qbertbg Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 Да и аз махнах ILog и тръгна допреди това яко кршваше Цитирай
qbertbg Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 Открих бъг. Имената които са ми на кирилица в Skype. Не ми ги показва в Skype на Iphon-a. Вижте дали и при Вас е така Цитирай
tonywoolf Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 Да, това стана ясно още в самото начало. Интересното е, че на мен ми ги показваше при първата инсталация, а сега вече не. edit: За тези, които не виждат контактите с имена на кирилица. Променете си регионалните на стройки на US и ще се появят. Пробвах го на 2 телефона 2G, 2.2.1. Работи безотказно. Цитирай
atcboj Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 В сидия Saurik е написал нещо като официален отговор до всички с проблемен скайп. От това, което разбрах, може да се каже на кратко, че трябва всеки един девелъпър на проблемните(за Скайп) приложения да пусне ъпдейт, които да се зарежда от MobileSubstrate. А другия вариант е повече хора да гласуват(края на поста) за някаква магийка наречена RetroSubstrate, която ще свърши необходимото вместо девелъпърите. Но също да кажа, че второто е непредпочитания вариант за него! Общо взето ще се чака и за 2та варианта. П ако някъде бъркам, моля да бъда поправен Цитирай
Severus Публикувано Април 5, 2009 Публикувано Април 5, 2009 Написал е това, което вече установихме в тази тема. Проблемът не идва от Mobile substrate, а от отделни приложения като: IntelliScrеen mAdvLock mCoolPhone MobileHook MobileLog/iLog Rock Extensions Възможно е да има и други. Така че, който иска да има стабилно работещ Скайп, за момента трябва да се раздели с тези приложения. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 5, 2009 Публикувано Април 5, 2009 При мен се оправи напълно когато намхнах iLog. Това протвърждава написаното по-горе. Но исках и да за потвърдя. Лека вечер ... 1:1 ЦСКА - Славия Цитирай
ML16 Публикувано Април 5, 2009 Публикувано Април 5, 2009 :arrow: За първите няколко дни Skype е свален повече от 1 милион пъти от AppStore. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 5, 2009 Публикувано Април 5, 2009 В Германия пък няма да може да се ползва официално, тъй като партньора на Apple, T-Mobile, e обявил, че приложението е в разрез с абонаментните договори. Цитирай
arnold Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 махнах mcoolphone и тръгна перфектно... Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 Има ли алтернативна програма на MobileLog, която да дава подобна информация но да не пречи на Skype приложението? Цитирай
cvalio Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 Има ли алтернативна програма на MobileLog, която да дава подобна информация но да не пречи на Skype приложението? На мен не ми пречи. Цитирай
victor11 Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 Забелязах, че ако изберете да ви се показват само контактите, които са онлайн, се показват и тези, които са на кирилица (ако са онлайн, разбира се), без да е необходимо да се променят регионалните настройки. Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 13, 2009 Публикувано Април 13, 2009 Има ли алтернативна програма на MobileLog, която да дава подобна информация но да не пречи на Skype приложението? На мен не ми пречи. При мен работи около минута и след това ме изхвърля. От всички споменати програми който пречат на Skype имам само MobileLog, но я ползвам и ми е полезна. Цитирай
Adamov Публикувано Април 13, 2009 Публикувано Април 13, 2009 Ами докато я ползваш ще имаш проблеми със скайп. Цитирай
Anthony Публикувано Април 13, 2009 Публикувано Април 13, 2009 Е, щом ти е полезна, би трябвало скайп да работи. То си пише, че не работи само при хора, на които изброените приложения са им безполезни и не ги ползват. Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 14, 2009 Публикувано Април 14, 2009 Появи се Update: 1.0.2 Picture 1.png[/attachment:3sh0ffbu] edit: Цитирай
arnold Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 и при мен излезе това съобщение ама си продължи да работи скайпа... явно телефона ми не е мод-нат достатъ4но Цитирай
shtobe Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 И аз рано рано, гледам update.....и се замислих дали да го правя...ама изглежда още ми се спеше!!! Тествах разговор и чувах другата страна, но тя мен не! Btw само първоначално го изписва!! Цитирай
ML16 Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Дам и при мен ми го изписа това но после всичко си работеше, и разговор и chat. Предполагам, че може да се появи проблем при 2.2 версиите. Цитирай
Severus Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Няма проблем с 2.2. Сложили са това съобщения, за да си вържат гащите. Кой знае колко мейла са получили от собственици на джейлнати телефони. Проблемите от джейла си ги знаем и са уточнени. Цитирай
ML16 Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Супер, значи е само за заблуда на противника. Цитирай
Severus Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Защо да е заблуда. Факт е, че има проблем с джейлнати телефони. Колко време "рисърчвахме" кое приложение от Cydia точно го каталясва. А така, предупреждават хората, за да няма негативни упреци към тях. Цитирай
shemesh Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 При мен с новата версия,при чат написаното се скрива зад клавиатурата и не се чете.Трябва да скриеш клавиатурата,за да го прочетеш.На пръв поглед е това,другото сякаш върви.Върнах старата версия и проблема се оправи. Цитирай
ML16 Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Това и на старата версия се появяваше, като скриеш клавиатурата и после пак я пуснеш се оправя. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.