложение.Просто самата програма не иска да инсталира приложенията.Дори icam не иска да инсталира.Това е моя проблем. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Значи просто не става. Ползвай лайт версията или просто си купи цялата версия. Цитирай
wallkingdead Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 (редактирано) Ето в това се изразява проблема .Този ерор се появява и не инсталира приложенията.Ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен. Варианта да я купя е последен. Редактирано Септември 3, 2013 от wallkingdead Цитирай
BANNNN Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Някои хора не са платежоспособни мой и не могат да си позволят да закупят всеки софтуер. И все си мисля, че дори другарчето да си закупи въпросното приложение то същото няма да тръгне. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Някои хора не са платежоспособни мой и не могат да си позволят да закупят всеки софтуер.: Направо да ги съжалиш Цитирай
mishocs Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Еми колега ако си без jail как ще свалиш приложение ,което не e за споделяне без jail,много пъти сме коментирали за телефони "БЕЗ JAIL" да се ползва иконата с рачичката а не иконата с P. A и проверили от кой софт на горе се качва че ако си с "2Г " може и да не го подържа Цитирай
wallkingdead Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Благодаря за отделеното време на всички ! Изчетох всичко за телефона всички теми за джейл за сидиа и тнт. Не мога да го джейлна защото за да мога да подкарам кракнати приложения трябва да имам сидиа, wi-fi и да сваля съответното app.Това не мога да го направя защото телефона ми няма WI-FI! Това е причината да не го джейлвам. Приложението което исках да сваля с програмата са за фирмлеар 3.0 или повече което означава, че моя телефон го поддържа .Използвах точно менюто с ябълката !От там свалих 2 приложения но и двете не ми позволява да ги прехвърля на телефона. Същото става и при опита да използвам другата програма която е представена в линк най-горе. Отказах се защото мисля, че самата програма не е предназначена за iphone 2g и фирм. 3.0 ...Оставам с впечатлението, че програмата е за 4.0/5.0 ++. Та това е ... Ако някой може да ми помогне с jeilvane при положение че нямам WI-FI на телефона ще съм много благодарен! Същото важи и ако някой има скрит коз в ръкава и може да ми помогне да качвам ''Кракнати'' приложения без телефона да е джейлнат! Благодаря още веднъж на всички които ми обърнаха внимание и се опитаха да ми помогнат ! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 4, 2013 Публикувано Септември 4, 2013 Ами, ще ти кажа, че пишеш пълни глупости. По - горе ти го намекнаха, аз ти го казвам в прав текст. Как активира телефона, след като твърдиш, че не е джейлнат? Не, не ми отговаряй - няма нужда. Сидиа се инсталира по триста начина, приложенията в нея - също. Освен това, бавен - бърз, iPhone 2G май също има интернет през сим, нали? "Скритият коз" е да не четеш през ред 1 Цитирай
sannikolaus Публикувано Септември 4, 2013 Публикувано Септември 4, 2013 Здравейте, колеги. От 2-3 дни не мога да излекувам приложения, които крашват в РР25, с копчето в дясно (синьо-сивото). Друг има ли подобен проблем? И знаете ли на какво се дължи и как може да се оправи? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.