Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Алтернативи има, никой не е длъжен да се съобразява с "офертите" на операторите. А под израза "радвайте се, че го има" имах предвид, че можеше въобще да не се предлага на българския пазар и тогава огромна част от дупетата нямаше да могат да си вземат новия модел на лизинг, за да се перчат наляво и надясно по заведенията ;)

• Харесвам 1
Публикувано

Какво ти пречи кои се перчи.Капитализъм е всякакви оферти трябва да има

Публикувано

Току що ми се обадиха, че съм спечелил покана за официалното откриване на iPhone 5, събитието е утре в Сердика център от 22:30 и ако не спечеля един от 10-те iPhone, които ще раздават, ще мога да си го купя директно още утре. :)

ПП. Някой друг ако ходи да ми пише.

• Харесвам 3
Публикувано

Понеже нямат достатъчно налични бройки ще разпределят тези, които имат, по този начин. Демек който не е от София може да спре да се надява.

Публикувано

А 5-ци ли ще раздават? Да не си раздадат всички бройки, отредени за София и околността.. :)

Публикувано

И на мен ми се обадиха, но чак да съм я спечелил тази покана! Не се ли обаждат на всички, които са се регистрирали на линка, който беше даден в една друга тема?

Публикувано

Точно така :) everyone

Публикувано

Има квоти и явно звънят на всички до като не ги запълнят, така че си е горе долу късмет да ти се обадят. Казаха, че ще раздават 10 броя 5-ци иначе ще може да се купи и на место след представянето. Така,че утре със сигурност ще се обзаведа :)

Публикувано

А имаш ли представа, колко ще продължи презентацията и колко ще струва на място. На мен ми казаха, че мога да взема и втори човек безплатно.

Публикувано

А как ще установят на място, кой поканен, кой не?

• Харесвам 1
Публикувано (редактирано)

Явно до 12, защото официалната дата е 2.11 и на касовата бележка на закупилите си трябва да пише 2.11

Имат си списък с поканените. :)

Редактирано от drjivago
Публикувано

И на мен ми се обадиха, но няма как да замина за София утре. :(

Публикувано

Чета на доста места, бая хора са "избрани" :tooth:

• Харесвам 1
Публикувано

Да се купят колко да се купят, 500бр?

Мтел не вярвам да има само 500бройки...

А може и да нямат достатъчно бройки, липсва им нещо рекламата...

Защо никъде не рекламират този iPhone, странна работа, върви реклама на мтел по телевизията, но "празна" :thinking:

Публикувано

А как ще установят на място, кой поканен, кой не?

Еми мен ме попитаха дали ще мога да присъствам и след като им потвърдих казаха, че ще ме запишат и мога да доведа още един човек с мен и ще ни очакват. Така, че явно ще има списъци. А за това колко ще продължи предполагам половин час, надали ще говорят повече от Кук на представянето :)

• Харесвам 1
Публикувано

Само да ви обадя, че няма всеки поканен да успее да си вземе телефон...

Публикувано

Телефона си струва и изобщо не се драска от въздуха. Нося го един месец в джоба без протекция и е като нов без следи. Ще спестя хвалебствията и ще ви напиша за проблемите които съм открил в iPhone 5. Повечето са свързани с използването на телефонната функция.

1. Странно прескача от 3g на 2g и губи обхват от това в следствие на което имам пропуснати повиквания.

Оставил съм го на 2g и и ръчно избиране на оператора и нямам проблеми. Това го отдавам на кошмарната 3g мрежа на мтел в Варна и може би липсата на адекватен carrier settings. Имаше го и в iPhone 4 но не чак толкова зле.

2. След разговор когато сензора за близост е бил загасил екрана понякога не реагира червения бутон end call.

3. Сензора за близост много рядко може и да не загаси екрана. Имаше го много по-често и в 4-ката.

4. Тъча е свръх чувствителен и елиминирането на грешни натискания което е уникално добро в ios и iPhone сега е забележимо по-зле от на старите модели. Примерно натискаш иконка а реагира като прелистване на екрана.

5. Ако си нося телефона в джоба с екрана към крака и звънне екрана може да се е блокирал и да не мога да отговоря на повикване. Това го имаше и в 4-ката.

6. Ако звъня на номер който е зает и натисна зеления call back няколко пъти последователно защото е още заето може да блокира телефонното приложение. Това също го имаше в четворката с ios6.

Вие имате ли подобни и пък други проблеми?

• Харесвам 5
Публикувано

Да ти кажа две седмици го лангъркам и нито един проблем от твоите нямам.

Да поясня, обаче, че аз си държа апарата (и 4-ката също) от няколко месеца с изключено 3G.

Когато ми потрябва нет за мейл, браузване или каквото и да е друго, пускам го, ръчкам там половин, един, два часа или колкото ми трябва и после го изключвам.

5-цата ми е първия от всички, който ползвам с карта на Виваком.

Уточнявам го, защото част от изброените от теб проблеми имах с 4-ката на Глобул.

• Харесвам 3
Публикувано

Проблемът с end call и аз го имам на 3GS-a.От OS-a е.

• Харесвам 1
Не цитирай!

Всичко това го има и с i4 на Глобул. Независимо с кой iOS.

Повечето проблеми как да е, ама това да имаш hi-end телефон и да пропускаш обаждания...

Редактирано от arm11

Нямаш ли осигуровка не можеш да си вземеш айфон.

Редактирано от joroiliev
Публикувано

Аз съм много доволен от петицата. Не съм имал никакви проблеми, с изключение на дефектния usb кабел. Завиждах на Lumia 920 заради камерата, но първите снимки от потребители показват, че не е върха ...

http://www.dialaphone.co.uk/blog/2012/10/30/nokia-lumia-920-vs-apple-iphone-5/

• Харесвам 3
Публикувано

Тези дни и аз се оборудвам с петицата :smile:

Eдно сравнение с Nokia Lumia 920: http://www.gadgetreview.com/2012/10/iphone-5-vs-nokia-lumia-920.html

• Харесвам 1
Публикувано

Само да ви обадя, че няма всеки поканен да успее да си вземе телефон...

Понеже виждам че имаш някакво инфо за вечерта, и аз ще съм там /звъннаха ми/.

Бих искал да те попитам дали ще продават 64GB? Естествено става дума с договор.

:)

Публикувано

За момента май разполагат с 16 GB и 64 GB

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...