BulgarianSS Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Можеш-но най-вероятно като минеш през КЗП преди това 2 Цитирай
roll2puff Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 @Lyudmil Люска, прав си, че трябва да го видиш и пробваш преди да го купиш и за това има изложени машини. Цвета не променя пърформънса и начина на работа. Това е като да отидеш да правиш тест драйв на кола, там ще има един автомобил от модела, който да караш, после вече ще те заведат в двора да си избираш, боя,цвят на салона, джанти и т.н. Цитирай
killer4o Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Ерм... малко са различни нещата - да, може и да не ти дават да го отвориш преди да го купиш, но със сигурност има бели модели изложени за да ги разгледа човек. А това, че цветът не променя перформънса е така, но човек не си купува телефон само заради перформънс. Трябва все пак да го види дали ще му хареса естетически. 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 killer4o точно това имах и аз предвид. roll2puff различни неща са, но в конкретния случай не може да си отворил 12-13 бройки само в черно и да не се погрижиш поне една от тях да е бяла, щом ги имаш в наличност и се опитваш да ги продадеш. Цитирай
drjivago Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Може белите да са били много малко Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Условията за лизинг в Глбул не изглеждат зле: 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Това за една или две години? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Както и да го смятаме, новият уред е средно 120лв отгоре. Цитирай
julian72 Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 (редактирано) Точно това казвам и аз, както и да го смятам - кеш или на лизинг е между 120-150 лева! ПП - това за Глобула, за Мтел не знам точно, но и там си има разлика. Редактирано Ноември 4, 2012 от julian72 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Спрял съм се на Глобул-и без това трябва да взимам още една карта,а за 4-ката си намерих пазар за 600 лв. Около 450 лв за ъпгрейд не ми се струва зле. Иначе и в ментел трябва да е нещо подобно като крайна лизингова сума. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Не е. При грабул си фо след година, при ментел - цакаш 150. Мизерници са. 1 Цитирай
julian72 Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Аз старата 4ка няма да я махам, само за всеки случай ще поискам да е ФО. За 5цата вече съм с отворена оферта само, че съм дълбоко разколебан кеш или на лизинг, щото при втория вариант съм на сметка, както и да го погледна, поне от гледна точка на тарифата. Но пък рискувам да излезе по-читава подобна и да гризна дървото. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 И аз оня ден разбрах че ментел искат 150 лв за отключване, независимо че договора е изтекъл или апарата е изплатен... Срещу това може ли да се протестира? Айм вери мад Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Това ако е вярно ще берат много ядове с мен след 1 година. От мен 150 лв няма да видят за отключване на телефона ... А разрешението може би е директно писане на Apple Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Епъл прави всичко по заявка на оператора - те нямат работа с теб, а КЗП евентуално. Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Последните няколко години не един път са ми отказвали няколко неща, но в последствие ме питат кой е удобния за мен офис и им изпращат мейл - за този клиент направете това като се заядеш упорито с тях и поговориш няколко пъти на *88 клякат. Но трябва да си упорит ... Последно беше като подписвах договора за iPhone, като бях проверил всичко точка по точка на *88 и при подписването ми казаха че веднага трябва да заплатя месечна такса независимо от датата на която се подписва договора и независимо че текущия месец вече е заплатен с таксата на предишния план. Е аз разбира се бях уточнил това преди това на *88 и просто написах оплакване веднага. Отговора беше - следващия месец без месечна такса. И това без КЗП - намеся ли и тях жална им майка 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 Не би следвало да искат пари за отключване след изтичане на срока на договора. 150 лева е за отключване по всяко време в рамките на договора. Така знам аз. Цитирай
carrot Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Между другото да попитам някой вземал ли е наносим от Мобилтел? Каква е таксата, за колко време става и дали има наличност вече на такива карти. Благодаря Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Ако си се записал в сайта им за нано сим, е 14.90 лева. Иначе не знам, може би пак 19 и... Цитирай
drjivago Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Пълно е. Замяната струва 19.90 лв. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 20 кинта за сим карта? Виваком правят замяна срещу 5 лева, че и първия път е безплатно даже.. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Не само първия. Бях писал и другаде. Сменил съм сигурно 30 карти и не съм дал стотинка. Цитирай
kdmion Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Какви 20 лева бе хора. Мен ми се обадиха, защото се бях записал и ми казаха, че за подмяната на сим картата с нано сим трябвало да заплатя 4 лева. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.