frihet Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 Я помоли някой приятел да ти звънне. Виж имаш ли входящи понеже когато го имах този проблем с загряването и батерията, на мен неможеха да ми звънят. Цитирай
BANNN Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 sbsettings 3.06b4 + pack toggle 3.0.5-2 sbsettings_3.0.6b4.deb sbsettings_toggle_pack_3.0.5-2.deb Цитирай
Grievous Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Един приятел и съфорумец ъпдейтнал с тази версия и сега не може да си спре EDGE. Спира го, но то пак си се пуска. Луда работа - ВНИМАВАЙТЕ. Цитирай
Anthony Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Аз нищо не разбрах от тази безумна тирада. Цитирай
Grievous Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 И аз. Къде го биеш, къде се пука. Че го прочетох два пъти. Цитирай
Anthony Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Боже, колко мъка има на този свят, боже Цитирай
mupo Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 neol23, това че имаш индикатор E (EDGE) показва, не че ти е активен и използваш мобилен интернет, а че си в покритие на EDGE мрежа. Това нещо е писано няколко пъти, както и това че стандартния toggle в SBSettings за спиране на мобилния интернет не работи при FW > 2.x! За FW > 2.x се използва Data Toggle който задава грешно IP и по този начин спира мобилния интернет, това също е обсъждано в темата за спиране на мобилния интернет. Достатъчно ти разясних, стига толкова СПАМ!!! Цитирай
SpLiT Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 (редактирано) Днес ъпдейтнах през Cydia до версия 3.0.6 и като допълнение ми се ъпдейтна и Data Toggle. Тествах с Maps, Weather и други апликации позващи GPRS-а, нищо не преминава, единственото ново е (поне при мен), че изписва: "Could not activate cellular data network". EDIT: сега "разцъквам" телефона и ми прави впечатление, че SBSettings върви много по-бързо. (Пример: като спрете някой процес преди се замисляше 2-3 секунди, сега му давам Delete и веднага се повишава свободната памет, също така при Free up memory се замисляше, сега веднага се скрива и повишава свободната памет мигновенно) EDIT 2: преди малко направих ъпдейтите на телефона на приятелката ми (2G - FW 3.1.2) и забелязах, че ънинсталира Data Toggle и инсталира sbsettingstoggles (изглежда не съм се загледал какво се случва на моя, но бях на работа). НО, след това има възможност (и бутон Data) да се пренасочи към 127.0.0.1... тоест според мен Data Toggle е вече част от sbsettingstoggles. Редактирано Април 1, 2010 от SpLiT Допълнения Цитирай
gerincetooo Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 От къде да е намеря тази програма помогнете ми моля хич не мога да се оправя не мога да спра тъпия интернет Цитирай
Grievous Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 То хубаво да ти кажем ама не знам дали ще го подкараш на този фирмуеър 1.0. Я вземи си оправи профила според правилата и пречети темата, като започнеш от първото мнение да не се наказваме рано рано. Цитирай
gerincetooo Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Прочетох от началото...ама незнам кво разбрах, по нагоре има само една програма ама нещо не се оправям кво да направя само искам да спра интернета и друго не ме вълнува Цитирай
John Digweed Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Ето ти тема Как да спрем мобилния интернет? (SBSettings/BossPrefs) Цитирай
gerincetooo Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Ами да прочетох ---------- Поста е добавен в 11:54 ---------- Предишният пост е бил в 11:50 ---------- прочетох темите и разбрах за каквго става дума г/д през Cydia и т.н., имам два телефона единия има програма и спира нета, но съм е инсталирала аз, да и той има Cydia, но другия няма и не мога да сваля от там и кво да правя, свалих едни програми от по - нагоре ама не искат да се инсатлират... Цитирай
chayanne Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Няма ли Cydia, няма програмите от по-нагоре... както и всякакви кракнати приложения. Цитирай
ypechdb Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Някой може ли да ми даде линк за .deb файл на версия 3.0.5, че тази новата откакто я сложих ми дърпа много здраво от батерията? И още един въпрос-каква версия на SBtoggles трябва да сложа за версия 3.0.5 и ако може също .deb файл за него? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Не се научихте да ползвате търсачката, ей...Това мързелът е голяма работа... И не ви и минава през ум да погледнете в темата, създадена за подобни случаи – Базови приложения... Ето ти ПАК пълен архив с всички нужни файлове: SBSettings 3.0.5.rar Цитирай
ypechdb Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Или аз не съм гледал като хората в "Базови приложения" или видях само версия 3.0.6 там. Както и да е. Благодаря! P.S. Рядко задавам въпрос преди да ползвам търсачката, но явно така се е получило Цитирай
The Shaman Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 (редактирано) 3.0.6 си беше поне днес до обед По тая логика и аз нещо не съм наред тогава Редактирано Април 9, 2010 от The Shaman Цитирай
the_kiko Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 Пробва ли вече някой новата версия на програмата 3.0.7-1? От вчера имам съобщение за ъпгрейд в Cydia, но не се осмелявам да го изпълня:-) Цитирай
SpLiT Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 Аз ъпгрейднах до 3.0.7-1... за момента проблеми няма! Цитирай
mupo Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 Новото в 3.0.7-1 е че при скриване/показване на икони не е нужен respring, както и ако слагате/махате икони в дока на SBSettings. Цитирай
the_kiko Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 Благодаря ви много за информацията. Цитирай
EPOS Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 Интересното при мен е,че програмата ми е v3.0.6,а като влезна в Cydia ми показва,че е инсталирана v3.0.7.Избрах Reinstal,но все пак си остана v3.0.6. http://img88.imageshack.us/i/img0003g.png/ http://img146.imageshack.us/i/img0002s.png/ Цитирай
mupo Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 EPOS, така и трябва да си бъде. Автора е написал в полето с промените в новата версия, че нарочно не е променил версията, тъй като няма други нови промени и не иска да сменя dylib файла. Като слагате нещо или го ъпдейтвате поне четете за какво става въпрос, как така насляпо слагате неща не ви знам. Цитирай
EPOS Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 Упсс ,много се извинявам,нещо съм разсеян. :tooth: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.