BulgarianSS Публикувано Юли 28, 2013 Публикувано Юли 28, 2013 Скромна вечеря от мен-салата и паниран кашкавал-набарах уникален магазин за млечни продукти и в последно време само това ям: Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Цитирай
gogogetov Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Вдъхновен от The Shaman няколко поста назад. 5 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Средиземноморска атмосфера на Българска територия 10 Цитирай
gogogetov Публикувано Август 30, 2013 Публикувано Август 30, 2013 А бре, някой да ми каже къде в Пловдив предлагат заешко . За предпочитане е печено или на скара. Благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Август 30, 2013 Публикувано Август 30, 2013 Главния пекар ми е в отпуск а не ми се рискува с новия да ти свършим работа. Иначе за суров(замразен) няма грижа. 1 Цитирай
gogogetov Публикувано Август 30, 2013 Публикувано Август 30, 2013 За пръв път го опитах скоро в Барселона. Влюбих се, но не успявам да намеря ресторант който го предлага в Англия. Надявах се в България поне да намеря. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 30, 2013 Публикувано Август 30, 2013 Редовно си пека зайче на грила Цитирай
The Shaman Публикувано Август 30, 2013 Публикувано Август 30, 2013 От кога се каним да пием по нещо?! Цитирай
The Shaman Публикувано Август 31, 2013 Публикувано Август 31, 2013 Той една година е в Пловдив деба Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 31, 2013 Публикувано Август 31, 2013 Лястовица в сол Малко морски гадини Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 5 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 31, 2013 Публикувано Август 31, 2013 Това е дип от авокадо, има много варианти за приготвянето му. Този вариант е с авокадо, чесън, лук, сол, черен пипер, зехтин, лимон и домати на кубчета, може да си го тунинговаш по твой вкус 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Няколко вечери в полеви условия Първата вечеря беше от собствен улов - риба тон, паламуд, меланур и ричола. Ето и няколко кадъра от риболова: Гадовете нямаше къде да се крият, Big Brother вижда всичко Втората вечеря решихме да разнообразим с малко лавраци: Добавихме и малко гадини за цвят Последваха няколко дни на месо: Агнешки бон филета и агнешка "корона" (котлетчета) Добавям им обилно риган, малко черен пипер и сол, след което заливам с доста зехтин. Няколко часа да поемат ароматите и отиват на огъня Беше уникално крехко и вкусно. Флотилията ни преди да се впусне в поредната сеч Следващ ден - Октопод: Бърз поглед от кухнята към сухия док: След като е изпечен октопода, поръсвам с риган и заливам обилно със зехтин: Малки стекчета от телешко бон филе, мариновани със сол, мащерка, розмарин, сушени домати, много зехтин и няколко скилидки чесън: Банално, но отново на скарата Папаракът Масларски ме издебна от един висок връх Един поглед какво се случва под водата Продуктово позициониране Така неусетно се изнизаха десет незабравими дни в едно райско кътче в съседна Гърция 14 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Джони...убиваш ме с тези снимки....в осем часа сутринта да почна да се облизвам не е редно... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Щом само е облизваш добре, някой се и забърсваме 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Вече съм си в София и започнаха вечерите с приятели За студено предястие бях направил "бонбони" от прошуто, пълнени с микс от синьо сирене, крема сирене и фурми. Отделят се костилките на фурмите, нарязват се и се пасират в блендер, като в един момент се добавя и синьото сирене. На финала се добавя крема сиренето и се бърка с лъжица. Тази смес се оставя да стегне за няколко часа в хладилника. Взимат се две тънко нарязани ленти прошуто, които се кръстосват. В средата се слага една лъжица от сместа и се оформя бонбон, който се вързва с едно стръгче див лук. Аз бях ги сложил в кошнички от пармезан, но може и без тях Топло предястие - Пълнени тиквички с моцарела. Тиквичките се измиват добре и се нарязват на парчета с дебелина ~2см. Получените пънчета се издълбават с малка лъжичка, но не до край. Овкусяват се със сол и черен пипер. Аз вместо сол сложих малко вегета. Нарязвате моцарела и я слагате в виквичките. В една чиния слагате бяло брашно, във втора разбивате едно яйце и в трета слагате настърган пармезан, смесен с галета 1:1. Първа спирка в чинията с брашното Втора при яйцето: И последно в пармезана с галетата: Нареждата в тава, върху хартия за печене. Печат се 25 минути на 200 градуса с вентилатор. Основното беше Агнешки French Rack Нарязвате, начуквате и овкусявате със сол, пипер, риган и зехтин. Второто месо беше говедо - Тендърлойн Стек от Black Angus. Най-крехките стекове! Предполагам, че по-крехко е само месото от Японското Wagyu. Овкусявам ги със сол, черен пипер и зехтин и ги запичам в сух тиган. За десерт взех готова торта "Панетоне" - в момента ми е номер 1 в личната класация за торти Гарнирах с кошнички от карамел, джинджифил и портокалови кори, в които сложих по една топка сладолед. 19 Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Ууникална вечеря поздравления. Благодаря че сподели. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 1 Цитирай
djokando Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Впечатляващо )) Браво !!! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 Баце, на Джони кухнята е меко казано впечатляваща. 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.