Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Относно Finder на "dss". Наскоро ми го направи еднократно това и на мен. Рестарт на Файндер оправи нещата. Ctr right clic- relaunch

Публикувано

Ще пробвам, въпреки че го прави постоянно дори след рестарт на компютъра

Публикувано

Вече има ъпдейт OS X10.9.2

Публикувано (редактирано)

Направо го пускам да се ъпдейтне, дано помогне, че не ми се преинсталира цялата OS

Редактирано от Alxx®
Публикувано

Някой да е ъпдейтнал до 10.9.2 вече?

Ще се ъпдейтвам по-късно днес, но не бих отказал мнение преди това ...

Ако няма такова - утре аз ще дам своето :-)

Публикувано

Още снощи, преди да вляза във форума. За сега нямам впечатления, но мисля че всичко е ОК!

Публикувано

И аз ъпдейтнах, не намирам разлика. Всичко е ОК. Проблема с забиването на Finder ми остана :(

Хора, само при мен ли facetime audio не работи, ако не е включена програмата? Говоря, за в случаите, когато някой ме набира.. Иконата подскача на дока за секунда и се затваря.. А като е пусната програмата (и минимизирана) си се появява веднага позвъняването..

Рестартирах мака, изключих фейстайма и пак го включих, но все същото.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

При мен всичко е ок. Приятелката ми пробва, първоначално няколко пъти, но не реагираше въобще на мака. Добавих имейла си в инфото ми нейният телефон и се получи, но като гледам твоят случай е различен.

Публикувано

Новият ъпдейт добавя FaceTime audio, така че - на 10.9.2 съм.

Sent from my iBrain using iFingers.

Публикувано

При мен работи без грижи на Хака, на другия още не съм пробвал. Истина е обаче, че трябваше да се логна след ъпдейта 2 пъти, но по-скоро това е Хакинтош работа от колкото нещо друго. Сега след 2-рото логване няма грижи, затворена не затворена всичко си работи.

Публикувано

На 10.9.2 съм от вчера - никакви проблеми за сега!

Публикувано

А очакваха ли се някакви проблеми?!

Публикувано

Не разбира се.Така е израза просто :)

Публикувано

Здравейте имам един проблем с Mavericks OS немога да кача ъпдейта от 10.9.1.на 10.9.2. дава ми тази грешка постояно Didn't get a response from the Apple Software Update server when downloading OS X Update.(-1001)

Мисля, че проблема е в интернета ти ;-) или по точно в портовете ти.

Редактирано от sarsema
Публикувано

Само м/у другото...

'Във' се пише, когато последващата дума започва с буквите 'в' или 'ф'.

Така к акто 'със' се пише при последващи думи започващи със 'с' или 'з'.

По принцип правилото се учи в малките класове, така че се извинявам, ако още не си стигнал дотам.

П.с. Обикновено пред 'че' се пише запетая.

Sent from my iBrain using iFingers.

Публикувано

Аз съм с тази версия: Parallels Desktop - 9.0.24172.951362 и всичко работи нормално.

Имаш ли линк за изтегляне? Намерих само тази 9.0.23036.915397

Публикувано

Имаш ЛС.

Публикувано

След последниян ъпдейт на Mavericks ми поиска рестарт. Когато се включи ми поиска да се съглася с новите условия за icloud и се рестартира. И сега ми иска пин код с 6 цифри не букви. Става въпрос за MacBook Pro 15. От около седмица е така и незнам към кого да се обърна. Първи собственик съм и е регистриран. Някой може ли да ми помогне какво да правя? Звънях в Apple Bulgaria незнаят как да ми помогнат, писах на Apple, но те ме препращат към България. Някакви идеи какво да правя.

Публикувано
:scratch: :scratch: :scratch:
Публикувано

Активирал си Keychain и сега си чакаш кода с SMS на телефонът, който си посочил.

0a9q.pngikg6.jpg

Другият вариант е с четирицифрен код и оторизация от друго устройство, което вече е в списъка ти.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой има ли проблеми с mail.app на 10.9.2? При мен не зарежда новите писма.

П.С Днес явно ми върви да имам проблеми с пощата по Епъл устройствата :smile:

Публикувано

При мен пък не се актуализира нищо в таскбара. Часа, дата, батерия, нищо... Трябва да чукна с курсора върху тях за да се обновят :/

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...