Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 4S

iPhone 4S  

351 гласа

Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Recommended Posts

Публикувано

Ползвам от седмица 4S и нямам никакви проблеми, а относно батерията съм повече от доволен!

Аз съм човека, който цитира по- горе Grievous, Ползвам го с изкл. Location Services , малко 3G , през цялото време вкл.WIFI с нотификации и около час и половина разговор на ден.

Не ползвам HFree.

За сега съм повече от доволен от 4S, а и на мен не ми липсва EDGE, тъй като с Виваком е неизползваемо- при 2G- нямам гласова услуга

Поздрави!

ПП: Прилагам и скрийншот

photooa.png

Uploaded with ImageShack.us

• Отговори 397
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• SpAwN

41

• The Shaman

25

• Grievous

22

• Alxx®

21

Публикувано (редактирано)

При мен с включен iCloud с изключение на Find My Phone, oт Location Services изключено само Time Zone, яркост на 50% - не мога да надвиша и без това пряко сили 5 часа usage... това е само на 3G- дори не стига описаните в спецификациите 6 часа на 3G. Доста слабо в сравнение с 4-ката, която без проблем правеше 7-8 часа..

Какво ме съветвате да оптимизирам още? То вече става странно използването на 4S , ако трябва толкова да се "орязва" с цел нормална батерия...

От вчера вечерта до сега е това:

2e731148-2600-f273.jpg

Редактирано от SpAwN

Доста разочароващо! SBsettings не може ли да спира 3G?

Редактирано от gogi6
Публикувано

Той е с 4S - няма SBSettings.

Ето това е за днес само интернет през 3G с изключени локации, iCloud и Ping:

2e731148-593e-64b4.jpg

Много ли е зле?:))

Май да..

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Забелязвам, че ми се поевява някакво известие което изчезва за секунди.знае ли някой за какво иде реч на самия тъч скрийн.

Публикувано

Бързо се скрива и немога да го зърна дори.

Публикувано

Направи един шот, да видим де :)

Публикувано

Агент Гоце, не може да го види, па камо ли шот да направи... Шот може да направи, ама алкохолен :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

Поевява се за части от секундата,

Публикувано

От снощи и аз съм с 4S, закупен от NovMak. Всичко е перфектно - няма мъртви пиксели, няма драскотини отвътре на екрана, цветовете са отлични, няма отенъци. Ще наблюдавам батерията и ще дам обратна връзка за нея в следващите няколко дни. Снощи, докато правих всички настройки, защото го сетнах като нов, и през ноща батерията се държа отлично, т.е. нищо по-различно от 4-ката досега. Ще видим в бъдеще как ще е след като се калибрира. Това, което обаче ми направи впечатление, беше че за час и 20-ина минути настройки, с постоянно включено wi-fi много загря. Такова нещо не бях срещал при 4-ката. По едно време пареше и безжичната мрежа се разпадна и повече не можа да се закачи. 3G-то си бачкаше. След рестарт всичко се оправи. Сега си играх с контактите поне 40 минути и нямаше никъкво загряване. На път за работата 30 минути ТомТом и Сиджик за тест - пак никъкво загряване.

Публикувано

Ако си активирал iCloud, може да е правило бекъп..

Публикувано

Сега погледнах, да - бекъпа ми беше включен и има бекъп на този телефон. Изключих бекъпа и оставих да ми синхронизира само контактите, календара и задачите.

Публикувано

В М-тел има налични 4s, Все още нямат цена. Днес ми се обади кейакаунта да ми съобщи новината. Има бели и черни, 16,32,64 Гб.

Публикувано

Такива са, винаги са били такива.

Добавяш там 5 % ддс и за ~950 лв + почерпката, че са ти го докарали имаш нов телефон

Публикувано

Действително е зле батерията на 4с..

Публикувано

Егаси колко много прецакани и псуващи ще има... :tooth:

Публикувано

С една тръбааа, ама по-голяма.....

Публикувано

Бих си рекорда с 5.0.1 ....

photofw.png

При мен с iPhone 3G с 3.1.3 положението е по-зле...

post-21-0-97680500-1321185683_thumb.png

Публикувано

На 3 години е и с едно зареждане имам 3 пъти по-малко usage от този на ThUnDeR.

Но ако сравним показателите на телефоните

iPhone 3G

battery: 1150 mAh, 3.7 V

CPU: 412Mhz

Memory: 128Mb

iPhone 4S

Battery: 1420 mAh, 3.7 V

CPU: ~800 MGhz Dual-core

GPU: Dual-core PowerVR SGX543MP2 (т.н. класи над iPhone 3G)

Memory: 512Mb DDR2

Мисля си е нормално да се зарежда всеки ден телефона, независимо какво пишат Apple като часове на работа при 3G разговори, Wi-Fi browsing и т.н.

Публикувано

При мен след няколко предареждания батерията се подобри драстично и дори без ъпдейт към 5.0.1 имам 2 дена батерия и до 6 часа usage.

Аз искам да питам друго нещо собствениците на 4S- случвало ли ви се е по време на разговор понякога да чувате собствения си глас отсреща като ехо?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...