naidenoff Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Не знам кой не се синронизират,просто е факт че доста от програмите които работеха безпроблемнно на 2.x.x на новата дават ядове.Още не са оптимизирани,явно нещо не сме се разбрали Не си мисли че ще "векувам" на 2-ката :mrgreen: Веднага щом се поизчистят проблемите ще я кача :razz: Но за сега не мисля да си усложнявам живота Форума е пълен с въпроси за проблемни програми,загрявала батерията,входящи разговори и тн. Аз съм на принципа,когато нищо си работи добре,да не се закача :razz: А 2.2.1 си ми бачка перфектно Е и там имах ядове,но ги открих и проблема беше решен Цитирай
Severus Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Най ме е яд, че няма как 1.1.4 да му сложа! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 @TomTOm: Just posted a demo movie of TomTom Route Planner (http://routes.tomtom.com) on http://s.tomtom.com/O Можете да видите детайлността на картата им. Цитирай
Toni- Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Нещо линка не работи, сега проверих, май нито един от сайтовете им не работи... Edit: Проблема май е при мен ! ! ! Цитирай
Severus Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Екстра е като детайл, но мисля, че наименованията са само на латиница. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Абее като гледам до сега какво ни предлагат NAVIGON & Sygic си мисля, че ще го преглътнеме това Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Да,доста добра и детайлна карта от страна на TeleAtlas.Да си призная от последната ми "среща" с Том-том,доста подобрения има по картата (последния път ме караше да карам в насрещното по бул.България.Английска му работа )Преди липсваха не само улици,а и цели квартали.За провинциата да не говорим.Голям минус е и липсата на кирилизирани карти :thumbdown: Цитирай
Severus Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Така е. Въпреки че аз ползвам навигация главно като пътувам извън страната. Цитирай
kikko Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Ееее, най-накрая и професорът по навигация да се изкаже. Спираме до тук и заключвам темата. :mrgreen: Ползвал ли си TomTom? Картата на България е супер куца. п.с. От навигация може и да разбираш ама от футбол като гледам аватара ти никак не разбираш Цитирай
Severus Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 kikko, внимавай да не те удари някой ниско прелитащ сателит! :mrgreen: Цитирай
Terko Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Сутринта исках да стигна пеш от Слатина до една фирма, която се намира до летището - ул. Мими Балканска. Sygic така хубаво ме преведе през един път, който явно отдавна не се ползва, че минах през един черен път и се накалях зверски (бързах за среща и нямах време да се връщам назад за да заобикалям). Също така, GPS-ът упорито твърдеше, че се движа по Мими Балканска, а всички табели наоколо показваха друго име на улица. Номерата и обаче съвпадаха с това, което показваше Sygic. Явно пътя е махнат заради летището, но това Sygic не го знаеше. Накрая стигнах де и то навреме Та толкова за Sygic от моя страна, смятам да чакам TomTom или iGo. Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Да не забравяме че все пак тази версия на Sygic използва картите на iDA Иначе съм съгласен,маджарите от iGO My way са най-добри Макар че и те използват картите на Tele Atlas WEU Цитирай
Severus Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Хехе...iDa ползва не само картите, ами всичко на Sygic, не обратното. И по тоя повод се сещам за един виц: Влязъл един юнак с една жаба на главата при лекаря, ... и жабата казала "Докторе, виж какво ми излезе на задника!" Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Хахааа Вица си струва :razz: Съжалявам за грешката,но подкарах по-реда на излизане :redface: Не съм имал допир с iDa и затова се заблудих :cry: Но е факт че за момента използваме кирилизираните карти от iDa Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Само българската и руската са кирилизирани и както се спомена по-горе както самата иДА така и картите са Sygic. Само splashscreena е различен. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Има ли възможност да се добави карта на Германия и как. Цитирай
frihet Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Май баца само с 3.0 ха ? Понеже аз още не съм ъпдейтнал не съм чел баш достатъчно и ме е страх да пипам чакам пича дето ми продаде тела да се върне от море... Давай смело през Installous И аз съм с 2.2.1 и я сложих от пълно любопитство Не че ми се намира GPS на моята 2G Бачка си на "шест" :razz: Прави си симулативни маршрути и общо взето няма бъгове и крашове Само гадния надпис "Липсва GPS сигнал" ме дразни Но без GPS модул толкова,само разглеждане и симулация :razz: Да знам имам го и при следваща синхронизация с компа Итунеса директно ми го трие реве че не съм активирал нещо си.. А като го натисна ми казва вече че съм го актуализирал и ми остават още 5 опита... Немоа да се оправа Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Има ли възможност да се добави карта на Германия и как. Е за Германия ползвай NAVIGON, поне е немски Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Май баца само с 3.0 ха ? Понеже аз още не съм ъпдейтнал не съм чел баш достатъчно и ме е страх да пипам чакам пича дето ми продаде тела да се върне от море... Давай смело през Installous И аз съм с 2.2.1 и я сложих от пълно любопитство Не че ми се намира GPS на моята 2G Бачка си на "шест" :razz: Прави си симулативни маршрути и общо взето няма бъгове и крашове Само гадния надпис "Липсва GPS сигнал" ме дразни Но без GPS модул толкова,само разглеждане и симулация :razz: Да знам имам го и при следваща синхронизация с компа Итунеса директно ми го трие реве че не съм активирал нещо си.. А като го натисна ми казва вече че съм го актуализирал и ми остават още 5 опита... Немоа да се оправа Дай отметка на Туньо по този начин, и всичко ще е наред Цитирай
Severus Публикувано Юни 26, 2009 Автор Публикувано Юни 26, 2009 http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=306486840&mt=8 Излезе и Europe версията - 1.9GB. На почитателите на Sygic - честито! Цитирай
Гост Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 Te RiPDev хубаво са го гризнали, но ми е интересно тея дето са си платили на тях за тая програма дали пак ще трябва да си я купят от AppStore... Цитирай
Stinkle Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=306486840&mt=8Излезе и Europe версията - 1.9GB. На почитателите на Sygic - честито! Излекувана има ли я някаде. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.