Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Champions League

DreamcatcheR

Recommended Posts

Публикувано

Честно да ти кажа незнам кой ще спре Барса, ама беше така и по времето на дрийм тийма на Стойчков и Милан ги отупа 4:0.

Нямаше кой да спре и Реал на Зидан, но Юве ги елиминира след 3:0.

Същото беше и преди 2 години и Интер ги би.

Публикувано

Няма непобедими отбори. Барса също си има слабите места, така че нищо чудно да има изненади.

Публикувано

Реал ще са шампиони - Мауриньо ще ги излъже всичките

Публикувано

eek защо смяташ, че Наполи - Челси е единствения интересен 1/8 финал, според мен Милан - Арсенал е в пъти по-интересн двубой. Относно Барселона, естествено че са големия фаворит, но във футбола всичко се случва, колкото и да ми харесва как играят историята помни много изненади някои, от които бяха споменати по-горе, а и да не забравяме миналата година, че за малко Арсенал да ги отстрани и след победата на Емирейтс, не зависимо от доминацията на Барселона във втория мач на Ноу Камп, трябваше да бъде изгонен Ван Перси, за да е сигурно продължаването на Барса в следващия кръг. Всички помним и финалът на Барса и Челси и как бяха порязани сините така, че изненади винаги могат да се получат, недейте да отписвате ШЛ още от сега! ;)

Публикувано

Пак гледаш с червените очила. :tooth:

Публикувано

Е кво позовавам се на факти от последните години, в кое точно не съм прав?

Публикувано

Всички тук знаят, че съм фен на Арсенал...

Имах си аз мача на Арсенал да не е най-интересен.

Публикувано

Тва няма значение, ако играеха Милан и Челси пак двубоя щеше да е по-интересен от Наполи и Арсенал. По простата причина, че един срещу друг излизат два гранда с опит в ШЛ, а да ме извиняват феновете на Наполи, но колкото и добре да играят са дебютанти, а всички видяхме какво стана със Сити нали? ;)

Публикувано

Все едно аз като съм за Юнайтед, да кажа, че Лига Европа стана по-силен турнир от ШЛ, само защото МЮ са в нея. Няма слаби отбори на този етап. Щом са стигнали до тук, ще дадат всичко от себе си да продължат напред, което от своя страна прави всеки сблъсък титаничен.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

17/04/2012

Bayern 21:45 Real Madrid

18/04/2012

Chelsae 21:45 Barcelona

Прогнози?? :)

Редактирано от John Digweed
Публикувано

За какво са ти прогнози като всичко е наредено , Real Madrid - Barcelona - ФИНАЛ и с подкрепата на ФИФА Barcelona финалисти.

Публикувано

Аз пък ще викам от сърце за Байерн и Челси, а точно защото в прогнозното тото цял живот съм обичал да играя на изненадки, затова и този път няма да изневеря на традицията:

Бейерн - Реал Мадрид - 2:1

Челси - Барселона - 1:0

:cool:

Публикувано

Бейерн : Реал Мадрид ,2:0

Челси :Барселона,1:3 шампион Байерн;)

Публикувано

Това дето си го писал е голям майтап :D И двете прогнози :D

Публикувано

Първите два мача са Х. ;)

Само не искам някой да се повлияе от тези прогнози и да попилее шапка пари на залози!

Публикувано

Жоро,даже заложих а и не малка сума;)

Публикувано

И за мен Байерн са шампион ;)

Публикувано

Честно да ви кажа след като им гледах последните 3-4 мача в бундеслигата, вече не смятам, че имат шанс да спечелят ШЛ. Вече изгубиха всички шансове за титлата в Герамания и то по много тъп начин с тази слаба и вяла игра не виждам как този отбор ще може да надиграе барса. Вярно, че Шампионската лига е друг турнир и мотивацията е друга, но все пак ще играят същите играчи нали. Жалко, защото се надявах да поднесат изненадата тая година.

Публикувано

И защо реши, че ще играят с Барса?

Публикувано

Прав си прекалено оптимистично звучи дори да стигнат до финал и срещу Реал нямат никакъв шанс в момента.

Публикувано

Мился че Челси с Барса, ще приключат мача при нулев резултат.

А Реал, дано да не се издънят...:)

Публикувано

Челси са прекалено слаби за да се противопоставят на Барса. Всичко ще бъде решено още в първия мач.

Публикувано

Стори ми се, че някаква ръка имаше преди гола.

Публикувано

Не знамза ръка, но мисля че на друг мач ще свирят засада за това. Не че е играл с топка, но стои пред вратаря.

Публикувано

Що за късмет за Байрен (както се изразява Пената)!?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...