iverson Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Как е новата версия на skype???По бавно ли зарежда от предната?Както цяло как е?Благодорности. Цитирай
greench Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Адски бавна е новата версия. Много бавна. И телефоните ми ислизат като онлайн ???? сега от телефони не си виждам хората. не мога да кажа, че е бавна ... в бързодействие лично не намирам промени. Щеше да е хубаво да има една landscape клавиатура. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 5, 2009 Автор Публикувано Септември 5, 2009 Skype с нов ъпдейт v1.2. Изглежда доста приятно без сепараторите които отделяха абонатите. Ще направя лек превод и на останалите промени във версията за OS 3.0.x. Добавен е нов tab Groups който отваря отделна страница за online статус, блокирани абонати и други благинки. Цитирай
Icco Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Благинките все още не включват хоризонтална клавиатура, така че, всички които очаквахме точно това, остава да си чакаме следващ евентуален ъпдейт. Цитирай
zoom_host Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Незнам вчера си "Update"-нах скайпа от AppStore и нещо почна да ме дразни! Първо исписва 1 съобщение на което пише че тази версия е само за оригинални телефони (смисъл без Jailbreak и т.н ) Зарежда супер бавно и като зареди контактите тепърва зарежда още глупости ще търся нещо като "Downgrade" .... Цитирай
tonygti Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Не_знам, но при мен няма описаните от теб проблеми... Цитирай
Blurry Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Аз ги имам също! Изписва ми съобщение, че не работи на модифициран айпод и се затваря. Май ще минавам на старата версия. :evil: Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Т'ва съобщение и на мен ми го изписа ама само първия път.Мисля че го имаше и на предишния ъпдейт Иначе при мен сепаратори на контактите няма щото са ми на кирилица Всичките са под # Цитирай
Veljance Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 При мен положението е много зле, то не зарежда даже, вклучвам и веднага пада...да не би да трябва нещо друго да са инсталира? Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 При мен за сега е добре! Само първия път ми изписа надписа и след това нямах проблеми Цитирай
tonygti Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Не разбрахте ли, че този надпис го изписва във всяка една версия досега от излизането на skype за iPhone. Не му обръщайте внимание. Преди изписваше, че върви на 2.2 OS, а сега изписва, че върви на 2.2 и 3.0 OS. Какво толкова се чудите... Цитирай
strash0 Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 супер е! Работи доста по добре от преди. Цитирай
pacispain Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 И аз съм доволен работи добре , нямам никакви проблеми до момента. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 хмм това не го бях забелязал. Нещо обаче не мога да го схвана. Остава online при изгасен екран когато от backgrounder му се даде enable или без да се намесва друга програма си остава online? Цитирай
Razer Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Хайде чети по-хубаво... в сяка тема гледам твои коментари... със сигурност си станал доста антипатичен на доста хора от форума! Престани малко с детинските изяви! Никъде в по-горния пост непише за Бекграундер нали? Следователно, програмата си остава Онлайн и без бекграундер-а! Но трябва да имаш Инсомния, за да остави връзката си към WiFi активна! Цитирай
pacispain Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Тая инсомния от сидията ли се слага в аифоно или като апликация през аитюнса. Цитирай
ludiamax Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Подобна на нея е "KeepAwake" Цитирай
tonygti Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Хайде чети по-хубаво... в сяка тема гледам твои коментари... със сигурност си станал доста антипатичен на доста хора от форума! Престани малко с детинските изяви! Никъде в по-горния пост непише за Бекграундер нали? Следователно, програмата си остава Онлайн и без бекграундер-а! Но трябва да имаш Инсомния, за да остави връзката си към WiFi активна! Еми май ти не четеш аз какво съм написал. Не се използва намесата на backgrounder, но пък ти трябва Insomnia или KeepAwake за да ти поддържа skype ONLINE. Тази екстра е просто един backgrounder, нищо повече. Трябва ти друга програма така или иначе. Цитирай
Synlink Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Изписва ми това: след което ме изхвърля. Kакво мога да направя по въпроса? Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Изхвърля ме при набиране на телефон Цитирай
tonygti Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Synlink ти чете ли няколко поста над твоя? Не разбрахте ли, че този надпис го изписва във всяка една версия досега от излизането на skype за iPhone. Не му обръщайте внимание. Преди изписваше, че върви на 2.2 OS, а сега изписва, че върви на 2.2 и 3.0 OS. Какво толкова се чудите... Цитирай
Synlink Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Аз натискам OK след което ме изхвърля от програмата. Цитирай
mupo Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Synlink, прочети първото мнение. Цитирай
Blurry Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Аз нямам нито едно ( и никога съм нямал) от гореспоменатите приложения, пречещи на Skype и пак ме изхвърля. P.S. Сега си сложих старата версия и работи без проблеми Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.