Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

Най-вероятно там нямаш Е мрежа!Иначе това им е скороста

post-2354-13594525354568_thumb.jpg

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

ми ще го погледна довечера, но снощи пробвал друг телефон до него който си намира E а на iPHone Седи на - о

от сайта на Globul

GPRS e технология за високоскоростно предаване на данни. Максималната скорост, която се достига в мрежата на GLOBUL, e 86 kbit/s

UMTS e мобилната мрежа от трето поколение на GLOBUL, която позволява използването на максимална скорост до 384 kbps

HSDPA е технология, която позволява увеличение на максимална скорост за download в 3G мрежата до 42 Mbps

HSUPA е технология, която позволява увеличение на максимална скорост за upload в 3G мрежата до 2 Mbps

GLOBUL предлага две технологии за достъп до интернет WAP през GPRS/UMTS/HSDPA и WAP през номер 1000 (359891000).

хах ааа EDGE липсва или аз не разбирам добре ?

Редактирано от kosiobg

Публикувано

Като влезеш в "General-Cellular" даваш на "Cellular Data-Off" и "Enable 3G-Off". Така трябва да ти се появи "E".

Публикувано

Е на глобул Е- то на петицата поне излиза като о- , но иначе мисля , че е едно и също.

Публикувано

Така, не на всякъде има покритие EDGE, по черноморието има, в София не се мъчи и си го дръж на 3G, EDGE е една идея по - бързо от GPRS, пак 1 мин. зарежда страницата ;)

Публикувано

Да така е, слаб е интернета, но го държа заради батерията :D понякога

Публикувано

Здравейте,

искам да попитам дали някой вече е имал лошия късмет да си изтърве или удари 5-цата и какви са ви впечатленията за здравината на модела.

Питам ви защото на мен вече ми се случи два пъти да го изтърва на паркета в къщи от разстояние приблизително 50-60см. при което и от двете изтървания останаха драскотини по дисплея.

Публикувано

Аз не по въпроса ти.

Прави ми впечатление, че след като сложих 6.1 включването на 3G става доста по-бавно. На Ментел съм.

Публикувано

При мен и на 6.0.2 става адски бавно.

Людмиле, не софтуер след като не при всички е наличен проблема.

Бат Пешо, аз моя го изтървах :D Да знаете, че тоя алуминий е доста мек!!! Ама доста.

Публикувано

Сплавта, от която е направен корпуса на петицата ми мяза много на сплавта, от която е направен пина. Пробвайте той колко е мек на огъване, за да си дадете ясна сметка какво кашкавалче е петицата =)

Публикувано

Summoned, аз моя го изтървах от около 50-60 см на плочки и има трудно забележимо вдлъбване в единия ъгъл (на мен ми вади очите, защото знам, че е там, но приятелката ми около 2 минути го гледа за да го забележи). Други следи няма.

Редактирано от killer4o

Публикувано

Плочките не са абразивни ;)

Публикувано

Сплавта, от която е направен корпуса на петицата ми мяза много на сплавта, от която е направен пина. Пробвайте той колко е мек на огъване, за да си дадете ясна сметка какво кашкавалче е петицата =)

Пинът ти е менте :) Ела да ти дам пинче от щатски айфон, да се пробваш. Жална ти майка на пръстите.

Публикувано

Вярно е. Няма огъване. :)

Публикувано

Е хора, моя е щатски... Гъна го с пръсти. Телефона си го купих аз :smile: смимки ли да Ви направя..

Редактирано от Bobo

Публикувано

Моя е купен от германия и също ми изглежда мек. Някак не ми се вярва да са пуснали различни видове за Европа и Сащ.

Публикувано

Е хора, моя е щатски... Гъна го с пръсти. Тешефома си го купих аз :smile: смимки ли да Ви направя..

А ти искаш да кажеш, че лъжем ли? Аз не съм казал, че има значение от къде е купен...

Публикувано

Днес си получих новия телефон.

Активирах го и хоп...същото зелено-лилаво сияние...

Пак ще го връщам...

Ужасно много се изложиха ябълките с качеството тоя път!

Публикувано

Дали е новия :)

Публикувано

Различен номер...фолио.

Стария ми имаше нещо като шупла отзад.

Този няма, но пък като че ли е натиснат леко отстрани на копчето за намаляне на звука.

Т@шак пълен!!!

Публикувано

Ако някой прочете тази тема, ще се запита тия телефони стават ли за нещо. Не знам ако се направи сравнение с проблемите при излизането на предишните модели кой ли ще бъде първенец по дефекти?

Публикувано

Проблема не е в телефона проблема е в ръководните фактори на апъл. Всички се чудехме дали Тими ще се справи и така като гледам не искам да знам какъв ще е следващия телефон

Публикувано

То имаше една тема"Заслужава ли си...",но я няма вече!На жена ми петицата засега е ок,но кога ли ще ревне:)

Публикувано

Шшшшт, не си го помисляй :)

Миме, различни са пиновете. Щатските са от някаква експериментална сплав(периодът 2008-ма - 2010-та, не е известно точно с кои айфони), вървеше слух, че е обсъжданият под сурдинка liquid metal - сплав, с изключителна твърдост. Ще пробвам да врътна клипче(ако намеря време), как го млатя с чук.

Публикувано

Стига де , едва ли заслужава млатене с чук. Хората направиха малък пин ти реши още да го свиеш.

Редактирано от mimeto83

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.