Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 didoriginal Публикувано Март 2, 2013 Публикувано Март 2, 2013 Имах подобен проблем с Wi-Fi-то, но след update с 6.1.1 нещата си дойдоха на място. Цитирай
0 Milenka88 Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 Здравейте, купих си iPhone 5 от Глобул преди 3 месеца, не е мокрен, не е изпускан! Снощи като го включих да се зарежда и се появиха бели (като негатив) линии през целия дисплей... Някой имал ли е подобен проблем и имате ли идея от какво се получи? Цитирай
0 M17AKA Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 (редактирано) Здравейте, имам закупен от мтел iphone 5. Първите месеци не беше jeilbreack - нат и си гледах клипове от vbox без проблем, но преди няколко дни го jeilbreack - нах с еvasi0n и тогава забелязах, че като опитам да гледам клип сафари крашва. Най - странното е че приятелката ми има същия телефон със същия firmwear(6.1.2) и също е jeilbreack - нат с evasi0n, но си гледа клипове без проблем. Моля кажете на какво се дължи това и как мога да оправя. Благодаря предварително. Редактирано Март 14, 2013 от arm11 JAILBREAK. FIRMWARE. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 Cydia обнови ли? Ъпна ли всичко в нея? Цитирай
0 M17AKA Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 (редактирано) Да. Аз съм jeilval и двата телефона и всичко го направих по един и същи начин. Установих че проблема с крашването на сафари идва от safari download manager - а. Моля ако някой има ли инсталиран този tweak и да няма проблем с гледането на клипиве да сподели от кое репо е защото аз опитах от xsellize, sinful и biteyourapple..... резултат няма. Редактирано Март 14, 2013 от arm11 Цитирай
0 Grievous Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 На всички го слагам от repo.insanelyi.com и няма проблеми. Цитирай
0 M17AKA Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 Отново крашва..... доста ми харесва този tweak, но изглежда ще трябва да се разделя с него и да използвам някоя от алтернативите му. Цитирай
0 arm11 Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 Какво друго имаш инсталирано от Сидия? Цитирай
0 M17AKA Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 Имам appcake, appsync(от репото на sinful), iFile, Infinifolders,KillBackground, libhide, libpush, ncsettings, zeppelin, zeusmos и някои други които не знам за какво точно служат, но се инсталират заедно с тези tweak - ове. Може да съм пропуснал някое така че ако знаеш нещо което с конфликт със safari download maganer - a кажи да проверя за него и да го махам или съответно ако ми трябва нещо друго да инсталирам. Цитирай
0 SpAwN Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 Никой от тези туикове не би трябвало да пречи на SDM. Аз съм го купил и проблеми с гледането на клипове от Vbox-а нямам. Винаги съм бил на мнение , че човек трябва да си плаща за труда на другите- първо за да е коректен към принципа и второ - за да няма проблеми с каквото и да е било откъм техническо естество. Един- единствен път напълних телефона с кракнати туикове и беше пълна боза - респрингове, крашове, лош живот на батерия, несъвместимости.. В момента съм с 60+ туика от Cydia и не съм имал един - единствен респринг, краш или минута незнайно завишен консумаж на батерията, но съм си купил всичко. Репо-тата, които имам в Cydia са само и единствено нативните. @M17AKA От File types в менюто на SDM изключи всички видове медиа и няма да ти крашва Сафарито при отваряне на клипчета от Vbox7. 2 Цитирай
0 M17AKA Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 Златни сте хора!!! SpAwN, много ти благодаря, така всичко работи идеално Цитирай
0 elmo Публикувано Март 21, 2013 Публикувано Март 21, 2013 Някой да е забелязвал всяко първо позвъняване е пропуснато (няма индикация за звънене)- на отсрещната страна дава заето и чак при повторно обаждане се включва вибрация и мелодията.... Цитирай
0 elmo Публикувано Март 21, 2013 Публикувано Март 21, 2013 Нещо при теб е. Нямаше го в началото като взех телефона появи се след около 2 месеца имах джейл (1-2 лекувани приложения нищо сериозно), но вчера ресторнах и сега нямам джейл, но пак е така. Не дадох set as new, при рестора и аз незнам защо, ще пробвам и ще пиша за резултата. Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Март 21, 2013 Публикувано Март 21, 2013 Еми,като не си дал set as new си върнал всичко старо.Само дето си ресторвал. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 22, 2013 Публикувано Март 22, 2013 Ако е включено, няма да дава заето. Цитирай
0 elmo Публикувано Март 22, 2013 Публикувано Март 22, 2013 Да си включил do not disturb? Точно това беше активирано и аз се чудя и мая Определено дава заето на всяко 1во обаждане, пробвах го... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 22, 2013 Публикувано Март 22, 2013 В интерес на истината е съм пробвал, но доста тъпо ако е така... Цитирай
0 Bobo Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Do not disturb действа така - ако ти звънне някой извън фав лист примерно(зависи от настройките), дава заето. Ако звънне повторно в рамките на минута, чак тогава звъни. Идеята е, ако някой е на зор да ти звънне телефона. Това е опция, която може да се изключи. Аз моя до нот дистърб, съм го направил да приема само обаждания от фаворитс, и съм изключлил опцията за повтарящите се повиквания, т.е. ако някой звънне в рамките на 2 минути, да не се активира телефона,а да му затваря повиквакнето. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Ясно ни е как действа. Просто си мисля, че е по-добре да дава свободно вместо заето. 3 минути са. Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Bobo не е така, при включен DND и входящо обаждане телефона не реагира, за да не те притеснява, но на този отсреща му дава свободно, а не заето. После ти изписва, че имаш пропуснато обаждане, смс, мейл и др. Нали се сещаш ако звъннеш на някой и ти даде директно заето, а не "моля изчакайте абоната говори", първото нещо, което ще направиш е да се обадиш отново и това ще е в рамките на макс 1 минута и така телефона ще приема всяко повторно обаждане и ще ти звъни, което обезмисля опцията. Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 При мен на Vivacom,казва "В момента абоната е зает" Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.