DreamcatcheR Публикувано Септември 16, 2014 Публикувано Септември 16, 2014 Телефонът има общо 4 бутона, но не се е сетил да пробва 2 от тях, които вършат точно тази функция при снимане... Ако става въпрос за айфон де. 1 Цитирай
dedil Публикувано Септември 16, 2014 Публикувано Септември 16, 2014 'Кат ня'а менУ на БГ, така е Цитирай
WULAS Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Боже дай ми сили!!!! От форума на зелените. ГПС-а при мен не работеше и с 2.3.6след слагането na 4.1.2 направих рестарт од рековерито, с опхвата и аз имах проблем. или не? некак беше ми послаб од преди,направих фактори ресет и форматирах усб паметта в телефона. опхвата е многу подобар. A GPS не ште .аз го пробвам с тест ГПС ,там требва да показва по не един спутник,при мен ниама ни един. Иначе сложил сам iGO,но не става,а с новиа упдеит камерата си има зум сега , преди ниамаше, но засича малко повече од преди, струва ми се че преди работеше подобре в режим камера, а сега снимките ги снима подобре и некак побрзо. А по повод ГПС нема начин, ште го давам в сервиза. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 http://www.cars.bg/news/lifestyle/view/14954/Dzhej-Leno-podkara-Volvo-P1800-ot-Krystnikyt-%28VIDEO%29 Що се смея ли? Ех, интернет "журналисти"... Цитирай
dedil Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Предполагам, че е някой мухльо, да речем на двадесет и… това, че не знае, за какво става въпрос в "Кръстника" и че няма начин тази кола да е "играла" във филма е наистина трагично, но е странен и факта, чене вдява и от чуждия език, на който разказват, за какво всъщност става въпрос… Наистина има загуба на няколко поколения. :/ Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 То си пише на клипчето... Цитирай
WULAS Публикувано Септември 25, 2014 Публикувано Септември 25, 2014 (редактирано) Пък на мен айфона ми се намокри по време на дъждовете и сега не пали. Повече Айфон и айос никога, пфу... Редактирано Септември 25, 2014 от WULAS 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 "и етц." Нищо, че е с буква повече от "и др.". 2 Цитирай
WULAS Публикувано Октомври 4, 2014 Публикувано Октомври 4, 2014 @Alxx , твоя любимец Ами в абаута при настройките не се ли сещате какво пише ! Ифон има с различни предназначения,за различни страни и от различни страни ,това е изобразено със съответното лого на гърба на капака описани в абаута кое лого какво значи . Та от там идва разликата в цената не, че някой си работел на загуба 3 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 4, 2014 Публикувано Октомври 4, 2014 Това с "предназначението" е най-яко, според мен Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
WULAS Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 И до ден днешен не разбирам как изобщо се сравняват ОС, на която можеш да правиш ВСИЧКО, и такива, на които и рингтон по избор не можеш да си сетнеш... Това е за Android -> iOS. На такива "капацитети" и много "компетентни" да отидеш да им пернеш по един. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Абе конкретно за това е прав ама хайде 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 След 4-5 години занимания с телефони, най-горда със себе си бях когато успях да си направя собствен рингтон на iPhone, благодарение на тема тук, тъй че наистина има голяма разлика между операционните системи, която за тепърва навлизащите в областта може да се стори направо плашеща или просто човек да се откаже още на първия ден - имам такива познати...(друг въпрос е, че съм инат и докато не успея да направя нещо не го оставям) 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Не попаднеш ли на човек при първия си сериозен проблем с iPhone, 90% си се отказал! 6 Цитирай
algor Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Не попаднеш ли на човек при първия си сериозен проблем с iPhone, 90% си се отказал! Така е, Жоре и поради тази причина аз първото си наказание го изядох от Човека Alxx. Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 14, 2014 Публикувано Октомври 14, 2014 Специално пък за рингтона, като видиш как става и че е супер елементарно, после го правиш със затворени очи. Обаче всичко минава през тая гад айтюнс, дето никой не го разбира и е егати тъпата програма :tooth: 3 Цитирай
algor Публикувано Ноември 15, 2014 Публикувано Ноември 15, 2014 Устройството е в идеално състояние.Има леко чукнато ъгълче. Чукнати и смачкани ъгълчета на iPad не се броят за дефекти, да знаете. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 15, 2014 Публикувано Ноември 15, 2014 "Нормално" е в обява да се прочете: "Перфектен с нормални следи от употреба" или любимото ми за 3 и 3GS, "В идеално състояние с типичната пукнатина до конектора"! 5 Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 След това айфон5 ми се стори супер удобен, ама пустия застрелян иОС ме отказа. Цитирай
Vancuver Публикувано Ноември 18, 2014 Публикувано Ноември 18, 2014 Не "типичната ", а "Стандартната". Само дето още не съм се отворил по кой стандарт е.... Ами всъщност "стандартна" не е правилно, но "типична" си е доста правилно относно 3G/3GS... Едно просто търсене в Гугъл показва, че не са единици бройките, които са заменени в Apple Store заради пукнатини до кънектора. А едва ли Епъл щяха да заменят, ако беше само от неправилна употреба. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 18, 2014 Публикувано Ноември 18, 2014 Да ти кажа, виждал съм десетки, да не кажа стотици 3 и 3GS, но ако на десет един, два са били пукнати, пак добре. Но да кажеш, че това е перфектен телефон и да умаловажиш пукнатината е меко казано смешно Цитирай
Vancuver Публикувано Ноември 18, 2014 Публикувано Ноември 18, 2014 Малко влизаме в офтопика, ама: http://www.macrumors.com/2008/07/30/iphone-3gs-developing-body-cracks/ То си е и до късмет де, също и до това колко човек пази вещите си, но е факт, че е "предразположен". Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.