Гост Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 alxx, този цитат от нашия форум ли е? Ако се съди по датите на регистрация в цитата - не е в нашия форум. Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Абе pe6o666 в тоя цицат дето ThUnDeR го е постнал, да не си ти? Само че с фалшив профил... :rolling: :rofl: :rolling: Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Не е оттук. Нали знаеш че оттам събирам материал за тази тема. :mrgreen: Има народна поговорка: - "Кога ти почерня г@за, кога стана калайджия..." Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Е, вече само в онзи форум ще може да "помага". Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Това е от личното форумче на нашата звездичка. Мисля в тази тема всички потреители на ............../forum/ да се опознаем. Смятам, че това ще спомогне да се разбираме, както снахите с тъщите :mrgreen: . Мисля, че това ще е един прекрасен форум в който да споделяме своите мъки и неволи, а ние по-разбиращите да помагаме и това ще е дно прекрасно място в глобалната мрежа. Цитирай
gandjaaaaa Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Re: НовакМнениеот Iphone_mastera » Чет Ное 12, 2009 10:03 pm da ne si gu darjal nqkade na toplo polu4ava se kato e bil na toplu ifona maika mi sedna na moq edin pat i baq vreme go e grqla moq i taka moje i da mu e prudnala nz i se ume6iha Ne6tata pi6i na li4no 6e go opravim Iphone_mastera Мнения: 2 Регистриран на: Чет Ное 12, 2009 9:50 pm Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 xaxaxa ама той си е направил няколко профила и сам си пише, сам си отговаря. Вие го изгонихте от тук и той се опитва сам да си решава проблемите... Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 Из дневниците на ..... Тебе те баннаха в един форум и сега гледаш и тук да разправяш за дядо си, бизнесмена. Нали така? sigorno 6toto e tupo kopile kakto sam se e napisal :mrgreen: Iphone_mastera mnoo grubo ve 6e te banannat ve pi4! :mrgreen: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 ... Един познат ме помоли да видя какво е станало с телефона му (2G 3.1.2)и "симптомите" са същите, като описаните в тази тема. изключи си 3G-то.Голяма вероятност има , ако си отварял телефона да си прекъснал кабелчето за антената, имах такова 2G ... ако е това проблема , пиши ми ! Цитирай
deezel Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Вижте това. Само не ме съдете после за разтягане на диафрагмата. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Re: тъч скриин или нормален дисплей + бутони?! [Re: deezel] Никой не отрича, че в тъча има бъдеще, само че за някои хора е доста по-удобен обикновения телефон. Не всички сме фенове на смартфоните Освен това личи, че мнението е писано от мъж - искам да пробваш с моите нокти някои приятни тъчфончета да видиш за каква мъка става дума.... Момата е права,като се замисля...не е лесно с маникюр...обаче този кърти мивки,iphone_developer-a пасти да яде: Хахахахаха, приятелю Накъде хвана Ти за пари си мислиш винаги, но не е това винаги Аз имам хеликоптерче на покрива на базата си, а ти ще ми говориш за невъзможност Стига с тази сензорна технология. То голямо бъдеще има Ние вече сме по-възрастни и ни е по-трудно да се Ъдъпритаме Все едно е пра бабати да се научи да кара кола Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Из дневниците на .....Тебе те баннаха в един форум и сега гледаш и тук да разправяш за дядо си, бизнесмена. Нали така? sigorno 6toto e tupo kopile kakto sam se e napisal :mrgreen: Iphone_mastera mnoo grubo ve 6e te banannat ve pi4! :mrgreen:[/quote:rm4o9lry]Продължение.... :mrgreen: Стига бе G, в BGiPhone си толкова стриктен и пишеш само на кирилица , а тук :| . Ако бях мод, щях да изтрия всички мнения на латиница, нищо че си ми приятел. :geek:П.П.: Iphone_mastera, ако бях малко по-прост, щях много яко да те напсувам и да те...., но понеже съм по-цивилизован и възпитан,няма да го направя, така че, айде ако обичаш да се оважаваме. Цитирай
subzer0 Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Ми човека иска просто Оважение и това е. Цитирай
delmondo Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Ти мен (от man - бел. авт.) Оважаваш ли мъ сига ил' ни мъ Оважаваш? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Слухът че е хакнат сайта на Cybercrime.bg (дето май бе направен за ГДБОП от дечица?) май се оказа верен, не само защото пише за него в новините, но и защото по интернет хвърчаха линкове и скриин шотове. Сега сайта е оправен, но според News.bg Явор Колев отрича хакване да е имало. И сега кой ще победи - думата на един борец срещу киберпрестъпността (то сега тече кампания срещу фрее сървъри и торенти отново у нас) или скриин шотовете по интернет, един от които можете дори да видите тук в news.bg - http://news.ibox.bg/news/id_5484038 Източник: Блогът на Делян Делчев&news.bg От същия блог: Религиозните вярват, че ако преспят в манастира на Свети Мина, на сутринта ще са бременни. Аз обаче мисля, че и монасите помагат 9:48 AM Nov 11th from TwitterBerry 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Тема: отклучване Направиха ми подарък IPhone от сащ и трябва да си плащтам за игри, апликаци и т.н. Може ли да се заобиколи плащането или не, т.е. някаква програма или на някои сервис го прата ??? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Ей тоя изкърти миФката :mrgreen: От "там"е, нали Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 лелееееееее ми няма от къде другаде да е... :rofl: Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Ощеееее.... Така свалих firmware-a и след инсталацията му немога да говоря. ПОМАГАЙТЕ Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Абе, вие се смеете, ама от днес paca7a е горд новопосветен, влял се в нашите редици в 22:45ч. Скоро или ще имаме нов член на оранжевия екип, или има вероятност тук да позапълним темата с нови бисери.... Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 bull_razor написа:Телефона се държи за момента нормално, но проблема при мен е, че незнам дали съм изпълнил всичко стъпка по стъпка, както трябва. Молбата ми към Вас е да ми напишете накратко стандартната процедура за възтановявяне на телефона след тази грешка защото обърнах вече 70% от форума и се обърках здраво... Всеки пише свое мнение, свой някакъв си начин (я, стане, я не), абе с две думе всеки различно. Просто разчитам на вашия опит да ми покажете точните стъпки по които трябва да се действа. П.С. И още нещо момчета DFU моуд, AirPlane режим ли ще рече? Отговора: gorgior написа:Абе ти да не си дрогиран? Нали телефона ти работи нормално? Какво му е обърканото? Ето ти ръководство:xxxxx Цитирай
subzer0 Публикувано Ноември 19, 2009 Публикувано Ноември 19, 2009 здравейте искам да попитам скоро сам от аифон и смуквам си мелодия но не мога да я направя така да ми звани моля ви ако знаете как става пишете ми и имам друг въпрос само единя говорител на 3G ли бачка Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 19, 2009 Публикувано Ноември 19, 2009 Бързо му заключиха темата на този :mrgreen: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.