Lyudmil Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Абе то може да ти изглежда реално, но си е просто много добре направена анимация. И не, не е полезно да ти се чупи сам телефона, далеч по-полезно е да можеш да си го откриеш независимо колко рестори итн ще му се направят!
BulgarianSS Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Екстра,но като знам колко хора си забравят паролите ще настъпи адски вой. Шанса това да се случи е под 1%...
killer4o Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Искаш да кажеш 0%, предполагам. Надявам се на всички ви е ясно, че това е просто бъзик и никога подобно нещо няма да се появи в потребителски продукти.
stoilovlubomir Публикувано Юни 23, 2012 Публикувано Юни 23, 2012 Забраненият плод е най-сладък! Цяла Европа е пламнала от братята с чевръсти пръсти! Да,хубаво е да си го намериш,но вероятноста е 1 на 1000! Устройствата се мятат на първият бус и потеглят в неизвестна посока! Успех да го намериш Аз бих си го застраховал устройството,но тук в БГ тези неща са невъзможни! Застрахователното дело е изостанало с векове,а за това че те обричат е без съмнение! Все пак в нормалните държави при констатиране на кражба и застраховка спокойно могат да отрежат апарата! Тъкмо няма да го ползва друг! Аз съм за прекъсване на каналите на крадени апарати! Ясно е че това няма да го бъде,но като програма е добра идея Програмистите тук да почват да творят!
asen4o0 Публикувано Юли 4, 2012 Публикувано Юли 4, 2012 Това си е грозна четворка с прозрачен екран и 3Д камера!
jeff1980 Публикувано Юли 4, 2012 Публикувано Юли 4, 2012 Transparent screen-това означава край на кейсовете. Да живеят бъмперите.
killer4o Публикувано Юли 4, 2012 Публикувано Юли 4, 2012 Хахаха... а червата на телефона ще си ги носиш отделно? Може това да е великата иновация - връщаме се към корените си, когато компютрите бяха разделени от мониторите Та сега ще си ходиш в джоба с процесора, батерията, паметта и т.н., а ще си ги гледаш отделно на мониторчето, което показват във видеото. 1
Dean Публикувано Юли 7, 2012 Публикувано Юли 7, 2012 Не знам хора,отчаял съм се да ви кажа!Дано не направят грешката да увеличават екрана много,че е адски непрактично и грозно. Вчера гледах уная лопата "Galaxy SIII",не мога да повярвам,че вече има телефони с такива размери!!! Според мен 3.7 мах 4" екран е напълно достатъчен,дано и за "Apple" е така 1
julian72 Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 (редактирано) Ами аз честно да си призная искам/исках по-голям дисплей. Даже в момента временно айфона е в почивка, а ползвам едно LG, 3D, което го взех хем да пробвам андроида, хем по-голям дисплей 4.2 инча. Честно казано - големичък е, с една ръка е лееекинко трудно да се борави. Изобщо няма да навлизам в спорове за ОС, а само отчитам размерите. Преди месец се отказах точно заради размера от НТС one. Може би наистина 4 инча е предела за комфортна работа, да не говорим, че това нещо трябва и да се носи. Та така Редактирано Юли 9, 2012 от julian72
The Shaman Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 iH8sn0w, написа в Туитър, че крайната дата за тестове на iOS6 beta 3 е 30 септември. Това до някъде убива слуховете за излизането на новия iPhone на 7 август. От друга страна, за мен лично, вече е повече от сигурно, че ще има нов дизайн и
Dean Публикувано Юли 18, 2012 Публикувано Юли 18, 2012 Аз пък все си мисля,че Ейпъл ще гледат да направят телефона по-широк вместо по-дълъг.Ама ще видим де 1
moloko Публикувано Юли 18, 2012 Публикувано Юли 18, 2012 (редактирано) Нека не забравяме , че в днешно време телефоните не са просто телефон с които да правиш само "АЛО" . Телефоните отдавна не са просто "ало" и по - големият дисплей не е за да ви затрудни при ползване - напротив . Той трябва да облекчава използването на телефона точно като доста повече от "само АЛО" . Така, че уголемяването на дисплея само по височина - не знам точно с колко - не ме впечатлява и не бих дал пари за новия iPhone, ако промяната в размера е само тази. Очаквам да видя един телефон точно "лопата" ( както някои беше писал по-горе) за да не ми се налага за да натисна един бутон в интернет страница да зумвам екрана няколко пъти. И да прочета спокоино съдържанието и без да се налага да зумвам . Редактирано Юли 18, 2012 от moloko
The Shaman Публикувано Юли 18, 2012 Публикувано Юли 18, 2012 Тук не говорим на кой, какво му харесва и какво би си купил Млеко
JVV Публикувано Юли 18, 2012 Публикувано Юли 18, 2012 Нека не забравяме , че в днешно време телефоните не са просто телефон с които да правиш само "АЛО" . Телефоните отдавна не са просто "ало" оста повече от "само АЛО" 3.5 инчовият ми телефон ми позволява да правя доста повече неща от "само ало" и ми е доста комфортно. Що не си пуснеш една темичка да споделиш вкуса си към таблети с функция за телефонен разговор вместо да ръсиш тъпните си тук? 1
Alxx® Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 "Въпрос на вкус", казала мачката и се лизнала по... П.П. Без грубости, младежи!
WolfDale Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 Дизайнът е приятен - без драстични промени. Единственото, което е любопитно е материалът, от който ще се изработи и дано са намерили решение на чупливостта на стъклото и телефона като цяло. Дупките отдолу са несиметрични и не мисля, че това ще бъде оставено така, а и ми идват малко големи. Но 85% от дизайна ще е това. off:Помня как никой не харесваше дизайна на iPhone 4/4s, когато изтече прототипа месец преди представянето му - коментарите бяха 1:1 като сегашните - бил ръбест, няма да си го взема никога и т.н. След като беше официално показан изведнъж всички започнаха да ах-кат и ох-кат колко е фантастичен и колко изведнъж им хареса, така че ако обичате бъдете обективни и не казвайте големи думи, защото фена си е фен и сляпо вярва и се съгласява. 2
blizzard Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 Apple може би е единствената компания на която топ телефоните им са с "малък" дисплей... дано си остане така. Би било добре ако върнат шорочината на 3гс, да намалят рамката и хоум бутона да мръдне милиметър два надолу ,тогава мисля че може да се побере 4 инча дисплей със същото съотношение. 1
The Shaman Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 Вярно, нямат уан, ту, три, даймонд, голд, сензации, дизаиър и т.н. И слава богу
Recommended Posts