iphone_developer Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Имам проблем .Качих от Itunes и инсталирах програмата с карта на България и Гърция ,но като я пусна и и задам настройките да ме намира Iphone къде съм на картата ми дава No GPS Signal .Имам GPS защото съм я инсталирал на 3G то .Като си Jailbreakna новият си телефон на Apple Iphone 3GS и на него ще го инсталирам,но и аз не знам.Сигурен съм,че е от настройките,но моля някой да ми каже което точно да бутна за да хване сигнал.Благодаря предварително на всички ! Цитирай
Severus Публикувано Юли 3, 2009 Автор Публикувано Юли 3, 2009 "Бутни се" някъде на открито на първо време. Цитирай
yuri Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 10x сега бачка линка верно максимум 2 карти ли могат да се качат ? слагам версията с БГ и гърция искам да добавя италия идей ? .ipa с Итунс качвам нали така ? Цитирай
iphone_developer Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 "Бутни се" някъде на открито на първо време. Добре благодаря!Аз тогава бях на открито,но не стана.Днес ще пътувам и ще я изпробвам пак .Ако имам някакви проблеми ще пиша .Приятен ден! Цитирай
Zeus750 Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 @yuri Тази версия е само с 2 държави и то точно Австралия и Нова Зеландия. Ако си добавиш други карти иска код за отключване, а код генератора който се намира в нета не работи на Cygic 7.71. Затова всички правим разни трикове и представяме картите които ни трябват за тези с които програмата работи. Аз съм си направил няколко пакета по 2 държави и си инсталирам който ми е нужен в момента. За съжаление още не съм успял да накарам туньо да ги различава и може да се инсталира само един. Цитирай
gettoman Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 това което аз правя-с pak_it си правя каквато карта ми трябва ,като и сменям имената на aus...., и след това си добавям папките в мапс като например: aus-cyp,aus-gr и т.н след което ако искам да видя картата на кипър ,през ifile си намирам съответната папка ,преименувам настоящата aus(която е българия) на aus-bg , а папката aus-cyp става aus и така Цитирай
Zeus750 Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Хитро, аз какво ли не правя през iFile, но за това не се бях сетил. Мерси. Цитирай
Stanito1 Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Благодаря за картата на Румъния.Обаче наистина е много посна.Да се намира по-пълна карта?Благодаря още веднъж Цитирай
tchav Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Някой ще каже ли как се преработват картите от IDA или ако ги има някъде преработени? Цитирай
Zeus750 Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 @tchav: Няма нужда от преработване, те са си еднакви. Инсталираш си iDa, инсталираш си и картите които искаш. Влизаш в директорията където е инсталирана iDa, (/private/var/stash/Applications/iDa.app/maps) {за 3.0 ...Applications.pwn...} и после си копираш картата която искаш, готова в "pak" формат. @Stanito1: Защо не си инсталираш Navigon, там картата на Румъния е 10,6 МБ, което предполага че е доста по-подробна. Ако ти заема много място в телефона, можеш да изтриеш картите, които не ти трябват. Цитирай
Dennise Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Много съм доволен от тази навигация! Има пълни карти.Малко бавно згява ама поне когато патувам ми показва къде съм Само един проблем и намерих.Няма новата част на магистралата, а хотела на един мой приятел, който е от една година ми го показва на картата. Някакви идеи защо се полуячава така ? :eek: Цитирай
Anthony Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Да беше написал магистралата с главна буква. Така щяхме да знаем, че си някъде, където има само една магистрала. В България са две. Цитирай
ReCcA Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 В България са 3 : Хемус , Тракия и Люлин :mrgreen: Цитирай
Anthony Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Люлин я знаят само комунистите. Дори от ЕС отказаха да дойдат на откриването на могъщите 5 км. магистрала. Цитирай
tchav Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 @tchav:Няма нужда от преработване, те са си еднакви. Инсталираш си iDa, инсталираш си и картите които искаш. Влизаш в директорията където е инсталирана iDa, (/private/var/stash/Applications/iDa.app/maps) {за 3.0 ...Applications.pwn...} и после си копираш картата която искаш, готова в "pak" формат. Така и направих, но получените карти не тръгват. Не намирам разлика например между картите на Гърция, тази, която си е с програмата и тази, която копирам от IDA, но едната работи, другата не. Между другото само инсталирах IDA и картите, но се съм пуснал, защото тестовия период е изтекъл, ако това има някакво значение. Цитирай
gettoman Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 здравейте , аз съм с 2G 2.2.1 + iGPS360. Програмката си работи и ми показва къде съм и т.н.Но имам един проблем-като задам маршрут на екрана не ми показва моментната скорост и силата на сигнала(седят си все едни и същи)(скорост=0,а сигнала на 2 чертички). Моля за помощ-на какво може да се дължи това и може ли да се оправи благодаря Цитирай
Grievous Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Кажи как го ползваш, пешком, кола или тролей. За двете чартички, споко и при мен е така, както мисля и при всички. Цитирай
gettoman Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 в кола бях в софия и пътувах от хаджи димитър до надежда след малко ще го пробвам и пеша пробвах и с различни местни настройки (в мили ) и все така си седя скоростта на 0 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Пеша няма как да ти отчете скорост, освен ако не препускаш в галоп :mrgreen:, прави опити, спри го и пак го пусни. Цитирай
gettoman Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 като пътувах от хаджи димитър за надежда на няколко пъти я спирах и пусках -без резултат скорост-нула Цитирай
ML16 Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Здравейте, може ли да ми дадете линк за Sygic North America. Мерси! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Има ъпдейт за Sygic (7.71.1): - added speed cameras and traffic lights as POIs - voice instructions volume tuned up - music playback not being interrupted by voice instructions - GPS signal information improved - added low battery status information Цитирай
ivodanov Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Има ъпдейт за Sygic (7.71.1):- added speed cameras and traffic lights as POIs - voice instructions volume tuned up - music playback not being interrupted by voice instructions - GPS signal information improved - added low battery status information Инсталирал съм си програмата от ipa файл. Как мога да я ъпдейтна? От itune не виждам опция за ъдейт? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.