johnnybravo Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Аз си изтърпях наказанието, нали постя и можех да ям само от салатите и плодовете. Цитирай
algor Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Специален поздрав за Джони от маса номер 7. http://www.youtube.com/watch?v=na3U3jwFTTs&feature=related&noredirect=1 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Джони,един въпрос: Рибата изпечена в сол,това ясно,но гледам някакви рецепти с добавяне на белтък и не ми е ясно,каква е неговата функция? Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Слага се за спойка, така се запушват мини фугите, които се получават и се задушава по-добре. Показвал съм как се прави в пост #161 Малко по-назад във времето: Лаврак ~2кг. Подложка от морска сол: Девесил върху рибата и лимони + девесил в корема. Покрива се със смес от морска сол, белтъци на сняг и три вида пипер на зърна. Фурна 90см (събира и агне ) пече се около 1 час, в зависимост от размера на рибата. Краен резултат: Не е фатално ако не се сложат белтъци, само трябва да се напръска с малко вода и пак става, така правят в повечето ресторанти. Аз слагам белтъци и малко пипер меланж в солта за по-добър аромат. Портокалите ги слагам само на сьомга, иначе при други риби слагам лимон. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Директен червен картон! Както съм на диета... Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Аз съм като готвачът от "Под Обсада" Малко от младежките години в каят на 80-те За тази снимка обичам да казвам, че дървото беше право преди да го ритна 4 Цитирай
LUBECA Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 И сега ако кажеш, че още сваляш шпагата - ще те призная! И аз съм с нелошо минало в бойните спортове, но напоследък не съм практикувал активно Цитирай
arm11 Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Говорете ми за бойни спортове :tooth: :tooth: Цитирай
LUBECA Публикувано Април 5, 2012 Публикувано Април 5, 2012 Говорете ми за бойни спортове :tooth: :tooth: Май трябва да отворим отделна тема Цитирай
baronbg Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 (редактирано) Искам да кача снимка от телефона, но неможе (null) Направих снимка за Шаманчето, още суши... Редактирано Април 6, 2012 от baronbg Цитирай
The Shaman Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Инсталирай си Uploadr. Това Уасаби, ми взе здравето и ми отпуши носа 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Преди десетина дни още бях в чоБанско и от скука скочихме до Серес за един обяд. Там си имаме един любим ресторант, който не е за изпускане. Ако ходите към Солун, можете да се отклоните през въпросното ресторантче, което ще ви увеличи маршрута с не повече от 20 км. Ресторанта се казва Ellinon Geuseis интериора е уникален, много напомня на стара бакалия и създава супер уют. До момента сме били 3-4 пъти и всеки път оставаме супер доволни, цените също са много приятни. Ето менюто, нещата излизат като от снимките Аз също направих малко снимки, но само със снимки е трудно да се пресъздаде атмосферата на това местенце. Адресът е: Makedonomachon 35 Serres Greece 3 Цитирай
cvalio Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Абе няма ли кой да я затвори тая тема бе !?!?!!? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 'Айде не се оплаквай от холестерола, виж че само риби и октоподи, няма нищо на кокалче Цитирай
The Shaman Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 cvalio, oбичам бре а и не се оплаквам Цитирай
matsan Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 Шамане,откъде купи риба Тон за сушито? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 Ааааа, не съм го правил аз Иначе можем да те уредим с тон Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 Това суши мисля, че е от и в Happy Bar & Grill. Иначе свежа риба тон има в Метро и се върти около 40 лв. за килограм. Хубаво е, че я има и на дребни разфасовки, преди я вкарваха на големи парчета между 2 и 4 килограма. Бяха вакумирани в едни големи кутии, даже един момък, който отговаря за рибите на Метро в Буграс ми каза, че вътре има газ, който пречи на рибата да се окислява. Аз си купувам доста често, но не за суши а за тартар от риба тон: Тартар от риба тон Цитирай
The Shaman Публикувано Април 15, 2012 Публикувано Април 15, 2012 Няма да показвам ядене, но ето една от трите оригинални бутилки червено вино, които отворихме след 22 години 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Еваларка аз, с такава няма как да се уредя. На мен ми се полагаше това, който не го е пробвал - да си вземе: 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Банално, но това беше за великден 2 Цитирай
baronbg Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Това е от Великден. http://img268.imageshack.us/img268/770/imageqjw.jpg А това е което не можах да кача преди. http://img705.imageshack.us/img705/5941/imagelfy.jpg (null) Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 19, 2012 Публикувано Април 19, 2012 Част от подготовката за тази вечер: Кошнички от пармезан: Загряваме плосък тиган: Поръсваме с настърган пармезан. Хубаво е сами да си го настържите, защото това, което го продават в готов вид се прави от кората, която иначе се изхвърля Предварително си напълнете втори тиган с вода, където да стопирате процеса на запичане. По този начин ще ви се стегне "палачинката" и ще я извадите много лесно Изваждате с някаква шпатула: Слагате върху обърната чаша и чакате да се "удърви" Аз ще сложа в тях тънко нарязано прошуто и едно чери за цвят Довечера повече Малко по-завършен вид Ето и основното - Печено Млечно теле... отново 10 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.