Alxx® Публикувано Май 14, 2013 Публикувано Май 14, 2013 Здравейте преди няколко часа разбрах за тази програма която се сваля на компа и в нея има всички приложения в Appstor-a.. аз качих 1 приложение Whatapp и работи.. някои може ли да каже дали е хубава тази програма и най вече безопасна ? iPhone ми е смотан :Димам iPhone 3G iOS 4.2.1 и почнаха малко по-малко да му спират всички програмки ще ми обясни ли някой малко по-подробно как да го актуализирам с iOS 5 ( ако въобще може , защото тая смотана версия не се актуализира по никакъв начин ) 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 16, 2013 Публикувано Май 16, 2013 Карс.бг, от една статия: Отвътре колата предлага така наречената философия i-cockpit, с волан с хендсъп дисплей, както в 208. В предното табло е монтиран огромен 9,7-инчов сензорен дисплей, който замества досегашните многобройни конвенционални бутони. Като държите волана и гледате дисплея, не забравяйте да си вдигнете ръцете. Какво ли чудо има в "задното табло"? Според инженерите на Peugeot, 308 е с 140 кг по-лек от предшественика си и в същото време най-икономичният вариант изразходва само 85 г/км CO2. От Пежо са революционери! Моята кочинка харчи гориво и отделя CO2, а тяхната - обратното!!! http://www.cars.bg/news/review/view/7508/Novoto-Peugeot-308-razkrito Ето, още: Така най-бързият дизелов Cayman става още по-бърз и вече е способен да ускори от място до 100 км/ч за 5,2 сек и да постигне макс. скорост от 256 км/ч. Статия за Cayenne Цитирай
The Shaman Публикувано Май 18, 2013 Публикувано Май 18, 2013 zdravei te az imam iphon 5 vzeh si karta s internet no nz ot kade da q vklu4a ot nastroikite nqkoi 6te mi kaje li blagodarq predvaritelno Цитирай
The Shaman Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 продавам ipad 2-ка 16ГВ на части (в разглобено състояние). Всичко без: дигитайзер(тъч), дисплей, wi-fi антена и заден панел. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Продавам заден скрийн протектор за iPhone 4/4s - гланц - 2 лева. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 23, 2013 Публикувано Май 23, 2013 Марсоходът откри немска каска от Втората световна война www.pernik1.comЛюбителите на загадки съзряха нов артефакт за човешко присъствие на Червената планета. Многото снимки, които изпраща от Марс Curiosity са достъпни за вс Цитирай
The Shaman Публикувано Май 23, 2013 Публикувано Май 23, 2013 носи го, като гледам си пробвал всичко. Мен ми прилича на батери фейл. Някой телефони влизат в такъв режим когато при стандартната проверка не отчитат батерията или някоя друга част. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 27, 2013 Публикувано Май 27, 2013 И аз имам същия проблем от вчера на 4с и ми направи впечатление че версията на софта ми е паднала на 6.1.1 а беше 6.1.2. Ако го ъпдеитна до 6.1.3 дали ще се оправи? Някой май е с 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2013 Публикувано Май 29, 2013 Здравейте колеги,някой може ли да ми каже как да снимам на тъмно без да размазва снимката? Пример в банята...Всяка снимка в банята е размазана....снимайки на тъмно.Благодаря предварително! 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 31, 2013 Публикувано Май 31, 2013 Мирише Продавам iPhone 4S 64gb 599 лв.Телефона е бял в идеално състояние не е jaibreak-ван , ios 6.1.4 и фабрично отключен. 1 Цитирай
kraskooooo Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 Този е голям образ: Да задам въпрос. Ipad3 с инсталиран flash player неиска да пусне камерата......в кой сайт.... в Гепи (в каналите лайв видео). Малко странно въпросче, но една мацка иска да се излъчва. Дайте да помагаме, че говорим за топ момиче. После ще ме питате за ник и скайп, но да пуснем камерата първо за да се уверите. В скайпа камерата работи, а в Гепи изписва "Купете си камера". :D 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 Преди две години го цитираха с iPad2, сега с три...нещата търпят развитие, явно. Защо не опиташ да почистиш конектора на самия телефон? С клечка за уши и маалко спирт става. Внимателската и спри телефона преди това. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 14, 2013 Публикувано Юни 14, 2013 РедСноуа ми дава че телефона е в WTF mod или нещо подобно и не иска да влезне в ДФУ мода Продавам: iPod touch 4G 32GB малко позлван! Какво означава малко ползван, сякаш да кажеш давам жена малко е еб.на. Здравейте, дадоха ми iphone 3gs 16gb и се опитах да си го jailbreak-на, след 1-2 седмици мъки най-накрая успях беше на IOS 6.1.3 BB 5.16.08 , но не ми отчиташе сим карта на Globul и продължих да се мъча и в един сайт пишеше, че на BB 5.16 няма как да стане и трябва първо да му downgrade IOS на 4.1 и BB 6.15 и след това да го upgrade на ios 6.1.3 BB 5.13 , но след downgrade-a опитах да го upgrade и като ми покаже черен екран с белите букви всичко беше ок, но след като спамеше please wait изписа transfering control to jailbreak забива и след 5-10 минути се оправя , и след като процесът свърши все едно не съм го пипал продължава да си седи IOS 4.1 BB 6.15 :/ мъчих някакви начини да го оправя и какво ли не докато него прецаках тотално сега само понякога иска да се включи и забива на Apple иконката преди да го допрецакам изтрих всичко от Settings>General>Reset>Erase All Content and Settings уж го направи, но след като опита да се стартира заби на Apple иконката мола помогнете мерси предварително Култово... 9 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 14, 2013 Публикувано Юни 14, 2013 Това последното доказва,че на някои хора и четенето не помага-като насметат две-три теми в главата си и направят кашата пълна Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 15, 2013 Публикувано Юни 15, 2013 Из сурат тефтеря: Деградиращите са тези, чиито родители са олигофрени или ходят да бачкат по цял ден и нямат време да си възпитават децата. kvi gi govorire ? kvi degradacii kvi 5 levaa? tva prosto e chovek koito strada ot sindropa na vnezapno spirane na misalta Без коментар. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Да ползваш Интернет Експлорър и Уиндоус на мак е като педераст със спирала. Чук без дръжка: Имам странното усещане че преди време като си слагах cydia там кво беше съм направил непоправима грешка и сега никога няма да сменя на 7-ма версия... И за какво е слагах, не съм свалил едно приложение нищо до момента от няколко месеца само си седи за кво го кракнах ipad-чето сега ще съжелявам ли или има надежда да се махне тоя гаден пиратски вирус.. Искам да сложа нова версия, новата версия възможно ли ще е, моляви дайте някакво успокоение 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 [21.06.13, 19:46:01] Az misleh da si smenia iphona za samsung galaxy s 4, [21.06.13, 19:46:01]: [21.06.13, 19:46:24] AppleCube: ами най-добре [21.06.13, 19:46:26] AppleCube: [21.06.13, 19:47:03] Na teb ti haresva iphona,nali? [21.06.13, 19:47:30] AppleCube: разбира се щом го ползвам толкова години [21.06.13, 19:47:43] Dano na Iphone 6 mu slojat infracherven port [21.06.13, 19:48:06] AppleCube: инфра кво?? [21.06.13, 19:48:13] AppleCube: :x [21.06.13, 19:48:21] Ami da stava kato distancionno [21.06.13, 19:48:29] Universalno 13 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 А мизерниците от Сухата река, Левски Г и Хаджи Димитър, които имат пари само да си купят семки от базарчето до стадиона кабриолет и представата им за море се изчерпва с Перловската река да има с какво да миксират ръкоблудството 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 24, 2013 Публикувано Юни 24, 2013 Телефона работи перфектно,но има проблем с антената,не намира оператор и няма-wi fi и bluetooth 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 5, 2013 Публикувано Юли 5, 2013 Случая е следния телефона е в перфектно техническо състояние (естествено има следи от употреба) джейл брейкнал съм го с whitesn00w 6-та версия но бейсбенда не поддържа бг симкарти трябва да се ъпгрейдне или да се даунгрейдне и ще се оправи Нек'ъф як комп: Аз имам i5 4 ядра по 2,8 интел 8gb рам 1gh видео клокарски 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 13, 2013 Публикувано Юли 13, 2013 Здравейте,Ако трябва да съм честен, нищо не разбирам, затова ще се допитам до вас за помощ, спешно е. Качих си iOS 7 beta 1 на моя iPhone 4, като преди това бях на 6.1.3 и си направих бекъп. Качих седмата версия не за друго, а за да я видя как изглежда на живо. След това дадох от iTunes на Restore Backup, почна си процедурата, телефонът ми се рестартира и когато тръгна, отново бях с iOS 7. Моля ви, помогнете! 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 19, 2013 Публикувано Юли 19, 2013 ... че започна да обновява софтуеъра на телефона и телефона се заключи. Не иска да ми прочете турбо сим-а. И изписва Activation Error. Activation request could not be completed. If the problem presists, please contact customer care.Един познат, който е минал почти през всички модели на айфон ми каза , че съм му инсталирал софтуеър за 5-ца (а този софтуеър не поддържал TURBOSIM и телефона не ставал за нищо вече. Връщане назад нямало След това ми кааза , че ако не е в БЛЕКЛИСТАТА можело да се оправи (джейлбрейкне) , но не бил сигурен... 4 Цитирай
BigP Публикувано Юли 19, 2013 Публикувано Юли 19, 2013 Тоз познатия и той явно кара с iOS за 5 на 4-ка Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 21, 2013 Публикувано Юли 21, 2013 Иран ще доставя газ за милиарди на ИранДоговор за износ на от Иран в Ирак на газ на сума около 3,7 милиарда щатски долара бе подписан днес в Багдад. "...на...на...от...на..." Заглавие във вести.бг 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.