Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Grievous ами то всичко по телефоните е вече ясно и е дъвкано достатъчно, вече въпросите са кой и как най-евтино може да се сдобие с тях.

Ами да я слеем с "Митници, PayPall... и т.н?

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Цитат.

Apple has released a statement to the New York Times acknowledging that select iPhone 5S handsets have a manufacturing issue that results in their battery draining much faster than it should. It goes as follows:

"We recently discovered a manufacturing issue affecting a very limited number of iPhone 5S devices that could cause the battery to take longer to charge or result in reduced battery life," said Teresa Brewer, an Apple spokeswoman. "We are reaching out to customers with affected phones and will provide them with a replacement phone"

П.Мисля няма нужда от превод

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Напротив, има, все пак сме БГ форум.

Публикувано
Цитат.

Apple has released a statement to the New York Times acknowledging that select iPhone 5S handsets have a manufacturing issue that results in their battery draining much faster than it should. It goes as follows:

"We recently discovered a manufacturing issue affecting a very limited number of iPhone 5S devices that could cause the battery to take longer to charge or result in reduced battery life," said Teresa Brewer, an Apple spokeswoman. "We are reaching out to customers with affected phones and will provide them with a replacement phone"

П.Мисля няма нужда от превод

Превод

НякоИ от Айфон 5S устройства имат производствен дефект в източване на батерията по бързо от нормалното.

Тереза Брюър каза че Апъл наскоро открила много малки бройки от Айфон 5S с производствен дефект. Ще се свържат с клиентите и ще предоставят нови устройства.

Публикувано

Не знам дали тук е мястото да плесна едно инфо, ама като гледам, че и митниците сте ги разцепили и разнищили, що пък да не споделя какво ми предлагат вече от Виваком.

5S за 1460 лева, ФО...с едно нежно уточнение - това е цена без ДДС.

Публикувано

Не знам дали тук е мястото да плесна едно инфо, ама като гледам, че и митниците сте ги разцепили и разнищили, що пък да не споделя какво ми предлагат вече от Виваком.

Да разбирам ли, че ще издадат данъчна фактура и най-вече гаранционна карта, в която да е описан коректно дивайса? ^_^

Публикувано

16 гиги, сори за пропуска.

Да, издават си данъчна фактура и си дават 2 години гаранция.

Публикувано
:offtopic: За тея пари и аз ще дам 2 години гаранция(съжалявам ,не издържах).
Публикувано

Е, к'во очаквате за внос "под масата"? "И, аз съм хора, бе, 'леб ядем".

Публикувано

И петака го предлагаха толкова миналата година.

Публикувано

… Да, издават си данъчна фактура и си дават 2 години гаранция.

… внос "под масата"...

Фактура могат да издадат ако са придобили стоката легално (по данъчното законодателство), т.е. закупили са я от някого, чисто търговска сделка. Но ако издадат и гаранционна карта (въпреки, че според Българското законодателство са длъжни, като продавач) ще означава, че имат сервиз, който да го прави оторизирано от Apple! Ако ли не ще гръмне този, който е първия по веригата, закупил стоката от производителя, това ще стане в момента, в който на някого закупил си дивайса от тях му се наложи гаранционно обслужване и те отворят машинката и Apple разберат. А последното мисля, че няма нужда да казвам, че лъсва на първото включване.

Тук опира до това дали мега компанията ще се занива ако става въпрос за няколко бройки, но ако са повече?

:scratch:

Публикувано

Във връзка с горното:

Познато момиче от Търново, баща й купува нов 3GS от свиваком през 2012(?!). Тази година и изпуши батерията и се започва 34 дневна сага с гаранционното обслужване, което само по себе си е нарушение на ЗЗП(30 дни срок за гаранционно обслужване). В крайна сметка й сменят батерията(неизвестно къде и как), която издържа едва три месеца. В крайна сметка телефонът кацна при мен. От него извадих напълно оригинална батерия, от най - старата серия(!!!), в състояние тотална щета. В момента телефонът се ползва щастливо от собственичката след нашата намеса(естествено - платена). А, ако беше нещо по - сложно/скъпо от батерия?

Публикувано

И, аз :ssshh:

Публикувано (редактирано)

Така... хлопа ми стъкления преден панел. При лек натиск с пръст от мисления център на екрана в посока цялата дясна половина до алуминиевия десен страничен кант... Вижда се с просто око как ръба на стъклото хлътва навътре и се чува звук от залепяне/отлепяне при лек натиск с пръст... Отивам да го нося в мтел :(

P.S. Става дума за iPhone 5S 16GB Space Grey

Редактирано от creepbg
Публикувано

Това е цената да, и на мен ми се обадиха със същата невероятна оферта. :)) Попитах ги какво пушат в централата и помолих да ми пратят същото.

Публикувано

В Мтел продават на всички-само златният модел го няма по магазините.

Бизнес клиентите могат да го вземат.

Виваком поне да бяха дали цена близка до тази на Мтел за ФО...срамота...

Публикувано

А на МТел ФО ли е? Защото има без договор, но дали е ФО?

Публикувано
Така... хлопа ми стъкления преден панел. При лек натиск с пръст от мисления център на екрана в посока цялата дясна половина до алуминиевия десен страничен кант... Вижда се с просто око как ръба на стъклото хлътва навътре и се чува звук от залепяне/отлепяне при лек натиск с пръст... Отивам да го нося в мтел :(

И аз съм с този проблем от както съм го взел моя. Само че моя е черна 5-ца и много се чудя дали ще ми обърнат внимание в Глобул за това нещо, затова не съм им го носил още.

Публикувано

И моя трака, но хич не му обръщам внимание, важното е да работи като устройство. Стига сте се вглеждали в най-малкия детайл, защото губите удоволствието от ползването. По-добре ли е като го занесеш да ти го сменят след 1 месец с някой рециклиран?

Публикувано

По-добре е да е това, за което си платил. Изправен телефон ;)

Публикувано

Да при мен този проблем не съществува само хоум бутонът се трака .

Публикувано

Утре трябва да има налични златни 5S-ки в Мтел.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...