Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз катo пипнах 5C усетих разлика от 5, камо ли 5S.Тъпо е да се казва, че няма разлика. То само като седнеш пред мак от 2010 и 2011 се усеща удоволствието от новото. Така, че разлика винаги има, дори тя да е минимална. Тук не говоря за скоростта на отваряне на приложения.Това не е фактор! Ако мерим бързината, то iPhone 2 се изключва най-бързо от всички модели... ;)

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Бъркаш - 3GS се гаси пръв ;)

Публикувано (редактирано)

Малко е трудно да се направи видео на сравнение с работа в приложения side by side, поне още един чифт ръце ще ми трябва. Грях или не, мисля си че много хора се връзват на маркетинговите трикове на Епъл и се самонавиват повече от необходимото. На едни 5с им се струва 2 пъти по-бърз от 5, на други 5s им се струва 4 пъти по-бърз.. Аз лично не виждам осезаема разлика. Говоря за работата с приложения. Ако си свърша нещо на 5 за 40 сек., то на 5s разликата ще бъде в границата на 1-2 сек по-малко.

Калич, при компютрите разбира се, че има разлика.. И аз очаквах да има в новия телефон, така както беше разликата от 3г на 3гс и от 4 към 4с, но просто тази разлика не се чувства така - поне за момента. Със сигурност, когато iOS 8 излезе, 5s ще се държи доста по-добре от 5, но при всички генерации е така.. А и тогава ще излезе iPhone 6, който определено ще има повече нововъведения и ще е пак 2 пъти по-бърз от 5s.

Аз съветвам всички, които са с 5, и смятат да го продават, за да ъпгрейднат, просто да не го правят. Не си заслужава, ако така са поставени нещата и никой тук не може да го отрече, колкото и да се самонавива.

Sent from my iBrain using iFingers

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Факт, и аз не усещам бързината при нормалната ежедневна употреба спрямо петицата. :). Ако това е основния критерий за смяна, определено не си струва. Но не е само това, според мен. Донякъде чисто черния пет повече ме кефеше като дизайн, не че този е лош. Трябва обаче тепърва да се докаже. Ако са оправили разни уж дребни проблеми като лющене на оксидация, проблем с пауър бутона ( разбирам сега не съм единствен, в Ментел бяха доста добре запознати с проблема :) ) и разни други, може и да си струва. Иначе то е казвано много пъти, ъпгрейда през поколение е по-разумен, разбира се, що се касае до средства.

Публикувано
.

Аз съветвам всички, които са с 5, и смятат да го продават, за да ъпгрейднат, просто да не го правят. Не си заслужава, ако така са поставени нещата и никой тук не може да го отрече, колкото и да се самонавива.

Sent from my iBrain using iFingers

Може и така да е, но кой си ти (дано не ти прозвучи грубо), че да даваш подобни съвети?! На маркетинга да не вярват хората а на теб ли?! ;)

Публикувано

Като казахте пауър бутона, на двете 5s-ки им трака бутона при разклащане на телефона, което е доста досадно, добре че 5-цата не го прави, но пък тя ще ходи в сервиз съвсем скоро за подмяна.

Публикувано

И петиците го правят и четворките...

Публикувано

Явно до сега съм имал късмет. Това щом е още от 4-ките, толкова пък да не намерят начин да го отстранят...

Публикувано

Няма да клатиш:)

Публикувано

На моята петица бутона се клатушка и трака а е нова

Публикувано

Не съм убеден, че е бутона, но...

И нещо друго трака там лещите май но като задържа бутона става по малко демек и той трака, пък за клатенето се вижда :)

Редактирано от profusion

На 5-цата ми не се клати бутона изобщо, на 5S е като китайска реплика - клати се, трака и само дето не пее. Освен това...

Моят 5S имаше "фабрични" драскотини по стъклото пред дисплея - 2 бр. много тънки и се виждат само на изключен екран и под специфичен ъгъл на изкуствено осветление. С нокът не се усещат, но са там - знам, че ги има и ме вадят от равновесие. Има ги още откак свалих защитното фолио, телефонът си беше запечатан, не е рефърбишд или излаган по витрини. 16GB Space Grey купен от Мтел на 25.10.

Някой да има като мен "фабрични" драскотини по стъклото пред дисплея?

Редактирано от creepbg
Публикувано

И нещо друго трака там лещите май но като задържа бутона става по малко демек и той трака, пък за клатенето се вижда :smile:

Не, че нещо, но ако лещите ти тракаха нямаше да можеш и една снимка на фокус да направиш.

ПП. В мойте ръце черната 5s-ка също изглежда като китайска реплика в сравнение с 5-цата. Белият е някакси по-красив.

Публикувано

Може и така да е, но кой си ти (дано не ти прозвучи грубо), че да даваш подобни съвети?! На маркетинга да не вярват хората а на теб ли?! ;)

Еееее, защо така? Човека изказва мнение, предполагам с нагласата, че може някому да свърши работа. Аз, когато имам дилема и харесам решение, което някой предлага чета какво и кога е писал и така си правя извод дали е достатъчно достоверно и сериозно, т.е. дали мога да разчитам на написаното. Предполагам с всички е така, нека всеки сам да си направи изводите.

Публикувано

Как така? Нали и аз това казвам! Нека всеки сам прецени ;)

Публикувано
Калич, при компютрите разбира се, че има разлика.. И аз очаквах да има в новия телефон, така както беше разликата от 3г на 3гс и от 4 към 4с, но просто тази разлика не се чувства така - поне за момента. Със сигурност, когато iOS 8 излезе, 5s ще се държи доста по-добре от 5, но при всички генерации е така.. А и тогава ще излезе iPhone 6, който определено ще има повече нововъведения и ще е пак 2 пъти по-бърз от 5s.

Виж сега, аз никъде не съм казал, че има кой знае каква разлика между 5 и 5s, тъй като предишния ми телефон беше iPhone 4. Това, което ти написах, беше да направиш сравнението с включени анимации. С тоя Reduce Motion сигурно и между 4s и 5s разликата ще е малка.

Публикувано
Как така? Нали и аз това казвам! Нека всеки сам прецени ;)

Като си го купи и изпробва?

Публикувано

Ами аз съм го купил, Колето го е купил и двамата твърдим, че не е прав ;) Нашите думи срещу неговите, срещу маркетинга??

Публикувано

И аз може би ще си го купя,но това е друг въпрос;)Разчитаме на тези, които са си го купили да споделят позитиви и негативи;)Аз чакам да качите снимки на слаба светлина,на тъмно също;)

Публикувано
Ами аз съм го купил, Колето го е купил и двамата твърдим, че не е прав ;) Нашите думи срещу неговите, срещу маркетинга??

Това имам предвид.

Твоето мнение, както и на другите колеги е важно за мен, а не това на "маркетинга" - на тях им се плаща за това, следователно това, което казват е "друга бира". Мисля, че ме разбираш прекрасно ;-)

Публикувано

Телефона е невероятен, струва си всеки лев. Тествам още и до няколко дена ще пиша.

Само ще помоля наякой, който е ползвал функцията на камерата SLO-MO, да каже как точно се прави кратък забавен момент от видеото.

Публикувано

Като направиш видеото ,можеш да избираш кой точно момент да е slo-mo от лентата с "чертички" над самото видео

ypamu7y6.jpg

Публикувано

Абе уж пробвах, ама не ставаше. Сега се получи де*а. Дебели ми пръстите малко. :D

Публикувано

The Shaman

Това е форум и всеки може да си изказва мнението. Това "ти кой си........." Е повече от излишно.

Спокойно може да кажеш- не е така защото............

А не "ти кой си"

И кво значение има кой кой е. Човек е изказал си мнението.

Ти като част от тима не означава че твойто мнение е най правилно.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...