The Shaman Публикувано Октомври 19, 2012 Публикувано Октомври 19, 2012 За това ли говориш или за нещо ново?
The Shaman Публикувано Октомври 19, 2012 Публикувано Октомври 19, 2012 Отдавна е Не си го видял явно. Телефона от къде го снабди
algor Публикувано Октомври 19, 2012 Публикувано Октомври 19, 2012 Знаеш ли, докато го пишех поста не знам защо си помислих, че може и да я има отдавна, но да не съм забелязал опцията... Е, няма лошо да напиша и някоя тъпотия, за което се извинявам и ще се ритна по...по петицата. От Франция е машинката. Ще го поразцъкам седмица да видя струва ли си и да преценя ще си го оставя или ще замине.
Lyudmil Публикувано Октомври 20, 2012 Публикувано Октомври 20, 2012 Според мен е умно да се изчака месец - два не само заради камерата, а по принцип за изчистване на всички недъзи откъм качествен контрол. Сега след стачката във Фокскон и засиленият контрол от страна на Apple- до 5-6 партиди би трябвало всичко да е 6, т.е. към началото на декември го виждам моя.. Ако реално е имало дефектни партиди в началото, то те със сигурност са издърпани вече от пазара. Apple няма да си позволи да остави дефектни телефони да се продават, така че няма никакъв смисъл да се чака до декември-януари, телефона ще е абсолютно същия. 3
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2012 Публикувано Октомври 20, 2012 Apple няма да си позволи да остави дефектни телефони да се продават Зависи кой, какво и кое възприема за дефект Що четворки MC603 има по света...
ThUnDeR Публикувано Октомври 20, 2012 Публикувано Октомври 20, 2012 Аз викам да си купим и лещата за камерата- такава без лилав отенък и направо да си ги сглобяваме сами вкъщи... Хем и ЛЕГО ще имат по- сериозна конкуренция. Да няма проблеми с хипер-мега-сапфир кристил-а? 1
algor Публикувано Октомври 20, 2012 Публикувано Октомври 20, 2012 Да кажа и аз пет думи съществени в тази тема. След първите 24 часа занимавка с 5-ицата и с ръка на сърце мога да кажа, че си заслужава човек да направи всичко възможно, за да притежава този апарат. Може би съм толкова впечатлен, защото ползвам 4-ка и за мен разликите са очеизваждащо крещящи. Бързината, мекото и мазно движение в менюто и апликациите създава впечатление, че се плъзгате в телефона, а не просто цъкате. Камерата - там каквото и да се каже ще е малко. Ето няколко снимки от днес: Последните две снимки са правени при скорост 120-150 км/час. Нито е търсен кадъра, нито съм гледал да се спирам на едно място при снимане, нито съм правил каквато и да е подготовка. Бързината на снимане е също невероятна, но това се спомена някъде по-горе. Телефона освен като бърз, бих го определил и като пъргав - това важи най-вече за цялостния начин на работа, а не само в дадено приложение. Имайте предвид, че до преди няколко дена аз самия не бях сигурен дали тази инвестиция е оправдана. Днес вече съм наясно, че не са хвърлени на вятъра пари, а съм се докоснал до поредното по-добро творение на Апъл, с което моя свят определено няма да е същия. пп. Прекалено много функции и приложения не съм пробвал все още, но бързах да кажа първите ми впечатления, за да не се размият с времето. 5
SpAwN Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Предполагам , че идващите от 4S ще са по- умерени в суперлативите , тъй като почти всичко гореизброено вече го има в S-ката- бързина, плавност, скорост и качество при снимки и пр. Аз лично мисля, че хората с S-ки трябва да си чакат следващата S-ка. 2
Lyudmil Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Интересува ме камерата как се справя с нощни снимки, т.к тази на галаксито S3 прави доста по-добри снимки от на 4S.
gogi6 Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Как няма да е бърз?Няма джейл,почти празен откъм приложения...То моя 4S има 300MB свободно място,с 100 неща от Cydia,включително и Winterboard и лети!Освен това,за мен телефона без Cydia е меко казано скучен!Не става въпрос да си слагаш аванта приложения,а да си променяш функционалността и облика на IOS!!
JVV Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Дали е идентичен все пак с 4S при два пъти повече RAM? Айде спрете да си хвалите 4Sките малко.
gogi6 Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Само исках да кажа,че не е нужно да се хвали бързината на един гол телефон...и то последен модел
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Телефона не е гол фабрично Това, че го обличате допълнително с палтенца е друга бира, да?! 1
algor Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Ще посъветвам още веднъж да не се мятате на предположения, защото каквото и да кажете ще е грешно. И няма значение дали говорите за 4, 4S или който и да е друг модел - разберете, че последния модел като ви дойде в ръцете и започнете да го употребявате, тогава всъщност ще усетите прилики или разлики. Не знам как така смело скачате да давате умозаключения и разсъждения, без да сте докосвали дори 5-ицата, но вие си знаете. А всъщност едното докосване не стига, защото преди 15-ина дни и аз ръчках един апарат за 30 секунди, но те по-скоро могат да заблудят човек, отколкото да му помогнат реално да усети предимствата или недостатъците. Интересува ме камерата как се справя с нощни снимки, т.к тази на галаксито S3 прави доста по-добри снимки от на 4S. За камерата на SGSIII имам наблюдения в сравнение тази на 4-ката ми и определено си прав. Ще я изръчкам с нощни снимки още тия дни и ще постна и кажа мнение. пп. gogi6, само да кажа, че от година какъвто и да е модела на iPhone, който ползвам, въобще не го бича с приложения. Имам не повече от 20-ина, които си вървят с мен отдавна. Музиката ми е в облака, тъй че и тя не го тормози. Тоест базата ми за сравнение е абсолютно идентична - каквото имам на 4-ката, абсолютно същото е и на 5-ицата. Стига обяснява кой колко е гол и колко е нов, защото който и да е апарат след един рестор си става чисто нов. 1
gogi6 Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Не!Телефона е скучен и орязан!Толкоз!Без Cydia...?!Същото важи и за Apple TV!Да?! п.п algor И да не забравяме,че това е телефон за 2 бона и сравнението с iphone 4 (който е отпреди 2 години)е меко казано безмислено!
Anthony Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Виваком скоро ще го предлагат за всички. Подготвят се щандове и специално отделения в магазините. И няма да са официално от Apple, което значи само ФО. 2
BulgarianSS Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 И до мен достигна някаква такава информация,но не бях сигурен в достоверноста и. Очаквах,че пак ще е само за бизнес клиенти-изненадаха ме.
DreamcatcheR Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Не знам дали сте забелязали, но ОС-а също има значение. Когато излезе нов айфон, излиза и нов ОС. Но като се качи на предишно поколение устройство се усеща забавяне. На кратко: като че ли Епъл правят ОС-а да върви максимално добре на последния си продукт с цел хората да си го купят разбира се.. Моите впечатления са базирани на: 1) 3gs - на ios3 вървеше супер, на 4 почна да лагва; 2) 4 - същото но с ios 6. Относно Виваком - с договори ли ще ги продават или свободна продажба? Ако е второто, предполагам, че цените ще са като в Техномаркет..
N1k0lA Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 3GS с iOS 4.0.1 даже беше по-бърз от четворката в някои игри,също така и в уеб браузването,вярно е че имаше малко лаг на хоумскрийна,но с 4.2.1 и по-нататъшните го ос@аха...Важното е,че в момента с iOS 6 върви по-добре от 5.1.1 и не бих си го сменил още,защото ми върши чудесна работа.Ползвам го за обаждания,проверка на мейл,facebook,браузване,музика и прости игри за убиване на времето като Temple Run и Fruit Ninja.Може би догодина след като спрат поддръжката ще го сменя 2
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Вярно е. 3.х.х беше провал, отгоре - до долу и изобщо не е вярно, че не е лаг-вал. 3ГС-а си разгърна пълния потенциал едва в 4.х.х. 2
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Ох как ще лапна от Вива сега Другия месец ще преподписвам
mimeto83 Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 (редактирано) Сигурна ли е информацията , че виваком ще пуска ФО айфони ? Ако в така мисля да си взема един от там , че сега мъжът ми се перчи ,че му е дълъг (айфона де ). Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 21, 2012 от mimeto83
Recommended Posts