Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Вие явно си изключвате компютрите. Аз не съм забелязвал бавно стартиране, защото просто не го изключвам със седмици :) 24 гиги рам ползвам, така че не е хардуерна недостатъчност..

Да видим какво ще ни покажат началото на юни...

Публикувано

Аз също не го изключвам, но забелязвам проблем с мейл клиента.Налага се да рестартирам,мейл клиента,за да започне да получава писмата.

Публикувано
Публикувано

Здравейте. Аз пък имам ядове със тоя DashboardClient, идва някакъв момент ми лапа всичката рам(8GB) и се налага да рестартирам за да оправя положението!

Публикувано

При мен този проблем се появяваше, при определени есктеншъни в Сафари. Махнах ги и ...сега съм ОК. Ставаше въпрос за РАМ-а.

Публикувано (редактирано)

24yvmma.png

DashboardClient ми взима много рам,защо ли? При OSX 10.8 нямах този проблем.

Редактирано от iMan
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Излезе ъпдейт 10.9.3:)

Публикувано

f8cd4804a06e8eff.jpg

Дори не съм забелязал, че не могат да се синкват контактите и календара чрез кабел..

Публикувано

Мдаммм… Аз не съм закачал през кабел дори не помня от кога ;)

Публикувано

Когато ти е пуснат синк през облака, тюнсът не пипаше контактите преди този ъпдейт. Сега съдържанието може да се манипулира с тюнса, като същевременно се нанасят промените и в облака.

Публикувано (редактирано)

Може да е съвпадение, но след този ъпдейт често чувам вентилаторите да фучат

Sent from my iPad using Tapatalk

Редактирано от netizen
Публикувано

Да не индексира, Spotlight-а и затова да ти фучи? Често се случва след ъпдейт, или базикане по дяловете...

Публикувано

Safari беше проблема, след няколко рестарта се оправи.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Messages app-a - след всеки изход от програмата, не ми помни снимката, която съм си задал. Идеи?

Публикувано

Направи контакт с твоя телефонен номер, сложи снимка и го добави в инфото на телефона, в мейл/контактс...

Публикувано

При мен беше точно така и пак изчезна.

Публикувано

Не стана. :|

Плюс това ми се появи и иконка за съобщенията, до сега я нямах:

8uC1fz5.png

Публикувано

В Preferences - General, махни първата отметка и ще се махне иконата.

Публикувано

Опитай да си смениш снимката на акаунта в icloud.com. Сега пробвах и работи. Сменяш я там и се сменя и на съобщенията :smile:

Ако си активираш от Preferences на съобщенията и имейл акаунта ще ти се активират и неактивните насторйки в General:)

Публикувано

Ако от Акаунтс активирам Bonjour, всичко е ОК, като го спра, и снимката се губи. :)

Публикувано

За смяна на снимката отиди на icloud.com, влез си в профила и я смени от там. Отиваш на сетингс и я сменяш.

След това, който и акаунт да активираш или спираш, снимката не се сменя. Сега го пробвах.

Публикувано

Пробвах. При спрян Бонжур, снимката в Съобщенията се маха при всеки изход от програмата.

При активиран Бонжур няма проблеми.

Даже не знам какво е това Бонжур. :tooth:

Публикувано

Май беше "Здравей" на френски. :)))

Публикувано

Mas oui :biggrin:, "добър ден".

П.П. Комплекс от технологии - епълската имплементация на Zero-configuration networking, ползваща multicast DNS за откриване на услуги, раздаване на локални адреси и т.н. между у-ва в локална мрежа, които поддържат технологията. Вградена е в OSX, iOS и iTunes/Safari за боза.

Спирайки бонжур, спираш връзката с облака ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...