tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Чакам някой с 3.1 OS да каже как върви при него SBSettigns? Дали работят функцийте Reboot и Power Off? При мен те не бачкат. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Стига мрънкоч, слагайте ъпдейта v3.0.5, и кажете сработва ли с OS 3.1. :mrgreen: Цитирай
tonygti Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Работи перфектно, ама то се очакваше това. Цитирай
Kpuc Публикувано Септември 20, 2009 Публикувано Септември 20, 2009 Здравейте, имам следният проблем... Когато дам на "Set Toggles" и дам на ON - SSH, то не Ми излиза отпред, помогнете! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 20, 2009 Публикувано Септември 20, 2009 А имаш ли инсталиран OpenSSH от сидиа? Цитирай
ypechdb Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 От вчера забелязвам, че след като изключа WiFi не ми излиза иконата на EDGE, която досега си стоеше до името на оператора. Не че ползвам нет през оператора, но забелязах, че и след като активирам EDGE, отново няма икона. Същото важи и за 3G когато активирам-отново няма икона. Според вас има ли нещо общо с последния ъпдейт на SBSettings, въпреки че като се замисля го направих няколко дни преди да се появи този проблем. Някакви идеи? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 Възможно е да е от тема която ползваш ако ползваш различна от оригиналната. Аз например при мен ги махам. Цитирай
ypechdb Публикувано Септември 26, 2009 Публикувано Септември 26, 2009 Ако говориш за темите от SBSettings съм на Default. Иначе Winterboard не ползвам. Цитирай
hrisst Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 Аз съм с custom firmware 2G 3.1.2 by Aveliky with custom boot logo и като отворя BossPrefs ми крашва. Преинсталирах, давах му да го поправи но не става, затова ми се налага да ползвам SbSettings. Моля ако някой знае как да си оправя BossPrefs-a да помогне. Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 На BossPrefs отдавна е спряна поддръжката. Ползвай SBSettings! Цитирай
sarttana Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 С 3gs ФО съм и оргинален 3.1.2 джейлнат с блекрейн.Когато му инсталирах SBSettings заби и се наложи да го рестартирам.Може лиот това или от блекрейна батерията да не кара и един ден.С 3.1.1 издържаше два дни. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Случва се почти на всеки по врене на инсталация. За да си сигурен, че се е инсталирал на 100%, влез и му дай Reinstall. Няма да забие телефона. Цитирай
sarttana Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Инсталира се както си трябва с реинстал.Мерси Grievous.Дано това да е хабило батерията. Цитирай
kilki Публикувано Декември 22, 2009 Публикувано Декември 22, 2009 Ще помоля за малко помощ. С ipod 32gb 3g съм и след като инсталирам sbsettings от Cydia ми иска reboot. Като го рестартна ми се прецаква Jailbreaka и трябва да го jailbreak-вам наново. С последната версия на blackra1n съм. Можете ли да ме насочите какво мога да направя? Мерси предварително! :neutral: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 22, 2009 Публикувано Декември 22, 2009 :evil: viewtopic.php?f=13&t=3504 Цитирай
eek Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 Здравейте, имам един въпрос отностно програмата и функциите които тя спира. Спрял съм си гпрс-а но всеки път когато опитам да отворя страница, преди да се е вързал към wifi ми начуква пари на сметката. От глобул ми обясниха, че понеже нямало достъп се опитвало да се свърже към някакъв международен номер, и затова ставало така. Някой може ли да ми каже мога да спра това? Аз съм с 2г 3.0 фирм. мерси Цитирай
BANNN Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 viewtopic.php?f=8&t=1262 Или по точно прочети на последната страница поста на sa6omh! Цитирай
eek Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 мерси -- Чет Дек 24, 2009 10:18 pm -- Здравейте отново. Инсталирах това което казаха за трафика и всичко работи перфектно но имам проблем със SBSettings. До сега никога не съм си спирал wifi, и след като телефона се заключи нета ми спира. Но днес не беше така. Телефона беше заключен но wifi работише постоянно. Спрях го и изчаках да видя какво ще стане но нямаше никакъв резултат. Батерията ми падна за няколко часа а телефона ми беше цял ден загрян всякаш е работил а дефакто не бесше така. Има ли някаква опция която съм пропуснал, или нещо което мога да направя за да се оправи този проблем. мерси Цитирай
BANNN Публикувано Януари 20, 2010 Публикувано Януари 20, 2010 Да си инсталирвал insomnia от Cydia? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.