Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 Tarashev Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 (редактирано) Това последното не е вярно. С моя акаунт съм инсталирал навигацията, която си купих на устройствата на жената и на децата. Всеки от тях си е със собствения акаунт и я ползват без грижи! Нещо друго е болно! Редактирано Февруари 19, 2013 от Tarashev 1 Цитирай
0 Vasko05 Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Какво да правя тогава ? Цитирай
0 Grievous Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Да наблегнеш на четенето например! Цитирай
0 Vasko05 Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Търсих доста не намерх отговор ? Цитирай
0 mmitakaaa Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Не е от акаунта! Аз съм си свалял приложения от нейния акаунт, след това си връщам моя и всичко си работи без проблем. При нея обаче каквото и да свали от моя акаунт крашва. Снощи даже си свали нещо от нейния акаунт и то крашна. Нямам никакво обяснение на този проблем. Надявам се някой от вас да има решение. Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Търсих доста не намерх отговор ? Ресторни отново и свали ако желаеш друг ipsw, не връщай бекъп, сетни го, като нов. Махни лепенки, калъфки и подобни. Ако не се оправи носи го на сервиз. Снощи даже си свали нещо от нейния акаунт и то крашна. @mmitakaaa виж в настройките на нейният телефон да не би да е активирано нещо за годините при приложенията или друго свързано с акаунти или приложения. Рестартирай. Цитирай
0 ayl Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Най-добре свалете приложенията от всички акаунти на компютъра и след това качвайте от там на телефоните. Един път качени вече си се ъпдейтват и от телефона като смениш акаунта. И аз го имах този проблем, защото имам три акаунта в тюнса. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Васко да си продуха буксата на слушалките. Митака, краен вариант: нов рестор БЕЗ връщане на бекъп, но с изтеглен НАНОВО фърмуер, не с наличния. 1 Цитирай
0 mimeto83 Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Аз имах същия проблем като на Васко , даже мисля ,че писах в тази тема. Някак си се беше овлажнила вътре буксата за слушалките и все едно имаше непрекъснато включени такива. Мисля , че като опитвах да променя силата на звука от копчетата пишеше нещо Цитирай
0 Vasko05 Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Буксата е продухана и ефект няма Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Някой случайно да е пробвал 6.1.2 дали джейлва или пък знае нещо по въпроса за ъпдейти на evasi0n ? пп. Не знам къде да пиtам затова го пляснах тук. Цитирай
0 Grievous Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 Днес дадохме една бяла петица закупена по нова година. Трябва да си до рутера, за да се свържеш като хората. Човека го ползва предимно на 3G и не е обърнал внимание. Сутринта му настроих новия рутер (TP-Link), който няма общо със случая и греда - при мен пълен обхват, при него едно деление, а в коридора губи сигнала нацяло. Вече е даден за смяна в Германос. В четвъртък смениха телефона с чисто нов и засега няма проблеми. 1 Цитирай
0 tla88 Публикувано Февруари 24, 2013 Публикувано Февруари 24, 2013 Момчета, Имам проблем със сензора за доближаване.... докато говоря екранът си остава включен - това настройка ли е? Търсих я навсякъде... Проблем ми е, защото без да искам натискам бутоните по време на разговор. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Февруари 24, 2013 Публикувано Февруари 24, 2013 Не е настройка. Бягай за смяна Цитирай
0 Mimisimi Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 (редактирано) Здравейте, нещо странно се получава и при мен.Постоянно ми се сменя оператора сам.Автоматичното ми търсене е изключено, избрала съм един оператор, а ми се "вързва" на друг. С ФЗ , не джейлнат телефон съм (6.1 (10В143)) Редактирано Февруари 26, 2013 от Mimisimi Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Към кой оператор ти е заключен телефона? ПП. Да не си в роуминг? Цитирай
0 Mimisimi Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 (редактирано) Заключен е към "Орандж" , роуминга в изключен. С 4-ката не ми се е случвало сам да прехвърля оператора като съм му "забранила" Затова и сложих смимката,там се вижда кой оператор съм избрала, а на кой съм в момента. Редактирано Февруари 26, 2013 от Mimisimi Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 А необходимо ли е да спираш Авто настройката на оператора ? Orange е нормален оператор доколкото знам, както Водафоне и Мовистар, така че не би трябвало да се цъка оператор на ръка, поне не задължително и на Авто трябва да движи добре. Опитай като смениш APN щот друго не се сещам, може и да помогне. Всъщност като е заключен телефона към Orange имаш ли менюто за въвеждане на APN ? Ти сложи ли ги, ако го имаш ? Цитирай
0 Mimisimi Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 (редактирано) Не, нямам го менюто за АПН( или поне аз не го виждам ) И да налага се да съм на ръчна настройка,защото по няколко пъти на ден почти минавам граница и бих искала да си остана на Orange. Да не говорим ,че в постоянно търсене на мрежа ми отива адски бързо батерията. Друго което ми се случва понякога е да нямам мрежа, но пък имам интернет. Изглежда телефоните стават прекалено умни...за мен де . Мерси за отговорите Редактирано Февруари 26, 2013 от Mimisimi Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Да не би, като минаваш граница и да си в роуминг и затова да ти превключва, знам ли ? Може би най-практично е да се обадиш на оператора да ти спре роуминг и ако пак превключва ще е нещо нормално, смяна на антени т.н. 1 Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Заключен е към "Орандж" , роуминга в изключен. С 4-ката не ми се е случвало сам да прехвърля оператора като съм му "забранила" Затова и сложих смимката,там се вижда кой оператор съм избрала, а на кой съм в момента. За това те питах дали не си в роуминг, защото когато си в съседна държава и си близо до границата хващаш мрежата на Ориндж, но понеже се намираш на територия, в която твоя оператор няма правомощия, телефона ти превключва в роуминг към оператор, с който Ориндж има договор независимо, че му хващаш мрежата и си го избрала ръчно. Цитирай
0 baronbg Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Пише че роуминга е изключен, значи ако няма обхват към заключения оператор, ще е "Но сървиз". Как ако си с мтел ще хванеш глобул, пък било и в роуминг, че и изключен. п.п.А това Пловдив в профила допълнително ме обърка. Цитирай
0 Mimisimi Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Точно това превключване не искам , нали това е идеята да си избереш ръчно оператора? Или избраният или нищо. А профила ще го оправя , извинете Цитирай
0 ludiamax Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Отговора на въпроса ти е в поста на Людмил. "baronbg" какво искаше да кажеш с това: "Как ако си с мтел ще хванеш глобул, пък било и в роуминг, че и изключен"? Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.