BANNN Публикувано Май 28, 2011 Публикувано Май 28, 2011 NAVIGON.v1.8.2-само за BG Качил съм я в apptrack. Може да я свалите и от Installous. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 с 1.8.1. съм и искам да си кача 3д вюто правя всичко както е описано ровя си в програмата активирам 3д вю обаче като искам да влезе и да покаже картатат крашва какво трябва да направя за да проработи благодаря предварително Цитирай
victor11 Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 (редактирано) Вариантите са два: или изобщо не си сложил файла с релефа, или си го сложил не където трябва. Редактирано Юни 3, 2011 от victor11 Цитирай
victor11 Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Не забравяй да изтриеш файла Specialmaps.dat в /Library/Caches. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 4, 2011 Публикувано Юни 4, 2011 1. Изтриваш Навигон 2. Инсталираш на чисто 3. НЕ ГО СТАРТИРАШ след инсталацията 4. Копираш с iFunBox папките без да бараш никакви права и без да правиш нищо друго 5. Стартираш приложението 6. Тичаш за бира Цитирай
radi3 Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 Превод на БЪЛГАРСКИ за NAVIGON.От къде може да го изтегля и дали ще стане за 1.8.2 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 Няколко страници назад в темата има и обяснение даже Цитирай
MacIlian Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 (редактирано) @radi3, заповядай това е превода за 1.8.2 Файлът е от пост #456 на Tzvetandacov (10х ), редактиран е и допълнен със всичко липсващо спрямо английската версия на 1.8.2, някои от преводите са редактирани по мой вкус, като повечето са оставени както са във файла който съм изтеглил, тествал съм го само на симулация нямаше проблеми, надявам се да ти свърши работа. В първия пост има обяснение за начина и мястото на инсталиране. Редактирано Юни 5, 2011 от MacIlian 2 Цитирай
koppo Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 NAVIGON.v1.8.2-само за BG Качил съм я в apptrack. Може да я свалите и от Installous. Извинявай, би ли ми казал къде в Installous си я качил или някакъв линк ако може. Благодаря предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 6, 2011 Публикувано Юни 6, 2011 apptrackr . org - има търсачка, пишеш навигон и играеш. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 1. Изтриваш Навигон 2. Инсталираш на чисто 3. НЕ ГО СТАРТИРАШ след инсталацията 4. Копираш с iFunBox папките без да бараш никакви права и без да правиш нищо друго 5. Стартираш приложението 6. Тичаш за бира не стана Цитирай
radi3 Публикувано Юни 8, 2011 Публикувано Юни 8, 2011 Може ли някои да ми обясни как да сложа картата на турция в [iPhone] NAVIGON MobileNavigator Europe 1.8.2 Цитирай
victor11 Публикувано Юни 8, 2011 Публикувано Юни 8, 2011 Ето: Инструкциите се отнасят за европейската и източноевропейската версия и изискват панорамния пач, в противен случай няма да те локализира! 1. Разархивираш файла, който ти пратих на лични, и слагаш картата в NAVIGON.app/maps. 2. Заместваш файла Info.plist с този от архива. 3. Влизаш в ~NAVIGON/Library/Caches и изтриваш съдържанието вътре. Тестваш. 1 Цитирай
karatanev Публикувано Юни 13, 2011 Публикувано Юни 13, 2011 не работи линка за оправения файл можеш ли да ми дадеш друг линк :> Открих от къде идва проблема с гласовата навигация. Във файла на мястото <key>TXT_LOCALE</key><string>eng-GBR</string> пишеше инж.-GBR Това го е омазал Google Translate. След като го поправих на eng-GBR вече се чува глас по време на навигацията ... Ето коригирания файл: Цитирай
eek Публикувано Юли 10, 2011 Публикувано Юли 10, 2011 И аз ще помоля ако някой има файла с БГ говора да ми го прати на лична. Благодаря предварително Цитирай
stan Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Ако може и на мен някои да ми прати превода ще съм му много благодарен. Проблема при мен е че като искам да изтегля нещо от даден линк тука ме праща на някаква страница http://itunes.apple.com/linkmaker/. Цитирай
ivodanov Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Ето: Инструкциите се отнасят за европейската и източноевропейската версия и изискват панорамния пач, в противен случай няма да те локализира! 1. Разархивираш файла, който ти пратих на лични, и слагаш картата в NAVIGON.app/maps. 2. Заместваш файла Info.plist с този от архива. 3. Влизаш в ~NAVIGON/Library/Caches и изтриваш съдържанието вътре. Тестваш. Здравей, можеш ли и на мен да ми пратиш линк с този файл, за да си добавя картата на Турция? Благодаря предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Този файл няма нищо общо с картата на Турция - ако я имаш, качваш я, с или без него. Цитирай
victor11 Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Има, има. Без него няма да го навигира и ще му дава съобщение, че не е купил картата, прудружено с линк към апстора. Цитирай
mimeto83 Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Да помоля за последната налична версия , но само за БГ.Търсих в apptrack за версията на Gpower ,но не можах да я намеря {предполагам ,защото днес се боядисах с един тон по русо от нормално , иначе се справям }. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.