eek Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Какво ли не измислят хората само и само да се отърват от нещо. Най-много ме дразни като почнат - "телефона е чисто нов. Ползван е еди колко си" Цитирай
The Shaman Публикувано Август 1, 2011 Публикувано Август 1, 2011 дйеилбреикнах си ипода и сега като го вкл. към компа и ипунеса забива и разреших проблема като си изтеглих програмки за качване без итунеса но сега как подчволите да прехвърлч качените песни в playlista на ipoda ? Мога да ги слушам само като вляза в директорията където си съм го сложила чрез програмата ifile... moqla pomoщ! Цитирай
Alxx® Публикувано Август 3, 2011 Публикувано Август 3, 2011 Коментар за Dev-Team, от "биг бългериън хакер": Както казах никого не карам да ми вярва,явно все пак не са чак такива специалисти за каквито се барат 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 здравейте намерих си iphone , на него пише отзад 16 ГБнз какъв е 3 гс нз мисълта ми е мога ли да го ползвам някакси в него имаше карта на о2 аз съм в чужбина сигурно е кодиран към о2 мисълта ми е може ли да ме засекат с моя карта какво трябва да направа за да го ползвам има и нещо друго иска някаква парола като отключа тела и я вавеждах много пъти грешна може ли да се ползва без карта за начало? много благодаря А бе по-добре тарси по некакъв начин собственика вместо да се занимаваш с глупости. да бе направо тръгвам да търся собственика да не се е напивал толко намерих го в дискотека пък и външния му вид е много зле направо е помлян това няма значение искам да го ползвам офлайн за музика hit4o, дано по-малко хора мислят като теб. знам че не е приятно но и мене са ме ущетявали много пъти и знам какво е даите по въпроса как да го ползвам офлайн как да се отърва от паролата смяна на софт или какво се прави никога не сам си играл с такава машина Цитирай
HURRICANE Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 Този дали има мозък в главата? Не може ли да влезне в положението на човека и да му върни телефона,ами ако някаква важна информация,ако има банкови сметки,контакти... "Прост" човек с мисленето на селянин. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Момчета инсталирах Навигон-а, бачка си, но ми изписва, че няма GPS сигнал Какъв може да е проблема? От къде се пуска GPS-a?Edit: Явно просто в апартамента не е засичал сигнал. Отидох на терасата и веднага ме откри гадинката. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 7, 2011 Публикувано Август 7, 2011 Факт..аипфон 4,от М-тел,джиалбреикнат и набакан с малко програми...прави ми го за втори пат,и тръгва сам след определено време...последния път 1ч и половина...????някакви идеи-да го връщам ли за нов??? 1 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 7, 2011 Публикувано Август 7, 2011 Ето му заглавието: foxx Заглавие: Огасна дзверо и немога да го запаля...iphone 4..? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 Продължението: Представяте ли си тръгна сам. след час и нещо борба,,ако го напраи пак го ресторвам и им го давам да си го ползват със здраве на Мтел... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 С к'во ли се е борил? С пералнята? 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 Трите постa по-горе са от същата борба 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Вери найс инглиш от наш юзър, постнат в "чурулик-чурулик": helol ai veri wil is os opan Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Това е разговорен уелски, бре адашче, човека казва, че му се е свършил hеroin@ П.П, Нищо лично, само да се посмеем, за негова сметка Цитирай
Alxx® Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 goshdigweed : (10 август 2011 - 22:05) От каде да си истегля оригиналния YouTube ,че преди време бях го изтрил Цитирай
Jekylll Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 (редактирано) Б@х м@@ му! Че му и благодарих в чата! Да се "таковам" в умника! Редактирано Август 10, 2011 от Jekylll Цитирай
Alxx® Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Здравейте, не съм го джейбреквал, защото чувам, че се заключвали и се давали луди пари за отключване ... това вярно ли е или има начин да се предотврати ? 1 Цитирай
matsan Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 Ревю на филма Каубои и извънземни:тук това типче-cinemascrotum,което пише ревютата направо ме разби от смях и вече съм му голям фен. 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 От тефтера: Съжалявам, че нямам нови профилни снимки, но нащ'е правят ремонт в банята и са махнали огледалото Цитирай
matsan Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 По този начин, шимпанзето Цезар е всъщност огледален образ на Тарзан, който пък е човек, отгледан от маймуни и ако това бе супергеройски комикс, двамата щяха да са архи-врагове. Всяка от алтернативите си има своите плюсове и минуси – маймуната, отгледана от хора лесно може да се кандидатира за президент на САЩ /в Белия Дом вече има един представител/, но никога няма да бъде снимана за корицата на GQ, докато човекът, отгледан от маймуни ще бъде атлетичен и мускулест, но ще се изпотява, когато някой го накара да събере две и две. Тоя cinemascrotum все повече ме кефи :naughty3: Цитирай
Alxx® Публикувано Август 13, 2011 Публикувано Август 13, 2011 Здравейте!Понякога при входящо обаждане липсва бутон за отказване на разговора - изписва само 'Slide to answer'... Интересното е, че понякога се появяват и двата бутона за приемане и отказване на разговора, понякога само за приемане ... някой да се е сблъсквал с подобен тъп проблем? Ръководства, ръководства...още ли ги пишат напразно...? Хоп, продължението на това: Здравейте, джейбрейкнах го, но не мога да намеря тази програма Appsync & Installous . Ако някой знае от къде може да я изтегля, моля да даде линк Виж в сидиа Здравейте, благодаря Ви, но просто не знам от къде мога да дръпна cydia-та Сидия се инсталира със самия джейлбрейк... ако наистина си направил такъв. ми направих от iTunes, но това не ми излезе ??? Цитирай
HURRICANE Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Ръководства, ръководства...още ли ги пишат напразно...? Хоп, продължението на това: Хахаха,тоя направо ме разби :D Цитирай
gatankata Публикувано Август 15, 2011 Публикувано Август 15, 2011 6tom go ima za Ipod tuck trqqbva da go ima i za Iphone ama mi e intresno nali Iphone ne be6e s te4ni kristali a si e TFT :tooth: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.