Asen_77 Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Потърси teodorteo във форума. Той ще може да ти даде най-точна и коректна информация по въпроса. Разбира се той ще я обяви официално когато има нещо сигурно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Izzy Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Онлайн поръчките трябваше да започнат днес в 10 сутринта наше време (12.01 А.М PT), но още се бавят нещо (We'll be back) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Да, но топ сайтовете като Гизмодо, ДъВърдж и др. твърдят, че вече се поръчва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Стора е още на Will be back Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Все още имам колебания за размера... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 И двата ли ги поръча Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Кои два? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Горният и долният... Честито. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Днес, пътувайки към работа с трамвая, реших да седна и да съзерцавам джоба си с iPhone 5 в него. В процеса на съзерцание установих, че 4.7 инчовия iPhone 6 ще седи доста добре в джоба и дори ще мога да го извадя докато съм седнал. При 5.5 инчовия обаче ще има проблем със сядането, а за ваденето да не говорим. Поради това, че батерията на 6+ и другите 3-4 дребни екстри над 6-цата, много ме привличат може да се наложи да си купя нова чанта за през рамо заради iPhone-a. Все още не съм решил. Колебанието ме е завладяло. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Аз ги виждам две заявки за 6+ и калъф и отделно за 6-ца. Честито ако е така Антоне, спираш с транвая и си купуваш стойка за колата. Като седнеш вътре го слагаш на стойката и си 6+ П.П. Щях да напиша, че си 6 но асоциацията щеше да е грешна, затова го написах 6+. Добре се получи 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Все още имам колебания за размера... Аз също поръчах черна шестица 64GB В момента гледам една анкета на 9to5mac - значителна част са направили точно този избор ) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Понеже не намерих HTC Desire 816 да се предлага от някой оператор в България, т.е. да мога да го пробвам на живо, Nokia Lumia 1520 също е с приблизително еднакви размери с iPhone 6 plus. Severus от Англия с Еконт ли поръча? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 От Германия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 iPhone 6 - 129 гр iPhone 6 Plus - 172 гр Вече клоня към малкия. Е*ал съм ти екстрите. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Разликата - една малка ракия.... 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 И двата поръчах, но ще откажа единия. Калъфът също беше импулсен избор, сега като се замисля 100 лв хич не си заслужават. Просто исках да си резервирам опции. Най-бързо заминаха 6+ 64gb и 128gb. След това 6 64gb silver. Бях се навил на 6+, но след като си го разпечатах и изрязах в реален размер с този шаблон леко се поотказах. Мамка им на Епъл, толкова ли не можаха като с iPad-ите да предложат един и същи продукт, но с различен размер на дисплея?! Резолюцията и батерията са основните предимства на 6+, таз стабилизация не е от особено значение.. Повече време ще трябва и да го чакам, така че най-вероятно него ще откажа... Ето шаблон и за 6, ако някой иска да си разпечата. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Ще чакам щатски. Пък и още не съм решил кой да бъде... Не е лесно да имаш избор Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Надявам се мтел да имат 64 гибабайтовата шестица... Почвам да притискам акаунт мениджъра Съвсем скоро реших да местя фирмените карти при тях в края на септември Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Големият туч ще носи радост 1-2 седмици. После ще е досадно носенето му и ежедневната употреба. Това си е по-скоро фаблет. За работа с една ръка не е удобен, а и ще къса джобове Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hrelas Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 След не много дълъг размисъл, относно размера и удобството при ползване , а и за да успея да хвана първата вълна с изпращане на 19.09. се спрях на iPhone 6 128 GB сив . Поръчах го от Германия от онлайн магазина на Apple. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Доставката до България е пак безплатна? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hrelas Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Не доставят до България! Аз поръчах на адрес в Германия и ще ми го донесат като пътуват към Бг. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 В резервацията да си вземеш телефон на 19 директно от магазина (в случая за Англия) пише: You’ll need a valid UK bank card to verify your address and set up a direct debit. Make sure you bring along your UK driving licence or a valid UK or international passport. If you’re upgrading from another iPhone, remember to back up your data to your computer or iCloud. You’ll also want to take note of your Apple ID. We can even give you credit for your old iPhone towards the purchase of a new one. Същото го има и за възможността да ти настроят телефона на място. Някой знае ли дали трябва да си Английски гражданин специално за резервацията на 19-и? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishellbg Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Колкото хора - толкова мнения за дизайна Часовника мен с нищо не ме впечатлява, имах първия SmartWatch на Sony и да, телефона ти е в джоба, ти си четеш съобщенията на ръката Относно това с музиката, по-скоро само ще я управляваш от часовника като play/pause/stop а самата музика ти е на лаптопа или в телефона. Нещо друго на мен ми е много интересно, представиха Apple Pay. Когато чуеш онлайн разплащания първото нещо, което ти изскача в главата е сигурност. Само преди седмица някой показа колко е несигурен iCloud... Много странно ми се вижда това съвпадение и ако има някаква конспирация то е, че някой е знаел за Apple Play и предварително беше нанесен сериозен удар срещу сигурността и доколо изобщо я има. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 12, 2014 Сподели Публикувано Септември 12, 2014 Това с iCloud, не се доказа съвсем 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.