Hcattaneo Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Доста бъгове имат за оправяне:/ 1 Цитирай
Monro Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Здравейте! От време на време ми забива всичко - пълен блок, и трябва рестарт. Някои има ли идеи какво да гледам(10.9.2 - MBA) ? Цитирай
stangen Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Аз бих почнал с проверка на температурата и на диска. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Аз, бих си помислил с какви плочки рам съм ъпгрейднал. Цитирай
mariankata Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Нали пише MBA, какъв диск и какви плочки рам? 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Аз, недогледах...ама сторидж има, без значение хдд или ссд. Цитирай
mariankata Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Макът 2010, 2011 ли е? Според мен на тези машинки се получава от време на време подобно нещо с 10.9.2. На работният mac mini 2010 при мен се случва същото (рядко, но го има). На машинки 2012, 2013 (mbp, mbpr, mba, imac) такива проблеми не съм срещал. Може да пробваш чист install на 10.9.2, ако ти се занимава (аз навсякъде съм го пускал като update, защото нямам време да преинсталирам всичко наново). Цитирай
Monro Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 2012, 4гб, SSD 256. Алекс като спомена за рамта, може това да е причината и в един момент Маверикса да я "смуче" цялата и системата забива... Въпреки, че работи само firefox, finder, skype и mail Акционерите на Епъл в стремежа за лакомия ще "убият" компанията. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Точно се канех да пиша за същия проблем - и при мен се получава понякога. Най-често като работя в Aperture (понякога при ползване на четките, друг път само при смяна на снимка). Пълно забиване, дори мишката не мърда и трябва задържане на power бутона. Интересното е, че преди Маверикс, нямаше такъв проблем... Става въпрос за iMac 2012. И аз си мисля, че е от рама. Сложил съм 2 плочки Samsung по 4гб допълнително. Но нито ОС-а, нито разни third party apps не ми дават проблеми за паметта... 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Аз забелязвам следния проблем, доста рядко, но се случва - като дам back на Сафари не ме връща на предишната страница въпреки, че адреса в address bar-a се сменя. С рестарт на Сафари не се оправя, с рестарт на Мак-а всичко е ОК. Не е кой знае какво, но дразни. Цитирай
iPhoneman Публикувано Март 21, 2014 Публикувано Март 21, 2014 2012, 4гб, SSD 256.Алекс като спомена за рамта, може това да е причината и в един момент Маверикса да я "смуче" цялата и системата забива... Въпреки, че работи само firefox, finder, skype и mail Акционерите на Епъл в стремежа за лакомия ще "убият" компанията. Ако някой убие компанията поради RAM памет това ще са Intel с малоумната си архаична архитектура, разбирай го пълни идиоти. Твоят проблем не знам от къде идва, но с 4ГБ памет не си за никъде. 3 е абсолютният минимум, но и с 4GB трябва постоянно да се съобразяваш. Цитирай
Monro Публикувано Март 21, 2014 Публикувано Март 21, 2014 Аз не съм сам го сглобявал тоя лаптоп сам, те така го продават... Аз освен да купя нов с 8гб друг вариант нямам, а и самата компания явно това иска. И след 1-2 години, и 8 ще кажат, че е "малко". На всички ни е известно, че компанията след всеки ъпдейт иска да си купуваме новите устройства с максималните им параметри. И го правят задължително, макар и тактично. DreamcatcheR, и при мен е същото. Преди мислих, че ако работи VWware, но сега ми се случва и само на Firefox. Преди го нямаше този проблем, дори преди 10.9.2 пак го нямаше. Цитирай
Monro Публикувано Март 21, 2014 Публикувано Март 21, 2014 Искам го и аз МЛ, липсва ми... Мога да го инсталирам, но като работя с pages.app и после се опитам от iPhone да го отворя ми казва, че документа е правен с по-стара версия и не може да се отвори... същото е и обратно, и ме приканва да обновя... Е за това казвам, че акционерите ще я убият, защото те "натискат" да има много много продажби по този гаден начин... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 23, 2014 Публикувано Март 23, 2014 Някой има ли идея как да подкарам звука през телевизора когато ползвам air play през Apple TV? Чува се само бъзкане Иначе на говорителите на компа няма проблеми... Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 23, 2014 Публикувано Март 23, 2014 System Preferences -> Sound -> AirPlay 2 Цитирай
Monro Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Ужас.. моя мак буук започна често на блокира.. вчера един път, днес пак.. Да пусна някаква програма за тест на хардуера? Цитирай
arm11 Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Аз лично съм много разочарован от Маверикс-а. Лагва постоянно, прави разни мизерии, липсва ми снежния леопард. 3 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Снежния леопард,работеше най-добре. Цитирай
ozone Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Е стига, тъкмо се надъхвам зверски за един мак Дано да не остана разочарован. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Почвам да си припомням малко решенията за бозата - рестарт ще оправи нещата. Все по-често ми се налага да ги правя, за да се нормализира положението. 1 Цитирай
stangen Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 Хъм , аз не забелязвам грижи с Маверикс-а на моите машини. Единствено ме дразни малко по-бавното зареждане спрямо 10.8. 1 Цитирай
semigod Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 И при мен всичко върви нормално към момента. Но наистина зарежда малко по-бавничко... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.