Alxx® Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 -Намаляване на използване на паметта;-Намаляване ап време товарене; -Fix бутона "Топ програми" не е работа дървеница; -Fix понякога "Помощ" не може да показва грешки; Гугъл транслейт твори чудеса... Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 Това е май моя транслатор?!:girl_werewolf: Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 Ами...вземи си бележка :rolling: - гЪзен, негонен бяга... Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 Ко да си взема кат незнам копче!:poke:Затова няма новости вече от моя страна или ще моа ги давам на английски. То не е за едно да помолиш някой доброжелател.:tease: Цитирай
wsgar3 Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 Заглавие: Може ли да се сложи Apple iPhone OS на Pocket PC?Публикувано на: Пет Дек 11, 2009 4:52 pm djrzek Тази тема ме заинтригува откакто видях едно клипче в YouTube [нямам линк]. Идеята е доста добра... за разнообразие и ако някой има представа от това нещо, нека сподели... Същевременно и аз ще бъркам да разуча silverfox Не се напрягай да "бъркаш". djrzek Защо? ...не е ли възможно? Cardhu Операционна система не можеш, но вида на менютата и прочие можеш да докараш като на Iphone. stanler човече като прочетох въпроса ти се смях 5 минути.наистина се развеселявам в този форум vladimirov Може да се подкара linux и android, за iPhone OS не съм чувал. Мисля, че има сериозна разлика в хардуера. seclub Няма стабилен начин да стане, по принцип даже и да ти тръгне друго ОС няма да може да ползваш всичко на 100% както с фабричното... vladimirov Може, може. Има няколко проекта където си върви линукс пълноценно. Отделно тези с андроида не са много различни като хардуер и се подкарва. Отваряш телефона гледаш какво са сложили вътре, теглиш и после пишеш драйвърите за каквото е нужно. Всичкото е open source, само много време и мерак трябват общо взето. (и да разбираш, разбира се ); Нищо чудно че подкарват какво ли не по тия покети. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 Ето един от изтрещялите ненормалници: разменям акaунт с 360 точки в lockerz за nokia 5800... с точките можете да се вземете psp 3000 + game, ipod touch 3g 8gb, nintendo wii и още доста неща... за връзка skype: Martin Tritakov или е-мейл: roy_icc@mail.bg. Ако имате други интересни предложения кажете. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 Когато отворя iPhoneBrowser или iFunBox папката Applications липсва как да е отворя? Цитирай
bombastyk Публикувано Март 5, 2010 Публикувано Март 5, 2010 Аз не разбрах къде е разликата Free/Pro Има кофти бъг, когато Мак-а е заключен, не можете да се логнете. Не виждам разлика между FREE версията и PRO версията?Вие виждате ли? Тук да няма ехо И Джони се нервира и се "клонира" Цитирай
installer Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 (редактирано) Проблем Здравеите със iPhone 3gs съм версия 3.1.2 16GB със blackra1n е нешто ми заби WI-FI-to и му дадох ресет нетлорк и сега, като го вклучвам и стига до главата със iPhonite и дотам не се вклучва някои може ли да помогне ????? Ето я и Главата с iPhonite Редактирано Март 6, 2010 от Sladichuk® Цитирай
Anthony Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Боже, колко мъка има на този свят, боже Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Re: iPhone 3G 16 GB, начинаеща, нуждаеща се от интрукции ) Вече от доста време имам телефона, но до сега не съм се занимавала да правя каквото и да било по него За мое съжаление дойде и този час... Моля ви Обяснете ми като на идиот, тъй като изчетох доста темички, но не намерих това, което търсех, а и да съм - съм го подминала най-вероятно, по простата причина, че всичко ми се струва написано на много сложен (поне за мен) език. Не съм идиотка, но явно са ми нужни точни инструкции как да ги направя тези неща...Та... Искам да си сложа безплатно Някоя друга готина темичка, Skype и Някоя друга игричка Най-желана е Need For Speed Казаха ми че от App Store-a всички игрички са FREE Но защо аз от там не мога да си изтегля нищо... Ахаха П.П. Знам, че въпросите ми може и да са идиотски Но с риск да се повторя, ще кажа, че не съм идиотка Просто Ви моля за помощ да ми напишете стъпка по стъпка от къде да си ги изтегля тези неща и как ) Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Гогата пак кърти: @ vasil67 Знаеш ли какво е : мънчко, беличко с малко червеничко? - Снежинка в цикъл.А ти явно си снимал осмомартенския банкет на снежинки, които са зациклили по едно и също време. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Интересно защо не съм го забелязал досега :rolling: Всички линкове работят! Ти какво искаш по точно да ти го донеса във вас ли? Брат, ако тежи викай да помагам Цитирай
The Shaman Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Имам проблем с компас-а и мапс и ГПС-а Къв е тоя ГПС!? притеснявам се да не ме БАН-нат за това пиша на БГ Цитирай
Alxx® Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Мятах картите, говорих и със звездите. Ето какво ми казаха те, и на какво залагам. Спал съм и с врачка, да знаете.1. ЛЕД дисплей няма да има 2. Светкавица няма да има 3. Слот за карта няма да има Основания да казвам това имам, но няма да ги споделя с вас, плебеи. Дзвера изби рибата :rolling: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 (редактирано) Добре де инсталирам го през Cidya казва ми да ребоотна - правя го .... и после нищо нито имам иконка нито като цъкна два пъти напред или назад ми се сменя песента ... с две думи -- Hell , it`s not working И 'що ти е тя икона? Ти четеш ли или просто ей така си пишеш?За да сменяш песните се ЗАДЪРЖА, а не се цъка "два пъти напред или назад" (това не разбирам какво е "напред" и "назад"). Hell yeah, you are dumb! Брат mupo се изнерви :mrgreen: Редактирано Март 16, 2010 от mupo Добавих и неговия цитат. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 Здравейте трябвали на 3g/8gb от глобул на 3.0 е да запазвам файловете в Cydia и ако трябва как да го оправя? Цитирай
installer Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 (редактирано) Продавам iPhone 3GS 32GB 3.1.3. Modem Firmwere: 05.12.01. Телефона е НОВ, ползван е 10 дни в Англия с карта на Orange! Заключен е към всички дилъри на Apple (Orange, O2, AT&T, Globul и др. В България работи със ГЛОБУЛ! ПЕРФЕКТНО състояние, пълен комплект , без забележка!!! Цената на апарата е 1100 лв. Редактирано Март 22, 2010 от alxx Цитирай
Alxx® Публикувано Март 22, 2010 Публикувано Март 22, 2010 И сега какво предлагаш, да се съберем на Сабат и да хвърлиме боб, та белким някой познае какъв ти е телефона и какво си му правила преди да го влючиш? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.