Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Grievous

Recommended Posts

Публикувано

За тези които имат проблем при инсталиране на Skype:

1.Инсталирате update-а на новия Skype 1.2

2.Изтривате Skype и рестартирате устройството

3.Инсталирате отново най-новата версия

Публикувано

Да, потвърждавам, че е така. Ако влезнете в Settings/Skype ще видите, че там все още пише v1.1 (поне при мен беше така). Преинсталирах го наново и вече си е v1.2. Да благодарим на Blurry за топлия кран. :)

Публикувано

При мен проблема си остава...не мога да набирам стационарни и мобилни номера,а си пише вер.1.2 само че-не...ще опитам пак довечера,ако не стане някой ще може ли да ми прати предишната версия (в ipa)че само така мога да инсталирам...

Публикувано

и...НЕ,при мен не работи,с 3GS VER.3.0 съм,ако някои може да ми прати на мейла предишната версиа ще му бъда много благодарен!

Публикувано

E,наистина не мога да ви разбера, каква е философията да махнеш и от тела и от тюнса старата версия, и да инсталираш новата начисто, поне е безплатно приложение, алтернативи как да го направиш, има бол.... какво толкова има за борба, и какво не ви става, като всичко си работи на 6...

Ето, за желаещите да се върнат на по–ниска версия;

Skype 1.1.0 1

[download:1ehovu4p]http://4storing.com/467rfh/d52edf775ee0fd6a5893cff62a92f518.html[/download:1ehovu4p]

Skype 1.1.0

[download:1ehovu4p]http://4storing.com/r7i805/98db20936f9c7effb63d64a0f1ad2abc.html[/download:1ehovu4p]

Публикувано

Благодаря много,само ако е вьзможно друг линк,че този е недостьпен от чужбина...

Публикувано

А има ли някакъв шанс да се преименуват имената на скайп абонатите,такива каквито са ми примерно на скайпа на компютъра,защото търсих такава функция но не успях да я намеря

Мерси предварително

Публикувано

Моите са именувани на компютъра и на телефона си излизат така. Отвори едновременно на PC-то и телефона.

Публикувано

това направих,но продължават да ми излизат самите скайп имена,а не както съм ги преименувал

Публикувано

Мисля че първите 2 версии на скайп не поддържаха скайп имена, промяната стана възможна след втората версия или по-късно.

Публикувано

При мен този бъг става когато пусна Stay Online от Settings->Skype.А като го спра се оправя.

Публикувано

Хората вадят нова версия вие се връщате на по стари. :) Ето и промените на v1.2.1:

1: Фиксирано е крашването в набиране и преглед на историята.

2: Фиксирани грешки на международните разговори.

3: Фиксирано e крашването при изписването на специални символи в контакти/имена.

Направих ъпдейта, но в Settings все още ми изписваше v1.2.0. Изтрих, инсталирах на чисто и всичко е наред.

Публикувано

извинявам се за леко тъпичкая въпрос,но колегата е дал линкове към скайп 1.1.0 Не ли това последната версия ?

Публикувано

Ами щом има линк към ipa 1.2.1, явно не е...

Ти не можеш ли да погледнеш в АppStore коя е актуалната версия, преди да задаваш

леко тъпичкая въпрос
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

излезе и версия 1.2.2

ще я разгледам за новости и ще пиша

и тя не се ъпна като придишната и се наложи да я премахна и инстал на чисто

едит: отново нито пуш нито хоризонтална клавиатура :confused:

даже и звука за получено съобщение не са оправили

Публикувано

Не се хаби. Производителят си го е написал. Версия 1.2.2 оправя единствено крашванията, когато в името на съответния контакт е използван специален символ.

Публикувано

Вие имате ли звуково известие, когато получавате съобщение....или е само като при мен визуално?

И ако при всички е така както при мен, дали има вариант това нещо да бъде направено?

Публикувано

По-горе в същата тема е писано по въпроса, приятелю. :)

Публикувано

като ъпдейтнах до нова версия после не миработеше гпс-а, а всичко си беше пуснато

Публикувано

Как сложи новата версия? Директно ъпдейтна или първо изтри старата и тогава записа новата? Бас държа, че си го направил по първия начин...

Публикувано

И аз сложих новата версия със ъпдейтна и докато пусна забива и край не тръгва, изтрих и сложих старата.

Публикувано

единствено не ми харесва че го няма подреждането по групи от нормалния скайп за PC, иначе работи перфектно, дано в бъдещите версии да добавят групите

Публикувано

Здравейте,имам следния проблем качвам си програмата през АйТюнес ,но след това не ми се появява иконата на Скайп-а в телефона.Рестартирах телефона,трих я и я качвах няколко пъти ,но все едно и също.

Имате ли някакви идеи?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...