matsan Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Това с въпросите е ясно.За новата ios5- освен новостите работи доста мазно ,батерията се държи добре и е голям кеф photo streem чрез icloud.Снимам си нещо с тела и в рамките на половин минути ми се зарежда на iPad-а.Сега остава читав джейл и щастието ще е пълно,но не е болка за умиране. Цитирай
drfeelgroove Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 а за iPhone 4 s GEVEY SIM как става работата защото се заключи и въобще не стига до меню Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 някой ще даде ли кратко разяснение как се настройва Assistive Touch Аз два дни го разучавам пущината, но за сега само си заключвам приложения, чистя си мултитаск бара и заключвам телефона Жестовете не мога да ги схвана. Сега ще търся видео Цитирай
boian_rumenov Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Тогава да попитам: за iphone 4 ФО свързвам го с компа и дАвам рестор,след това ъпдейт и чакам така ли ? И като излезе новата версия на ултрасноу да го джейлбрейкна с нея? трябва ли преди да сложа айос5 да изтрия програмите които съм сложил от сидия? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Ако на някой му писне тетърд джейла при iOS 5 и реши да се връща на 4.3.3, начина е много прост. 1. Променяте си хост файла по тази тема. 2. Вкарвате телефона в DFU с iREB. 3. Отваряте iTunes и натискате SHIFT+Restore. 4. След като преключи рестора ще ви даде грешка (1) (поне при мен беше така). 5. Затваряте iTunes, теглите този архив и разархивирате. 6. Стартирате fixrecovery43 и вкарвате телефона в DFU. 7. Изчаквате да завърши процеса, след което ще имате функциониращ телефон. Остава само да го активирате. Това е само за тези, които имат запазени SHSH. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Тогава да попитам: за iphone 4 ФО свързвам го с компа и дАвам рестор,след това ъпдейт и чакам така ли ? И като излезе новата версия на ултрасноу да го джейлбрейкна с нея? трябва ли преди да сложа айос5 да изтрия програмите които съм сложил от сидия? Свали си фирмуера на компютъра, натисни Shift+Restore и го ресторваш. Ултрасноу е за отключване, не за джейл. За второто Редсноу, но чети внимателно. Цитирай
sniperdage Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 (редактирано) boian_rumenov направи си рестор да почнеш "на чисто" с новата iOS. Гледам си с ФО и не би трябвало да имаш проблеми. При самия рестор всички програми включително и Cydia ще се изтрият от тела. Джейла на iOS5 за сега е само tethered и не се препоръчва. Лично мнение за джейла почакай (и на "чиста" петица има на какво да се порадваш за начало). И прочети на ново темите за рестор, ъпдейт, джейл и т. н., защото си се пообъркал при първия прочит, а няма как да ти се обясни цял форум в един пост . ПП Вече са ме изпреварили . Редактирано Октомври 14, 2011 от sniperdage Цитирай
boian_rumenov Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Благодаря ви! Ще опитам като се прибера. Лека вечер Цитирай
BEHA Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Значи първо давам от iTunes "Restore its original settings", след това ъпдейтвам до 5-та версия. Така ли трябва да стане? И бекъп преди рестора? Сори за гупавите въпроси, ама докато се свикне... Цитирай
r1der Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Имам няколко въпроса? С iPhone4 съм заключен към Мтел версия 4.3.5 със treated jailbreak и BB 04.10.01 (ползвам си го към мтел) ако има значение... Та въпроса ми е, ако ъпдетна до iOS 5 ще мога ли след това ако реша да се върна на 4.3.5. Трябва ли да имам запазени SHSH за тази версия и ако е да, как да ги запазя. Също искам да питам описания на 1-ва страница начин за джейл на iOS5 работи ли, и като цяло как е най-добре да се джейлне? Мерси предварително! Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 14, 2011 Автор Публикувано Октомври 14, 2011 (редактирано) Download iOS5 for iPhone 4s Линк в първия пост. Редактирано Октомври 14, 2011 от GPower 1 Цитирай
Zepar Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 (редактирано) Знае ли се дали скоро ще пуснат и Siri за iOS 5 или то е за iPhone 4S Моя телефон може да се каже че е джейлнат untetered направих си custom със snowbreese обаче Cydia не ще да тръгва.Ако някой може да каже как да я подкарам ще му бъда много благодарен. Или пък ако друг пробва със snowbreese нека сподели дали и при него Cydia бъгясва Редактирано Октомври 14, 2011 от Zepar Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Задавате едни и същи въпроси! пп: Абе открих какво става при двойно натискане на Home бутона при локскрийн... Освен бързите бутони на iPod.app де ппп:Зепар, то пък един джейл без Сидиа 2 Цитирай
vasko1987 Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Siri за iPhone 4 ще има! Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Спокойно бе хора, въпрос на време е да портнат Siri в iPhone 4. Не безизвестните хакери iH8sn0w и John Heaton (@Gojohnnyboi) са се заели. Това все пак е софтуер, който работи под iOS 5, а и след като се потвърди, че Siri не е обвързан хардуерно по никакъв начин с чипа A5 (съществената разлика между двата телефона), значи съвсем скоро ще бъде портнат Цитирай
krasives Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Искам да попитам ще има ли Българска фонетика за IOS5 на Vladi? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Като я има - ще се чуе, споко. 1 Цитирай
hugo126 Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 (редактирано) Това даже май не е iOS5, не видях прекия път към камерката на лок скрийна Ако наистина вече може да се сложи Сири на 4ката ще е супер. Редактирано Октомври 15, 2011 от hugo126 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 .Аз съм с бета 7, но постоянно ми влиза в safe mode . Някой може ли да потвърди, че със официалната iOS5 този проблем е решен ? Вчера ъпдейтнах през Cydia Mobile Substrate, но и това не ми решава проблема. Всеки път примерно като цъкна на прогнозата за времето през нотификейшън центъра и ме хвърля в safe mode. А относно горното видео - никъде не показва,че е iPhone 4 а не 4s. Май не е много истинско. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Ами разкарай Mobile Substrate де! Хюго, шорткъта към камерата се появява след двойно натискане Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Това даже май не е iOS5, не видях прекия път към камерката на лок скрийна Ако наистина вече може да се сложи Сири на 4ката ще е супер. Прекият път към камерата се показва като натиснеш два пъти home бутона, а и до колкото виждам има Remainders и новата икона на Music. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 А относно горното видео - никъде не показва,че е iPhone 4 а не 4s. Май не е много истинско. Разцъкай Twitter и ще се убедиш колко е истинско. 3 Цитирай
hugo126 Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Това за двойното натискане не го знаех Мерси за инфото 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.