Grievous Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 5.5 - реших. Поздравления, Веско! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Адаш, по-добрата батерия (като параметри) на по-големия екран е относително понятие. Като капацитет е ясно, но в бойни условия ще се види как е, а това е истината, знаем. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dobrewski Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Поздравления за отличното представяне на събитието във форума,чудесна работа момчета! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Хахах Представям си наша следваща сбирка след 2-3 месеци и всеки влачи огромен 5.5 туч и тук-таме някакви с по-малки андроид телефончета ни се подиграват на подносите )) Като изкривена реалност. Епъл залитнаха от единия в другия край. iPhone7 ще е с 4.5" и 4.9" екран Адаш, гледах в gsmarena часове стендбай, разговори и т.н. Стига посочените данни да са верни. 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 И аз бих казъл, че най-вероятно ще дадат крачка назад с екраните следващия път. Поне 5.5 със сигурност ще се намали. Леко се губи идеята от мини пада Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
liomojo Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Опитаха се да няправят иновация с часовника , не е революционен а и му трябва айфон за да работи на макс. Трябваше да го забавят малко но да го направят да мери кръвно да има гсм функция да следи кръвни показате ли хаххаха е с последното се изхвърлих , но все пак трябваше да впечатлят , както с първия айфон- the best of the best. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 The iPod Classic is dead. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 1080x1920 зле ли ви е? Хубавото на 4.7 е, че пада под 7 мм, което го прави най-тънкия. Може би прибързах с коментара за избор по-горе. Най-добре ще е да се пипнат двата модела и тогава да се реши. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Пичът казва, че много добре стои в ръката му Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mi4openev Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Веско ти си машина брат! В Епъл трябва да те вземат да им покажеш как се отразява събитие! От толкова бързане, един стрийм като хората не пуснаха. По едно време и на китайски ми говориха, за малко да пожълтея. Телефоните ми харесаха доста, остава да реша размера и да пиша на дядо коледа...дано чуе Часовникът е наистина уникален и е това, което две години останалите не успяха да направят, нооо, 350 $ е бая пара, поне за мен де и бих се въздържал за момента. Вярно, че и толкова струва един обикновен часовник над средната класа. Всичко си опира както винаги до вкус и възможности. В момента само си представям как се гърчат от paypal 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Нали го каза по-горе!! Разбрахме те, Михов Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Генерале, съгласен съм, че избора ще се определи в момента, в който хвана двата модела в ръката си, но ако само това е критерия от сега казвам, че 4,7 инча е перфектния избор. Но... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Липсва ми скандинавското тролче MMJ ли беше... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Един доста голям + за "плюса" е доста по-добрият живот на батерията. Сравнете сами: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Само обърнете внимание, че плюса е по-голям от ноут 3, а той е 5,7 инча Ще е ненормална баница. Не съм много съгласен. Дължината е "в полза" на Плюс-а със 7 милиметра повече, но пък ширината е с 2 милиметра по-малка и дебелината е с милиметър по-малка. Не мисля, че тези 7 милиметра са "ненормална баница" откъм дължината, защото за мен ширината е по-важна и как ще стои в ръката ми. В едната ми ръка, а не в двете - това го подчертавам. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Който набляга на игрички и филмчета - да се мята на 6+. Другите на 6 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Мдам, ширината е доста по-важна, но все пак не е яко и да си носим дистанционни по джобовете.. Логиката ме кара да се насочвам към 4.7", а изкушението към 5.5" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Говори за себе си. Аз кейсове не ползвам вече. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Който набляга на игрички и филмчета - да се мята на 6+. Другите на 6 Тъпото е, че аз предимно работно си ползвам телефона и се сещаш колко по-добре стои един отворен ексел (и уърдовски договор, примерно) в 6 плюс... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Особенно Landscape-чето. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 (редактирано) И аз да се включа. Браво за отразяването. Телефоните са страхотни. Честно казано за първи път от 2 поколения насам съм със смесени чувства. До сега винаги съм бил негативно настроен от самото начало. По-големия телефон ще убие продажбите на ipad 7 инча. Часовкника е прекалено голям кич.Тъча ми се струва малко функционален, да всички знаехме, че ще го има но на тези малки размери е неприложим, освен ако не си с детски пръсти. Това сири ще ни говори от всякъде. Не знам как ще се справят с микрофонията която ще се получава. Редактирано Септември 9, 2014 от eek Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Сега вече размера 5.5 е перфектният за телефон, нали? Що пишеш глупости само да се заяждаш?!?! Хардуера на 5,5 инча е перфектен и не виждам някой да е казал, че размера му е супер. Като ще давам една шапка пари искам прецизност и перфекционизъм и затова водим дискусия, а перфектността на 6 Плюс може да ме накара да направя компромис с големината. Това може да го направи само Apple, да ти го напомням ли? Споровете за Андроид и инчове са в друга тема и в раздела 18+. Научи се каква е разликата между дискусия и спор - ще ти е полезно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Преди няколко месеца никой не знаеше как ще изглеждат. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MMJ Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 И к'во стана сега... нямаше да е над 4" ааа? Леле колко бира има да ме черпавате Вече говорих с един приятел в САЩ за 5.5" версия, най-вероятно ще е ФЗ, може ли да си платя за отключване и да го ползвам с българска сим карта? ПП. Нито гледах представянето нито нищо, видях само едно... 5.5" това е важното, другото си е т@ш@к 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 (редактирано) Мисля, че не си прав. Много от това което показаха се знаеше отдавна. Явно от както Кук е на поста сигурността не е силната страна на апъл Редактирано Септември 9, 2014 от eek Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.