Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Somewhere over the rainbow :-)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Where? :biggrin:

Irish Pub Antony

ул. Стефан Караджа 28, Стара Загора

• Харесвам 3
Публикувано
:tooth:
  • Харесвам 1
Публикувано

Зависи на какъв план и от кой оператор е картата. Някои планове и оператори не позволяват tethering.

Публикувано (редактирано)

Аз съм с 4-ка и като я сравних с 5-цата в мобилето ,не мисля че незначителната разлика в процесора и резолюцията е причина да я сменям.Повечето нови модели ,дори и на IPad ,залагат точно на такива промени,които ги намирам малко безмислени,на фона на напъните на Apple да ме убедят ,че новиявия модел е едва ли нещо революционно .За над 90 % от приложенията процесора на 4-ката е напълно достатъчен,а и никой не купува тази джаджа за да играе тежки игри като FIFA или Modern Combat все пак...

Редактирано от jokop
Публикувано

Дисплеят пропусна,ми се струва.

Публикувано

jokop до като не ти е в ръката и не го ползваш поне 1 ден, няма смисъл да коментираш каква минимална била разликата само на хартия. Минал съм през всички модели и разлика винаги е имало и не съм съжалявал за нито един iPhone. Много са нещата, които правят 5-цата различна от предходните модели в положителен аспект, но за да ги усетиш, ти трябват повече от 2 минути разцъкване по менюто.

• Харесвам 1

Само заради дисплеят и бързината си струва според мен, но всеки сам си преценява. В крайна сметка това не е жизнено важен продукт :)

Между другото Епъл се пише Apple :)

Редактирано от drjivago
  • Харесвам 1
Публикувано

Телефона си струва всяка стотинка. Качеството на дизайна и сглобката най ме впечатли когато го взех в ръка за първи път. Много изящна изработка, пред която бледнеят всички останали смартфони. За дисплея е ясно, по-ярък и по-наситен, по-голям. Забелязах доста добро изобразяване на черния цвят в сравнение с предишните дисплеи. Повечето рам също не е за пренебрегване. Удоволствие е да наблюдаваш как се отварят почти мигновено всички приложения. Проблема с надраскването засега не стои при мен. Изобщо, на този етап съм много доволен!

• Харесвам 2
Публикувано

...не мисля че незначителната разлика в процесора и резолюцията е причина да я сменям....

Хич не си в час, ако мислиш че производителността на процесорите се определя само от честотата. Пък и ъпгрейдът не е само там, а навсякъде. Горе - долу като да кажеш че голф 5 и голф 6 са еднакви(с минимални разлики), само защото шаситата им са еднакви(почти).

Публикувано

Той колегата даже сравнява не 4s, а 4 с 5. Тъй че даже не все едно казва, че Golf 5, а по-скоро Golf 4 е като Golf 6. Доста несериозно изказване.

• Харесвам 1
Публикувано

От вчера съм с 5-ца 64г и бих казал,че разликата с 4 е доста усезаема.Жена ми е с 4с и там жече се губи почти разликата в бързината на работа.

За сега съм доволен!Батерията обаче ме съмнява да изкара дадените стендбай часове!!!

Малко е офф и не знам дали не е дискутирано вече, но все пак - не ви ли дразни когато говорите и някой ви прати съобщение, как извибрирва (дали има такава дума :thinking: ) телефона на главата ви? Направо имам чувството, че ми бърка в мозъка...Няма ли някакъв начин да се спре вибрацията на алерти по време на разговор?

Редактирано от tommy
  • Харесвам 1
Публикувано

Между другото Епъл се пише Apple :smile:

Между другото, точно Епъл си се пише. Все пак четем и пишем на български в този форум. Отвори една книга да видиш всички марки как се изписват.

На мен вече търпение не ми остана, 5-цата ми е пристигнала, но ще е в мен утре или най-късно - понеделник :)

Публикувано

От вчера съм с 5-ца 64г и бих казал,че разликата с 4 е доста усезаема.Жена ми е с 4с и там жече се губи почти разликата в бързината на работа.

За сега съм доволен!Батерията обаче ме съмнява да изкара дадените стендбай часове!!!

При мен за сега е 7ч 28 мин Usage и 1 ден и 14 часа Standby.

Малко е офф и не знам дали не е дискутирано вече, но все пак - не ви ли дразни когато говорите и някой ви прати съобщение, как извибрирва (дали има такава дума :thinking: ) телефона на главата ви? Направо имам чувството, че ми бърка в мозъка...Няма ли някакъв начин да се спре вибрацията на алерти по време на разговор?

Няма начин, до сега във всички телефони и iOS версии е било така. Дразнещо-недразнещо явно не смяатат да го променят, щом до сега не са го направили.

Между другото, точно Епъл си се пише. Все пак четем и пишем на български в този форум. Отвори една книга да видиш всички марки как се изписват.

На мен вече търпение не ми остана, 5-цата ми е пристигнала, но ще е в мен утре или най-късно - понеделник :)

:))

Сега ще трябва да се оправдавам :) и аз съм радетел на българският език. Обръщах се към колегата два поста по-нагоре от предишният ми. Та той е написал "Aplle" правописната грешка е на английски.

Иначе честито за телефона и поздрави

Редактирано от drjivago
Публикувано

Често казано не ми хаесва толкова, че вибрацията пак е роторна. Много ми допадаше "мекото" вибриране на 4S. Но като цяло не мога да си кривя душата, че iPhone 5 е грозен. Да, смятах го за такъв, но ве.е една седмица откакто го имам и все повече и повече ми харесва. Защото не е черен :)

Публикувано

6 дни вече го бримча здраво в Англия от сутрин до вечер и единствения, но много ъществен "недостатък" (ако може да е нарече така изобщо) е издръжливостта на батерията.

Снимане на поразия, браузване, ФБ, Уатсап, приемане и пращане на имейли - тоест наистина здраво натоварване и батерията държи 6 или макс 7 часа.

След което търся заведение и докато пием кафе 1 час се позарежда докъм 35-40% та да имам телефон докато се прибера.

Чудесен е телефона, но толкова малка издръжливост мен не ме устройва и като се прибера ще преценя дали ще си го оставям.

Все пак красотата и бързината са едно, а невъзможността да имам телефон след 7-ия час е друго.

• Харесвам 1
Публикувано

При такова ползване едва ли има друг смартфоун на пазара, който да издържа повече.

Публикувано

6 дни вече го бримча здраво в Англия от сутрин до вечер

Като го бримчиш из Англия, вземи на връщане един с теб да бримча и аз нещо де :)

• Харесвам 1
Публикувано

Често казано не ми хаесва толкова, че вибрацията пак е роторна. Много ми допадаше "мекото" вибриране на 4S. Но като цяло не мога да си кривя душата, че iPhone 5 е грозен. Да, смятах го за такъв, но ве.е една седмица откакто го имам и все повече и повече ми харесва. Защото не е черен :smile:

И на мен вибрацията не ми харесва. Дори ми се струва, че е доста слаба, а дрънчи като тенеке и по-трудно се усеща в джоба.

Публикувано

Телевизията и Скайп му изпиват батерията за по-малко от 3 часа!Естественно той не е предназначен за това,но имах по големи очаквания от батерията.Вибрацията ми е все тая каква е защото върши работа и така.

Публикувано

Вярно си е за батерията, и аз много го ръчкам и трудно ми изкарва деня.

Публикувано

Като го бримчиш из Англия, вземи на връщане един с теб да бримча и аз нещо де :)

Жоре, не е проблем взимането и носенето, а липсата му.

Нито в операторите, нито в Apple го има наличен.

Чакането е 3 - 4 седмици.

Мислех, ако го има, да питам тук и ако има желаещи да ви взема няколко бройки, но не парите или донасянито им са проблем в случая. :-)

На колегата по-горе, който ме репликира, че няма друг смартфон, който да държи повече от 6 часа с това натоварване ще кажа, че е далеч от истината.

Темата не е за това да се сравнява една марка с друга, затова говоря за петицата и издръжливост на батерията, а не казвам другия ми апарат колко издържа.

4-ката 2 години и повече също го бримча яко в БГ и чужбина и държи по 11-12 часа спокойно, че и повече даже.

Само го споменавам и спирам, за да придържаме към темата за iPhone 5.

• Харесвам 3
Публикувано

Говорех за сегашните актуални модели на производителите, но си прав, нека говорим за iPhone 5 и да не намесване други. Уместна забележка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...