Sladichuk® Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 SBSettings 3.0.7-1.rar (4,2 MB) Цитирай
tonygti Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 При мен програмата се пуска само като приплъзна хоризонтално по статусбара и не може както преди, вертикално надолу. Пробвах с опцията "More Sensitive Swipe" и пак нищо не става. Направо съжалявам, че ъпдейтнах... Цитирай
BANNN Публикувано Април 21, 2010 Публикувано Април 21, 2010 Дежа ву... въпрос на свикване. След няколко дена няма да ти прави впечатление. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 21, 2010 Публикувано Април 21, 2010 При мен си е така от миналата версия ; ) Цитирай
mupo Публикувано Април 21, 2010 Публикувано Април 21, 2010 Това е така защото вече се използва Activator за да се показва. Влезте в Settings -> Activator и си настройте да ви се пуска както искате, не е задължително да е чрез плъзване по statusbar-a Цитирай
The Shaman Публикувано Април 21, 2010 Публикувано Април 21, 2010 Точно вчера си обеснявахме за приложенийцето с една потребителка Цитирай
tonygti Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 Тъкмо мислех да питап някой, какъв в тоя activator в Settings... Другото, което забелязах е, че дори при заключен телефон, като приплъзнеш програмата пак се включва... Цитирай
Grievous Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 То добре с Activator, ама със SBSettings май нещо не се получава. Всъщност получава се, но по следния начин. Settings/Activator/At Home Screen/Метода, който ще ползвате/SBSettings. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 Тъкмо мислех да питап някой, какъв в тоя activator в Settings... Другото, което забелязах е, че дори при заключен телефон, като приплъзнеш програмата пак се включва... Sbsettings/more/extras&options - има настройка allow launch locked. Оттам пускаш/спираш опцията да се включва при локнат екран. Цитирай
tonygti Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 Оправих се, настроих си всичко да е както преди. Цитирай
vasilcho Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 абе нещо ми умира за отрицателно време батерията с 3.0.7-1, някой има ли подобен проблем? върнах се на 3.0.5 и всичко е наред, ама все пак Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 При мен пък хем ъпдейтнах но пак си ми стои 3.0.6. Батерията ми пада за около ден, ползвам и лок инфо и говоря през ним бъз с приятели. Цитирай
Grievous Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 (редактирано) Излезе ъпдейт на SBSettings 3.0.9-11 Какво ново:- Добавено е завъртане. Ще се завърти ако използвате завъртяно приложение или завъртян SpringBoard (iPhone и iPad). Няма да се завърти, ако устройството е завъртяно след отваряне на SBSettings. Прозореца ще е по-голям от екрана при завъртане на iPhone. Това няма да се поправи, бутоните са достъпни. Ако не ви харесва завъртането може да го спрете от настройките на SBSettings. - Оправено е крашването при натискане на Dock бутона на iPad и 4.0. - Оправено е крашването при Processes toggle-а нa iPad и 4.0 - Оправен е проблема при iPad след рестарт (Забележка: Други приложения също може да причиняват този проблем, но той е оправен в SBSettings) - Направено е Respring-a да използва UICache на Saurik, така иконите на iPad и 4.0 се появяват след respring - Центриране на прозореца на SBSettings (основно се отнася за iPad) - Добавена е възможност за спиране/пускане на завъртането и центрирането на SBSettings. Само за iPad: Добавен е бутон за показване на IP адреса в статусбар-а. Обновяването на IP адреса не е незабавно за да се пести батерия. - Добавен е бутон за спиране на анимацията, така SBSettings просто изкача. - Забележка: Има проблеми с някои от toggle-ите при iPad 3G. Не работи Data toggle (използвайте Phone toggle засега), IP адреса в статусбара показва винаги Data IP адреса. - Проблемите ще се оправят когато си взема iPad 3G. Редактирано Май 6, 2010 от Grievous Цитирай
Grievous Публикувано Май 17, 2010 Публикувано Май 17, 2010 SBSettings v3.0.11-1 http://itunes.apple.com/linkmaker/ 1 Цитирай
sarttana Публикувано Май 19, 2010 Публикувано Май 19, 2010 И при мен се получи така.С 3.0.11 батерията свършва за 6-7 час а преди караше по 24 ч. Цитирай
ypechdb Публикувано Май 25, 2010 Публикувано Май 25, 2010 Колеги, някой може ли да сподели впечатления за SBSettings инсталиран на iPad? Въпросът ми е хаби ли много батерия, защото тази програма от версия 3.0.6 нагоре ми яде страшно много от батерията на iPhone. Цитирай
DjeFF Публикувано Юни 2, 2010 Публикувано Юни 2, 2010 И аз съм на мнение ,че новата версия (3.0.11) изобщо не жали батерията на iPhone... Върнах си 3.0.5 и все едно сложих 2ра батерия ! Цитирай
plam4e Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 С риск да си навлека гнева на някой, ако това което ще попитам е писано, но за съжаление не открих нищо та питането ми е следното: как да си върна версия 3.0.5 ? По никакъв начин не се получава...изтеглих архива от "базови приложения" ,махам старата версия (3.0.11) ,рестарт, респринг и при опит да инсталирам 3.0.5 ми дава грешка. Явно остава някъде нещо от предишната инсталация, но не мога да разбера какво и къде ?! Ще съм благодарен на всеки, който ми помогне! Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 Мислиш ли, че от това: да инсталирам 3.0.5 ми дава грешка веднага ще прозрем каква точно е грешката, и какво точно правиш? И сложи ли преди това нужните "depends", намиращи се в архива? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 SBSettings 3.0.12-11+Toggle http://itunes.apple.com/linkmaker/ Ново:- съвместима с iOS4 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Не просто съвместима, а САМО ЗА iOS 4.0!!! Потребителите с по - стари версии на iOS, да не се опитват да качват деб файла! Цитирай
Grievous Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Няма такова нещо, работи и на 3.1.3. Тествано. На версия дори показва 3.0.13. Цитирай
hrelas Публикувано Юни 21, 2010 Публикувано Юни 21, 2010 Инсталирах SBSettings + toggle от Cydia на 3GS с iOS4 GM , за съжаление когато се опитам да го стартирам чрез плъзване на пръстите не се стартира .Опитах 1 -2 пъти да го деинсталирам и на ново да инсталирам и пак същият проблем. Някой да е имал същия проблем или да има идея за разрешаването? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.