Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Процесорът е двуядрен,но поради по-добре оптимизираната производителност на операцианната система ще има по-добра производителност и по гладко действие от 4 ядрениа процесор на S3

• Отговори 430
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

81

• BulgarianSS

34

• Anton

18

• stoilovlubomir

18

Публикувано

За батерията нищо не видях,... Много важен фактор за мен. (Не че няма да го взема де,..)

Публикувано

Наличност на екстрите на iOS6 за отделните държави. Както се досещате, присъствието на България е доста ограничено.

http://www.apple.com/ca/ios/feature-availability/

Публикувано

За батерията нищо не видях,... Много важен фактор за мен. (Не че няма да го взема де,..)

iPhone5_0283.jpg

Публикувано (редактирано)

ЗА БАТЕРИЯТА- 225 ЧАСА РЕЖИМ НА ГОТОВНОСТ , 8 ЧАСА ЛТЕ,10 ЧАСА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗ WI-FI

Редактирано от djokando
Публикувано

Още никой не го е пипнал, но ревютата почнаха :tooth:

Какви ревюта?! Коментирам това, което бе дадено като информация от представянето.

Аз не сменям, но съм виждал правено такова нещо направено в сервиз тук, в София (да, измамата по ибей е факт за обикновени потребители, но има и начин без смяна на LCD). Също и лично видях как се прави и с Galaxy Tab 10.1

Публикувано

Абе не гледайте това,че преди като сме били разочаровани,пак сме налитали на нови модели!

То 1 път,2 пъти и накрая на човек му писва.

Като се замислим наистина фоновия wallpaper е най-голямата промяна в iPhone за толкова години...

Хубави са много,създадоха революция,всеки ги копира,но и те започват да копират себе си,да се повтарят.. едно нещо,колкото и хубаво да е,омръзва след време.

• Харесвам 1
Публикувано

Хубав е телефона, спор няма. Само ме е яд за едно - много отдавна изтече и се изгуби АХ-ефекта и елемента на изненадата, за това и му се мръщите толкова.

п.п. След 2-3 месеца виждам новата линия тенекета с 16:9 екрани :tooth:

• Харесвам 2
Публикувано

Ето iTunes 10.7: http://www.apple.com/itunes/download/

Но все още не е това от event-а... Предполагам ще пуснат 10.7.1 с новостите през октомври.

Публикувано

Добре, Dean, кажи ти какво очакваше щом вградената в lcd тъч технология не ти стига, щом по-бързия процесор не ти стига и т.н. Само не казвай NFC, защото в България освен да си плащаш хамбургера с е-протфейл друго не можеш да правиш. И я ми обясни кое е революционното в конкурентните телефони?

• Харесвам 4
Публикувано

Абе не гледайте това,че преди като сме били разочаровани,пак сме налитали на нови модели!

То 1 път,2 пъти и накрая на човек му писва.

Като се замислим наистина фоновия wallpaper е най-голямата промяна в iPhone за толкова години...

Хубави са много,създадоха революция,всеки ги копира,но и те започват да копират себе си,да се повтарят.. едно нещо,колкото и хубаво да е,омръзва след време.

Спасявай се докато е време ;) Че това със замислянето е сложна работа.

• Харесвам 1
Публикувано

И не разбрах само, като ще е "подобрен айфон", защо за пореден път ни няма в списъка с език на интерфейса (за ios 6)? Защо пак ни няма в Language Support, че дори и в Dictionary Support?! За Сири и turn by turn навигация въобще да не споменаваме. Показва колко важни сме като пазар за тях. Ние за тях сме нищо. Много грозна работа. Не ми е ясно как така за google сме пазар, на който могат да направят локализация, да подготвят стрийт вю, да направят google voice на български, а apple да ни сложат само в keyboard support.

Нищо от тези неща няма да можете да ползвате с този телефон, нито Passbook, освен ако не искате да си закупите билет за кино в САЩ.

Причината е ясна всъщност. В България официално няма поддръжка на iPhone. Няма и сервиз (освен гаражните изпълнения). Единствено се появяват в Мтел (като под пазар на TA груп) и в Глобул (като под пазар на Космоте). Никой от трите оператора не може сам да реализира квоти за България. Не случайно дефектирали у-ва се пращат в чужбина, а CreativeCenter не поддържат у-ва купувани от България.

Смешна работа. А, да и LTE. 24 мбит на 2 места в София. Супер! За това човек си заслужава да го купи!!! Наистина като се замислите - тези устройства просто не са за нашите географски ширини. Да не споменаваме методите на "дърварене" и както колега спомена по-горе - айфон - година храни за търговците.

Все пак - успех! С интерес ще следя устройството. Все пак не съм кон с капаци и никога не отричам нещо по презумция - за разлика от много хора тук, които без да имат бегла представа коментират кое как работи и кое е по-добро от другото без дори да са видяли и един бенч.

• Харесвам 4
Публикувано

Добре, Dean, кажи ти какво очакваше щом вградената в lcd тъч технология не ти стига, щом по-бързия процесор не ти стига и т.н. Само не казвай NFC, защото в България освен да си плащаш хамбургера с е-протфейл друго не можеш да правиш. И я ми обясни кое е революционното в конкурентните телефони?

Очаквах нещо напълно ново и различно,както беше 4-ката! А не модел,който всички тук осмивахме щом го видим в "предполагаеми" клипчета и снимки и си казвахме,че това е просто един фейк..

Какво се оказа накрая? Сега всички въздишате по въпросния "фейк" :)

Аз пак казвам,хубав е,много ми харесва,но за Apple не е нищо кой знае какво.

Изненадите при тях умряха със Стив Джобс.Това си е мое мнение бе хора,аз уважавам вашите и се радвам,че телефонът ви харесва! И на мен ми харесва,но в нито един момент не се изненадах,дори 4S предложи иновация от която да си кажеш "УАУ",но това си е просто 4-ка с по-голям екран.

А с тия по-мощни процесори като почнете,та се излагате.Не знам за какво ми е да ми зарежда с 10 стотни по-бързо някое приложение.

Колкото до игрите,всички знаем,че най-играните на iPhone са тези които вървят и на най-слабите процесори,игри от рода на Angry Birds.

Да не говорим,че за 3D игри 4 си е идеален.

Както и да е,това са ни предложили,това ще ползваме (ако искаме) все пак никой не ни задължава да си го купуваме :)

• Харесвам 1
Публикувано

Аз мисля , че апъл ,ако не беше починал Джобс, щяха миналата година да представят айфон4с и айфон 5 едновременно като 4с щеше да е за хората с по- малки възможности а 5 да е като бижу. Но явно решиха , че могат достатъчно добре да контролират пазара и могат да изкарат сума ти повечко пари от двете устройства ако ги представят по различно време. За мен този айфон е миналогодишен и тогава найстина щеше да изглежда подобаващо сега определено не впечатли. Просто плаче за 5с до година. Аз ще сменям с 4с май , явно с-ките ще са моя тип тел.

Публикувано

И аз честно казано не видях нищо кой знае какво. Между 4 и 4s имаше повече подобрения. Не казвам, че телефона е лош, хубав е, но продължавам да твърдя, че с всяка изминала година апъл намалят оборотите. Дали магията на Стив Джобс не е на привършване?

Публикувано

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже....

• Харесвам 7
Публикувано

Според мен у-вото е прекрасно, но за България просто не е приложимо. Всичките благини са за друго място. Ако всички тези неща бяха работещи за България - начини на купуване на билети, услуги, локализация, сири, интерфейс и др. устройството щеше да си струва всеки лев. Ако и трите оператора имаха LTE покритие в градове с население над 100 хил. души, да, щеше да си струва. В момента е поредното нещо, което е неизползваемо на повече от 30% от възможностите му тук. Когато представиха Сири, какво се промени за вас като потребители на АйФон? Нищо. Да. Същото е и сега.

• Харесвам 1
Публикувано

/offtopic/

Аз пък ползвам Сири като си задавам алармата! :)

• Харесвам 3
Публикувано

И аз ползвам siri често,особено за търсене в интернет или пускане на някоя песен дето въобще не знам къде е в плейъра :D

Публикувано

Супер е според мен, радвам се,че не пуснаха нещо коренно различно. Уникален е просто. Сигурен съм, че повечето където му се мръщят от сега - като го пипнат в ръцете си друго ще запеят. :))

• Харесвам 1
Публикувано

@Life

Езикова поддръжка няма, защото сме шмекери и пазаруваме много по-малко от стор-ровете за софтуер и медия, нали си имаме З@мунда :) От к'ъв зор да седнат да превеждат OS-а

В "Kриейтив" поддържат гаранционно, с изключение на закупени от оператор устройства, могат да ти го докажат не малко хора от форума.

Печалбата на търговците (фирми с магазини) от самия телефон е толкова смешна, че нямам думи да ти опиша - от кейса и фолиото, които ще си купиш с него, печалбата е повече. Освен ако не ти го продават за 2 бона, разбира се.

И това, че нещо не е приложимо тук е друга тема, по тази логика всички трябва да ходим с Нокия с фенерче и да сме доволни, че я ползваме на 100%, когато има режим на тока. Много на изток от рая сме.

А бенч-овете си ги гледайте Windows и Android юзерите, тук става въпрос за друго.

Публикувано

Тя щото печалбата на търговците тук е толкова малка, затова всеки гледа да си купи iPhone-а от щатите или Канада - те там ги продават на загуба :tooth:

Публикувано

Заради такива като вас телефона е един и същ трета поредна година.

• Харесвам 5
Публикувано

@Life

Езикова поддръжка няма, защото сме шмекери и пазаруваме много по-малко от стор-ровете за софтуер и медия, нали си имаме З@мунда :smile: От к'ъв зор да седнат да превеждат OS-а

В "Kриейтив" поддържат гаранционно, с изключение на закупени от оператор устройства, могат да ти го докажат не малко хора от форума.

Печалбата на търговците (фирми с магазини) от самия телефон е толкова смешна, че нямам думи да ти опиша - от кейса и фолиото, които ще си купиш с него, печалбата е повече. Освен ако не ти го продават за 2 бона, разбира се.

И това, че нещо не е приложимо тук е друга тема, по тази логика всички трябва да ходим с Нокия с фенерче и да сме доволни, че я ползваме на 100%, когато има режим на тока. Много на изток от рая сме.

А бенч-овете си ги гледайте Windows и Android юзерите, тук става въпрос за друго.

Много добре ме разбра за какво говоря. При андроид пиратстването е доста повече и това не спира разработчиците - факт. Не спира и доставчика на услуги да зачита и уважава България и пазара й. Това го няма при Епъл, факт е и по никакъв начин не може да бъде представено като плюс.

Относно Криейтив също се изразих ясно. В България Айфон не се продава официално. Всичко е внос и е гаранционно поради това, че има международна гаранция.

Можеш да прочетеш тук: http://creativecenter.bg/wp-content/uploads/2011/05/OBSTI-USLOVIA_SRV_01012012.pdf

и по-точно:

"27. Сервизът на Криейтив Център е оторизиран да обслужва продукти

iPhone закупени от страни членки на EC и Норвегия с изключение на

апаратите закупени от България"

Закупените от оператор както казах не са предназначени за България. Те са предназначени за оператора "майка". За това и Виваком не го предлагат - защото са самостоятелен оператор и нямат от къде да вземат квоти - Епъл имат огромни изисквания.

Печалбата не само от АйФон, ами и от продукти на Епъл е в едноцифрени проценти преди облагане и транспорт. Факт. И точно поради тази причина цените на "алтернативният" внос, до колкото може да има такъв при липсата на официален са спекулативни. И това ти, като потребител на тези устройства много добре го знаеш. Знаеш цената на 4ката при излизането й, как бай Сашо е донесъл с торбите и как ги е продавал на по 1600 лева, а в последствие, преди Епъл да направят офф на цената ги продава и на 1200. Всичко е спекула. Отново благодарение на Епъл, които не зачитат нашият пазар (малък, но все пак трябва уважение към потребителите - били те 1, 10, 1000 или 100 000).

Нокията с фенерче е крайност. Факт е, че устройства от конкуренцията са приложими и използваеми прекрасно, с повече екстри в същата среда. Това обаче не прави едно устройство по-добро от друго. Това прави едно устройство по-значимо за един пазар от друго.

Ако искаш можем да продължим на ЛС за да не размиваме темата с излишни неща.

Искам да попитам дали някой тук има повече информация за камерата, защото това май е най-иновативното в този айфон (като изключим един ред бонус икони)? Някой има ли предварително инфо, което да съвпада с параметрите на тема камера или поне от някой сайт вече да са "снесли" нещо? Никъде не отркивам нищо, а изглежда елемент, който е доста различен от този при 4S.

• Харесвам 4
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...