Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

NAVIGON.v1.8.2-само за BG

Качил съм я в apptrack. Може да я свалите и от Installous.

Публикувано

В български глас и меню ли е ?

Публикувано

с 1.8.1. съм и искам да си кача 3д вюто

правя всичко както е описано ровя си в програмата активирам 3д вю обаче като искам да влезе и да покаже картатат крашва

какво трябва да направя за да проработи

благодаря предварително

Публикувано (редактирано)

Вариантите са два: или изобщо не си сложил файла с релефа, или си го сложил не където трябва.

Редактирано от victor11
Публикувано

сложих там където е описано

Публикувано

Не забравяй да изтриеш файла Specialmaps.dat в /Library/Caches.

Публикувано

изтрих го но пак крашва

Публикувано

1. Изтриваш Навигон

2. Инсталираш на чисто

3. НЕ ГО СТАРТИРАШ след инсталацията

4. Копираш с iFunBox папките без да бараш никакви права и без да правиш нищо друго

5. Стартираш приложението

6. Тичаш за бира :)

Публикувано

Превод на БЪЛГАРСКИ за NAVIGON.От къде може да го изтегля и дали ще стане за 1.8.2

Публикувано

Няколко страници назад в темата има и обяснение даже

Публикувано (редактирано)

@radi3, заповядай това е превода за 1.8.2 Свали

Файлът е от пост #456 на Tzvetandacov (10х ), редактиран е и допълнен със всичко липсващо спрямо английската версия на 1.8.2, някои от преводите са редактирани по мой вкус, като повечето са оставени както са във файла който съм изтеглил, тествал съм го само на симулация нямаше проблеми, надявам се да ти свърши работа. В първия пост има обяснение за начина и мястото на инсталиране.

Редактирано от MacIlian
Публикувано

NAVIGON.v1.8.2-само за BG

Качил съм я в apptrack. Може да я свалите и от Installous.

Извинявай, би ли ми казал къде в Installous си я качил или някакъв линк ако може. Благодаря предварително!

Публикувано

apptrackr . org - има търсачка, пишеш навигон и играеш. ;)

Публикувано

1. Изтриваш Навигон

2. Инсталираш на чисто

3. НЕ ГО СТАРТИРАШ след инсталацията

4. Копираш с iFunBox папките без да бараш никакви права и без да правиш нищо друго

5. Стартираш приложението

6. Тичаш за бира :)

не стана

Публикувано

Може ли някои да ми обясни как да сложа картата на турция в [iPhone] NAVIGON MobileNavigator Europe 1.8.2

Публикувано

Ето:

Инструкциите се отнасят за европейската и източноевропейската версия и изискват панорамния пач, в противен случай няма да те локализира!

1. Разархивираш файла, който ти пратих на лични, и слагаш картата в NAVIGON.app/maps.

2. Заместваш файла Info.plist с този от архива.

3. Влизаш в ~NAVIGON/Library/Caches и изтриваш съдържанието вътре.

Тестваш.

Публикувано

не работи линка за оправения файл можеш ли да ми дадеш друг линк :>

Открих от къде идва проблема с гласовата навигация. Във файла на мястото <key>TXT_LOCALE</key><string>eng-GBR</string> пишеше инж.-GBR :biggrin:

Това го е омазал Google Translate.

След като го поправих на eng-GBR вече се чува глас по време на навигацията ...

Ето коригирания файл:

Свали

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

И аз ще помоля ако някой има файла с БГ говора да ми го прати на лична.

Благодаря предварително

Публикувано

Ако може и на мен някои да ми прати превода ще съм му много благодарен. Проблема при мен е че като искам да изтегля нещо от даден линк тука ме праща на някаква страница http://itunes.apple.com/linkmaker/.

Публикувано

Ето:

Инструкциите се отнасят за европейската и източноевропейската версия и изискват панорамния пач, в противен случай няма да те локализира!

1. Разархивираш файла, който ти пратих на лични, и слагаш картата в NAVIGON.app/maps.

2. Заместваш файла Info.plist с този от архива.

3. Влизаш в ~NAVIGON/Library/Caches и изтриваш съдържанието вътре.

Тестваш.

Здравей, можеш ли и на мен да ми пратиш линк с този файл, за да си добавя картата на Турция? Благодаря предварително!

Публикувано

Този файл няма нищо общо с картата на Турция - ако я имаш, качваш я, с или без него.

Публикувано

Има, има. Без него няма да го навигира и ще му дава съобщение, че не е купил картата, прудружено с линк към апстора.

Публикувано

Упс. Мерси брат - не съм всезнаещ. :blush:

Публикувано

Да помоля за последната налична версия , но само за БГ.Търсих в apptrack за версията на Gpower ,но не можах да я намеря {предполагам ,защото днес се боядисах с един тон по русо от нормално , иначе се справям :biggrin: }.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...