Lyudmil Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 Алтернативи има, никой не е длъжен да се съобразява с "офертите" на операторите. А под израза "радвайте се, че го има" имах предвид, че можеше въобще да не се предлага на българския пазар и тогава огромна част от дупетата нямаше да могат да си вземат новия модел на лизинг, за да се перчат наляво и надясно по заведенията 1
Wayward Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 Какво ти пречи кои се перчи.Капитализъм е всякакви оферти трябва да има
Lyudmil Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Току що ми се обадиха, че съм спечелил покана за официалното откриване на iPhone 5, събитието е утре в Сердика център от 22:30 и ако не спечеля един от 10-те iPhone, които ще раздават, ще мога да си го купя директно още утре. ПП. Някой друг ако ходи да ми пише. 3
carrot Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Понеже нямат достатъчно налични бройки ще разпределят тези, които имат, по този начин. Демек който не е от София може да спре да се надява.
DreamcatcheR Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 А 5-ци ли ще раздават? Да не си раздадат всички бройки, отредени за София и околността..
ludiamax Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 И на мен ми се обадиха, но чак да съм я спечелил тази покана! Не се ли обаждат на всички, които са се регистрирали на линка, който беше даден в една друга тема?
Lyudmil Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Има квоти и явно звънят на всички до като не ги запълнят, така че си е горе долу късмет да ти се обадят. Казаха, че ще раздават 10 броя 5-ци иначе ще може да се купи и на место след представянето. Така,че утре със сигурност ще се обзаведа
ludiamax Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 А имаш ли представа, колко ще продължи презентацията и колко ще струва на място. На мен ми казаха, че мога да взема и втори човек безплатно.
The Shaman Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 А как ще установят на място, кой поканен, кой не? 1
drjivago Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 (редактирано) Явно до 12, защото официалната дата е 2.11 и на касовата бележка на закупилите си трябва да пише 2.11 Имат си списък с поканените. Редактирано Октомври 31, 2012 от drjivago
moviestar Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 И на мен ми се обадиха, но няма как да замина за София утре.
The Shaman Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Чета на доста места, бая хора са "избрани" 1
Monro Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Да се купят колко да се купят, 500бр? Мтел не вярвам да има само 500бройки... А може и да нямат достатъчно бройки, липсва им нещо рекламата... Защо никъде не рекламират този iPhone, странна работа, върви реклама на мтел по телевизията, но "празна"
Lyudmil Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 А как ще установят на място, кой поканен, кой не? Еми мен ме попитаха дали ще мога да присъствам и след като им потвърдих казаха, че ще ме запишат и мога да доведа още един човек с мен и ще ни очакват. Така, че явно ще има списъци. А за това колко ще продължи предполагам половин час, надали ще говорят повече от Кук на представянето 1
LUBECA Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Само да ви обадя, че няма всеки поканен да успее да си вземе телефон...
turbocharged Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Телефона си струва и изобщо не се драска от въздуха. Нося го един месец в джоба без протекция и е като нов без следи. Ще спестя хвалебствията и ще ви напиша за проблемите които съм открил в iPhone 5. Повечето са свързани с използването на телефонната функция. 1. Странно прескача от 3g на 2g и губи обхват от това в следствие на което имам пропуснати повиквания. Оставил съм го на 2g и и ръчно избиране на оператора и нямам проблеми. Това го отдавам на кошмарната 3g мрежа на мтел в Варна и може би липсата на адекватен carrier settings. Имаше го и в iPhone 4 но не чак толкова зле. 2. След разговор когато сензора за близост е бил загасил екрана понякога не реагира червения бутон end call. 3. Сензора за близост много рядко може и да не загаси екрана. Имаше го много по-често и в 4-ката. 4. Тъча е свръх чувствителен и елиминирането на грешни натискания което е уникално добро в ios и iPhone сега е забележимо по-зле от на старите модели. Примерно натискаш иконка а реагира като прелистване на екрана. 5. Ако си нося телефона в джоба с екрана към крака и звънне екрана може да се е блокирал и да не мога да отговоря на повикване. Това го имаше и в 4-ката. 6. Ако звъня на номер който е зает и натисна зеления call back няколко пъти последователно защото е още заето може да блокира телефонното приложение. Това също го имаше в четворката с ios6. Вие имате ли подобни и пък други проблеми? 5
algor Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Да ти кажа две седмици го лангъркам и нито един проблем от твоите нямам. Да поясня, обаче, че аз си държа апарата (и 4-ката също) от няколко месеца с изключено 3G. Когато ми потрябва нет за мейл, браузване или каквото и да е друго, пускам го, ръчкам там половин, един, два часа или колкото ми трябва и после го изключвам. 5-цата ми е първия от всички, който ползвам с карта на Виваком. Уточнявам го, защото част от изброените от теб проблеми имах с 4-ката на Глобул. 3
N1k0lA Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Проблемът с end call и аз го имам на 3GS-a.От OS-a е. 1
OXYGEN Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 (редактирано) Не цитирай! Всичко това го има и с i4 на Глобул. Независимо с кой iOS. Повечето проблеми как да е, ама това да имаш hi-end телефон и да пропускаш обаждания... Редактирано Ноември 1, 2012 от arm11
joroiliev Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 (редактирано) Нямаш ли осигуровка не можеш да си вземеш айфон. Редактирано Ноември 1, 2012 от joroiliev
Severus Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Аз съм много доволен от петицата. Не съм имал никакви проблеми, с изключение на дефектния usb кабел. Завиждах на Lumia 920 заради камерата, но първите снимки от потребители показват, че не е върха ... http://www.dialaphone.co.uk/blog/2012/10/30/nokia-lumia-920-vs-apple-iphone-5/ 3
LUBECA Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Тези дни и аз се оборудвам с петицата Eдно сравнение с Nokia Lumia 920: http://www.gadgetreview.com/2012/10/iphone-5-vs-nokia-lumia-920.html 1
ML16 Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Само да ви обадя, че няма всеки поканен да успее да си вземе телефон... Понеже виждам че имаш някакво инфо за вечерта, и аз ще съм там /звъннаха ми/. Бих искал да те попитам дали ще продават 64GB? Естествено става дума с договор.
LUBECA Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 За момента май разполагат с 16 GB и 64 GB 1
Recommended Posts