Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

OS X Yosemite 10.10

arm11

Recommended Posts

Публикувано

При мен понякога го прави същото, поне при Маверикс де, сега не знам. След рестарт се оправя. Не се забелязва често, но определо е дразнещо.

Публикувано

Нямам идея. Само да ви светна, че рипеър пермишънс от буутнат комп не върши почти никаква работа. Сбъгяса ли се(на мен ми отваряше файндър само с десен бутон/ню уиндоу и триеше коша само от менюто), оправията е само с буут от рикавъри и оттам рипеър с диск ютилити.

Публикувано

някой знае ли защо в апстора ми излиза да ъпдейтвам Гараж Бенд, след като отдавна е изтрита?! ::

Публикувано

някой знае ли защо в апстора ми излиза да ъпдейтвам Гараж Бенд, след като отдавна е изтрита?! ::

Пробвай да го инсталираш наново и след това ако желаеш да го премахнеш приложението, препоръчвам ти да ползваш мощтни инструменти за Uninstall. Като например AppCleaner или CleanMyMac. Те премахват всички файлове на приложението заедно със него! А обикновенното кошче не го може това. Поздрави

Handoff за по-стари Макчета. Чак утре ще се тества: http://www.macrumors...ctivation-tool/

Явно новите екстри изискват нов хардуер. За някой това е удар в сърцето! :D
Публикувано

Нещо не те разбрах?! Какво общо има "мнението" ти с темата или просто правиш неуспешни опити да мислиш писменно!? Дай боже на всеки да е баровче като айманчето, но едва ли ще стане;)

Публикувано

Чеше си егото :)

Публикувано

Скрипта работи много добре. Handoff, AirDrop и т.н. са ок. Има описание на подържаните модели и кои от тях нямат нужда от хардуерна намеса.

vy4ebyze.jpg

Публикувано

При мен скрипта се изпълни без грешки, появи ми се Хандофа на Мак минито 2011, но нито аърдроп нито хандоф става....

(вързани са с вифи, БТ и опциите в телефона са чекнати)

Публикувано

Някои хора са пробвали и с външен bluetooth ама не става. Аз само не можах да разбера, как този Airport(BCM94331PCIEBT4CAX) ще стане на Macbook Pro 13 Mid 2009?

Публикувано (редактирано)

Колеги, има ли начин сафарито да запомня "зуум"-а който правя на конкретната странциа, примерно тук във форума буквите са ми малки и натискам 'cmd'+'=', за да уголемя, но после като вляза или рефрешна браузъра не помни, че има зуум. Или омешва зуумовете на различните страници...

Редактирано от Monro
Публикувано

Бих могъл да ти предложа решение, което касае само размера на шрифта >

Публикувано

За втори път ми се случва да се рестартира лаптопа след като фрийзне сафари. Май ще го изчкам трети път и ще си върна бекъпа с Маверикс.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Колеги, има ли начин сафарито да запомня "зуум"-а който правя на конкретната странциа, примерно тук във форума буквите са ми малки и натискам 'cmd'+'=', за да уголемя, но после като вляза или рефрешна браузъра не помни, че има зуум. Или омешва зуумовете на различните страници...

ZoomBySite extention :)

Публикувано

Накрая се убедиха, че не става тази карта за този лаптоп и направиха нова таблица!

Някои хора са пробвали и с външен bluetooth ама не става. Аз само не можах да разбера, как този Airport(BCM94331PCIEBT4CAX) ще стане на Macbook Pro 13 Mid 2009?

Публикувано

Да попитам: Как да изключа предсказването и поправката на текст, като пиша, или поне да я направя на Бг? Когато си пиша с някой, "пише" страхотни глупости, а понякога изпращам, без да чета.

Публикувано

Виж в System Preferences-> Keyboard-> Text

Публикувано

Напиши някъде дума, грешно и когато мак-а я подчертае с червено десен бутон и:

2m43x5g.png

Публикувано

Виж в System Preferences-> Keyboard-> Text

Това е, да и махни тикчето от Correct spelling automatically.

Аз онзи ден след инсталацията имах този проблем и с помощта на Alxx всичко си дойде на мястото.

Адски изнервящо е иначе да си пише каквото си иска...

Имах по дефолт над 10 езика инсталирани в Спелинг и ги махнах всички.

Оставих един - датски, понеже няма да го ползвам никога.

Избираш някой и ти, който няма да ползваш и си в джаза.

Публикувано (редактирано)

Може за някой да е полезна информацията. Списък със подържаните устройства за глезетията "Handoff"

29atpqq.png

Редактирано от iMan
Публикувано

Може, но го има един, два пъти в темата, вече.

Публикувано

Няма по готино от това, да направиш преинсталация без да правиш формат на харда. Няма значение по какъв начин се омазва ОС, дори и да не се включва, през Recovery дяла системата става фешън. При това всички документи и програми се запазват. Това при Mavericks така ли беше?

Публикувано

Така е отдавна.

Публикувано

Малко късно, но и аз скочих. Бъгливо е тук таме може би заради това, че ъпдейтнах върху Maveriks-a, но новото Safari определено кърти!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...