roll2puff Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 Още малко от същото. Искрено се надявам, ако това ще бъде предния ръб да е като задния, а не като на сегашните.
DreamcatcheR Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 И какво му е лошото? Абсолютно правдоподобно ми изглежда! И гледайте как още в понеделник ще го покажат на конференцията На база на всички слухове излезли досега моите очаквания от гл. т. на хардуер са: 4" дисплей с по-добър контраст, по-добър процесор+видео чип, вероятно същата рам (като 4с) и малко по-добра камера (но може би със запазване на МП-те или най-много да набъбнат на 10) + ЛТЕ и NFC; новия стандарт сим и букса за зарядно. И разбира се доста нови неща по iOS - главно сток-приложенията и нотификациите.
asen4o0 Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 Аз пък мисля, че ще е с хардуера на iPad "3" и се надявам на пак същия дисплей, но предполагам, че ще е 4 инча и същата камера отзад, а тази отпред да снима 1080p видео.
profusion Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 Отзад отпред....според мен ще научим чак на есен 1
roll2puff Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 Едно е сигурно вече, ще ни покажат iOS 6. 2
profusion Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 Ще ни покажат като миналата година някой ексрти за 6 и после есента заедно с телефона
Lyudmil Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 Изглежда яко, но все си мисля, че е вече време за някакъв нов дизайн на интерфейса. Просто всяко нещо писва с годините, колкото и да е функционално, а ако наистина увеличат дисплея ще има място за по-големи икони, може би под формата на уиджети така, че да не са статични, както сега, а да показват информация от програмката, както е календара в момента.
profusion Публикувано Юни 9, 2012 Публикувано Юни 9, 2012 Не надценявай америланските юзури те са доста консервативни, за това интерфейса е същия от 2007 насам 1
Dean Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 (редактирано) Не знам за вас,но за мен този дизайн (най-нашумелия е май) е много готин,прилича си доста на 4-ката,а в същото време е иновативен и красив! Харесва ми Редактирано Юни 14, 2012 от Dean
roll2puff Публикувано Юни 16, 2012 Публикувано Юни 16, 2012 Още няколко ренд-а от статийка в Gizmodo, но в бяло:
Grievous Публикувано Юни 16, 2012 Публикувано Юни 16, 2012 Само на мен ли ми грознеят тези дупки отдолу? Баси, аз на фрезата ще ги направя по-финни. 2
Asen_77 Публикувано Юни 16, 2012 Публикувано Юни 16, 2012 Следващият модел смартфон на компанията "Apple" ще позволява да се смени обективът на неговата камера, съобщи Франс прес като цитира специализирания сайт CNET. Новият iPhone ще е снабден с фотообектив с различни опции. Що се отнася до дизайна му, това е важна крачка напред, защото "Apple" винаги е предлагала напълно "затворени" версии на своя популярен смартфон, без да е възможно например да се сменят батериите, се пояснява на сайта. Източник: dir.bg
Lyudmil Публикувано Юни 16, 2012 Публикувано Юни 16, 2012 Баси лачената цигания! От километри си личи, че е фейк.....и слава Богу! 1
BulgarianSS Публикувано Юни 17, 2012 Публикувано Юни 17, 2012 Само като видя източника.... Пълен ъпсурт е тази новина.
roll2puff Публикувано Юни 17, 2012 Публикувано Юни 17, 2012 Те са си написали, че е само визуализация на базата на изтеклото до сега, никой не твърди това да бъде "the real thing". За това съм дал и линк към статията и съм написал, че са рендери, да не се подведе някой.
stoilovlubomir Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Това вече ми изглежда реално,а и доста полезно Дано поне дизайнът и размерът да са същите! А,ако и екстрата унищожение е същата супер 3
Recommended Posts