Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Когато си вземах 3gs-а от Глобул направо си скъсах нервите от дебнене на момента в който ще го имат в магазина. По цял свят може да направиш предварителна поръчка и да си изчакаш. Тук няма такова нещо. Направо си е лудост да се занимаваш с Глобул отчайващи са. Те сега имат ли 3gs налични? С четворката мисля че ще е още по зле. 499 паунда ФО от Англия с Еконт. Това е схемата за iPhone 4.

Публикувано

Цената на Iphona с 25лв/мес. е 989лв. като Договора е за една година!С Prepaid цената е 1189лв.Отключен телефона е 1389лв.Работя в Глобул и цените са 100% верни !

Поздрави,

Публикувано

Кольо по тази схема го купува от няколко месеца :tooth:

Публикувано

Цената на Iphona с 25лв/мес. е 989лв. като Договора е за една година!С Prepaid цената е 1189лв.Отключен телефона е 1389лв.Работя в Глобул и цените са 100% верни !

Поздрави,

И на мен това ми казаха, с малкото допълнение, че трябва да предплатиш 2 месечни такси, ако си с договор.

Публикувано

И на мен това ми казаха, с малкото допълнение, че трябва да предплатиш 2 месечни такси, ако си с договор.

Таксите се предплащат за всеки закупен телефон от Глобул.

Публикувано

Ще го пускат ли без договор или пак само ще го има като цена.

Публикувано

Т.е. излиза, че за 1289лв. имаш отключена 4ка и 2 години гаранция, не е толкова зле, но утре ще видим какво що.

Публикувано

Кольо по тази схема го купува от няколко месеца :)

Един месец им бях дал. Писна ми и изтеглих парата без да ми вземат процент за транзакция.

@bobbyggx, как ще го вземеш на тази цена бре, не се излагай.

Публикувано

Поздрави,

Отключен е 1299лв за 16ГБ и 1529лв за 32ГБ :) Не работя в Глобул, видях ги от другаде.

iphone4p.png

Публикувано

Един месец им бях дал. Писна ми и изтеглих парата без да ми вземат процент за транзакция.

@bobbyggx, как ще го вземеш на тази цена бре, не се излагай.

Даже по-малко от 1260 излиза отключен. Договор с тарифа 19.90 + прекратяване равно на 1019+200(толкова някъде)=1219лв. което е бомба според мен.

Публикувано

Някой поръчвал ли е през еконт ? защото тези от глобул много ме съмняват до нова година да го докарат в БГ.... или поне да ни огрее без предварителна заявка. Иначе цените са разумни наистина :)

Публикувано

По-евтин е от 3GS - първите бройки миналата година бяха 1329лв за ФО, с прекратяване беше с тридневни разправии и 100-тина по-евтино.

Хубаво е, че не извиват ръце с плана - вече можеш сам да избираш, проблем остава само с наличните бройки.

Цената е абсолютно конкурентна.

Публикувано

Добре, аз сега съм на Web&Talk Extra , значи ако удължа договора още за 1 година , ще мога ли да взема 4ката за 989лв. ? или това важи само за нови абонати?

Публикувано

Както каза алхх и според мен цените са добри, като за начало, не е като миналата година с 3гс, надявам се, че цялата работа ще свали и цените на индивидуално внесените телефони от чужбина и ще стане още по-добре, а и офертата на Глобул с тези планове не е лоша, по-добри са от старите и750, и1000 и т.н., даже мисля след месец, два като ми изтече договора с ментел да си превърля номера при гърчолята, то и без това до тогава ментел ще им е гръмнала окончателно новата система :Д . Да не спамя повече, пожелавам на всички съфорумници по една 4ка :)

Публикувано

Добре, аз сега съм на Web&Talk Extra , значи ако удължа договора още за 1 година , ще мога ли да взема 4ката за 989лв. ? или това важи само за нови абонати?

Важи само за нови абонати, но предполагам, че ще го пуснат и с преподписване, както е и 3гс, но договора трябва да ти е изтекъл.Не става само да го продължиш!

Публикувано

Ако е наистина така, само за нови абонати и за такива на които им изтича договора, ще е много кофти. Колко хора ще се съгласят да си сменят номера? Не би трябвало да е така! Не ги разбирам, примерно аз имам желаниие да си взема телефон да им дам определената сума, но договора ми е подновен преди 2 месеца, и какво излиза че нестава!

Публикувано

Ми то всъщност излиза по-евтино ако си вземеш телефона без абонаментен план 1169лв. , вместо 989 и година по 25лв.

Публикувано

Да, накрая ще ти излезе малко по-евтино, но за тези 25лв. на месец получаваш все пак добра тарифа, която можеш да си я ползваш, най-малкото заради неограничения интернет, да не говорим за разговорите и смсите, а когато ти изтече договора можеш да отидеш в Глобул и да кажеш да ти го отключат, което до колкото знам става за 2-3 дни и след това си имаш пак фабрично отключен телефон.

Публикувано

Интернета не е неограничен:

Абонаментните програми за iPhone предоставят определен брой включени МВ на месец и активиране на допълнителни пакети GoWeb Unlimited с неограничен трафик за данни не е възможно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...