Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Grievous

Recommended Posts

Публикувано

Да и аз махнах ILog и тръгна допреди това яко кршваше

Публикувано

Открих бъг. Имената които са ми на кирилица в Skype. Не ми ги показва в Skype на Iphon-a.

Вижте дали и при Вас е така

Публикувано

Да, това стана ясно още в самото начало. Интересното е, че на мен ми ги показваше при първата инсталация, а сега вече не.

edit: За тези, които не виждат контактите с имена на кирилица. Променете си регионалните на стройки на US и ще се появят. Пробвах го на 2 телефона 2G, 2.2.1. Работи безотказно.

Публикувано

В сидия Saurik е написал нещо като официален отговор до всички с проблемен скайп. От това, което разбрах, може да се каже на кратко, че трябва всеки един девелъпър на проблемните(за Скайп) приложения да пусне ъпдейт, които да се зарежда от MobileSubstrate. А другия вариант е повече хора да гласуват(края на поста) за някаква магийка наречена RetroSubstrate, която ще свърши необходимото вместо девелъпърите. Но също да кажа, че второто е непредпочитания вариант за него!

Общо взето ще се чака и за 2та варианта.

П ако някъде бъркам, моля да бъда поправен

Публикувано

Написал е това, което вече установихме в тази тема.

Проблемът не идва от Mobile substrate, а от отделни приложения като:

IntelliScrеen

mAdvLock

mCoolPhone

MobileHook

MobileLog/iLog

Rock Extensions

Възможно е да има и други. Така че, който иска да има стабилно работещ Скайп, за момента трябва да се раздели с тези приложения.

Публикувано

При мен се оправи напълно когато намхнах iLog. Това протвърждава написаното по-горе. Но исках и да за потвърдя.

Лека вечер ... 1:1 ЦСКА - Славия

Публикувано

:arrow: За първите няколко дни Skype е свален повече от 1 милион пъти от AppStore.

Публикувано

В Германия пък няма да може да се ползва официално, тъй като партньора на Apple, T-Mobile, e обявил, че приложението е в разрез с абонаментните договори.

Публикувано

Има ли алтернативна програма на MobileLog, която да дава подобна информация но да не пречи на Skype приложението?

Публикувано
Има ли алтернативна програма на MobileLog, която да дава подобна информация но да не пречи на Skype приложението?

На мен не ми пречи.

Публикувано

Забелязах, че ако изберете да ви се показват само контактите, които са онлайн, се показват и тези, които са на кирилица (ако са онлайн, разбира се), без да е необходимо да се променят регионалните настройки.

Публикувано

На мен не ми пречи.

При мен работи около минута и след това ме изхвърля. От всички споменати програми който пречат на Skype имам само MobileLog, но я ползвам и ми е полезна.

Публикувано

Ами докато я ползваш ще имаш проблеми със скайп.

Публикувано

Е, щом ти е полезна, би трябвало скайп да работи. То си пише, че не работи само при хора, на които изброените приложения са им безполезни и не ги ползват.

Публикувано

Появи се Update: 1.0.2

post-38295-1282134456,1496_thumb.jpgPicture 1.png[/attachment:3sh0ffbu]

edit:

Публикувано

и при мен излезе това съобщение ама си продължи да работи скайпа... явно телефона ми не е мод-нат достатъ4но:)

Публикувано

И аз рано рано, гледам update.....и се замислих дали да го правя...ама изглежда още ми се спеше!!!

Тествах разговор и чувах другата страна, но тя мен не!

Btw само първоначално го изписва!!

Публикувано

Дам и при мен ми го изписа това но после всичко си работеше, и разговор и chat. Предполагам, че може да се появи проблем при 2.2 версиите.

Публикувано

Няма проблем с 2.2. Сложили са това съобщения, за да си вържат гащите. Кой знае колко мейла са получили от собственици на джейлнати телефони. Проблемите от джейла си ги знаем и са уточнени.

Публикувано

Супер, значи е само за заблуда на противника. :)

Публикувано

Защо да е заблуда. Факт е, че има проблем с джейлнати телефони. Колко време "рисърчвахме" кое приложение от Cydia точно го каталясва. А така, предупреждават хората, за да няма негативни упреци към тях.

Публикувано

При мен с новата версия,при чат написаното се скрива зад клавиатурата и не се чете.Трябва да скриеш клавиатурата,за да го прочетеш.На пръв поглед е това,другото сякаш върви.Върнах старата версия и проблема се оправи.

Публикувано

Това и на старата версия се появяваше, като скриеш клавиатурата и после пак я пуснеш се оправя.

Публикувано

Наистина е така! :) Благодаря!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...