hidalgo Публикувано Октомври 22, 2014 Публикувано Октомври 22, 2014 При мен понякога го прави същото, поне при Маверикс де, сега не знам. След рестарт се оправя. Не се забелязва често, но определо е дразнещо. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 Нямам идея. Само да ви светна, че рипеър пермишънс от буутнат комп не върши почти никаква работа. Сбъгяса ли се(на мен ми отваряше файндър само с десен бутон/ню уиндоу и триеше коша само от менюто), оправията е само с буут от рикавъри и оттам рипеър с диск ютилити. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 Handoff за по-стари Макчета. Чак утре ще се тества: http://www.macrumors.com/2014/10/23/continuity-activation-tool/ 1 Цитирай
inutero Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 някой знае ли защо в апстора ми излиза да ъпдейтвам Гараж Бенд, след като отдавна е изтрита?! :: Цитирай
iMan Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 някой знае ли защо в апстора ми излиза да ъпдейтвам Гараж Бенд, след като отдавна е изтрита?! :: Пробвай да го инсталираш наново и след това ако желаеш да го премахнеш приложението, препоръчвам ти да ползваш мощтни инструменти за Uninstall. Като например AppCleaner или CleanMyMac. Те премахват всички файлове на приложението заедно със него! А обикновенното кошче не го може това. Поздрави Handoff за по-стари Макчета. Чак утре ще се тества: http://www.macrumors...ctivation-tool/ Явно новите екстри изискват нов хардуер. За някой това е удар в сърцето! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Нещо не те разбрах?! Какво общо има "мнението" ти с темата или просто правиш неуспешни опити да мислиш писменно!? Дай боже на всеки да е баровче като айманчето, но едва ли ще стане Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Скрипта работи много добре. Handoff, AirDrop и т.н. са ок. Има описание на подържаните модели и кои от тях нямат нужда от хардуерна намеса. 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 При мен скрипта се изпълни без грешки, появи ми се Хандофа на Мак минито 2011, но нито аърдроп нито хандоф става.... (вързани са с вифи, БТ и опциите в телефона са чекнати) Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Някои хора са пробвали и с външен bluetooth ама не става. Аз само не можах да разбера, как този Airport(BCM94331PCIEBT4CAX) ще стане на Macbook Pro 13 Mid 2009? Цитирай
Monro Публикувано Октомври 25, 2014 Публикувано Октомври 25, 2014 (редактирано) Колеги, има ли начин сафарито да запомня "зуум"-а който правя на конкретната странциа, примерно тук във форума буквите са ми малки и натискам 'cmd'+'=', за да уголемя, но после като вляза или рефрешна браузъра не помни, че има зуум. Или омешва зуумовете на различните страници... Редактирано Октомври 25, 2014 от Monro Цитирай
dedil Публикувано Октомври 25, 2014 Публикувано Октомври 25, 2014 Бих могъл да ти предложа решение, което касае само размера на шрифта > 1 Цитирай
netizen Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 За втори път ми се случва да се рестартира лаптопа след като фрийзне сафари. Май ще го изчкам трети път и ще си върна бекъпа с Маверикс. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Колеги, има ли начин сафарито да запомня "зуум"-а който правя на конкретната странциа, примерно тук във форума буквите са ми малки и натискам 'cmd'+'=', за да уголемя, но после като вляза или рефрешна браузъра не помни, че има зуум. Или омешва зуумовете на различните страници... ZoomBySite extention 1 Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Накрая се убедиха, че не става тази карта за този лаптоп и направиха нова таблица! Някои хора са пробвали и с външен bluetooth ама не става. Аз само не можах да разбера, как този Airport(BCM94331PCIEBT4CAX) ще стане на Macbook Pro 13 Mid 2009? Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Да попитам: Как да изключа предсказването и поправката на текст, като пиша, или поне да я направя на Бг? Когато си пиша с някой, "пише" страхотни глупости, а понякога изпращам, без да чета. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Виж в System Preferences-> Keyboard-> Text 1 Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Напиши някъде дума, грешно и когато мак-а я подчертае с червено десен бутон и: 4 Цитирай
algor Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 Виж в System Preferences-> Keyboard-> Text Това е, да и махни тикчето от Correct spelling automatically. Аз онзи ден след инсталацията имах този проблем и с помощта на Alxx всичко си дойде на мястото. Адски изнервящо е иначе да си пише каквото си иска... Имах по дефолт над 10 езика инсталирани в Спелинг и ги махнах всички. Оставих един - датски, понеже няма да го ползвам никога. Избираш някой и ти, който няма да ползваш и си в джаза. 1 Цитирай
iMan Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 (редактирано) Може за някой да е полезна информацията. Списък със подържаните устройства за глезетията "Handoff" Редактирано Октомври 28, 2014 от iMan Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Може, но го има един, два пъти в темата, вече. Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Няма по готино от това, да направиш преинсталация без да правиш формат на харда. Няма значение по какъв начин се омазва ОС, дори и да не се включва, през Recovery дяла системата става фешън. При това всички документи и програми се запазват. Това при Mavericks така ли беше? 1 Цитирай
Nick Snow Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Малко късно, но и аз скочих. Бъгливо е тук таме може би заради това, че ъпдейтнах върху Maveriks-a, но новото Safari определено кърти! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.