Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 И аз се включвам във вашата "секта" Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
0 casa Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 А новия в по-малко или в по-вече го има дефекта или няма разлика? при мен най-ярко се забелязва като съм навънка на студено.. от всички 4 страни блести на 'unlock'... В началото беше по-малко.След 1-2 дни стана същото като на предишния. Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 Това, че проблемът го няма при вас не означава, че няма да се появи в последствие и аз искарах няколко месеца без да ми светва локскрийна в зелено, но изведнъж почна да го прави. Ясно е, че при едни го има при друго го няма като всеки проблем и тоя не е по-различен. При мен вече се появявава при почти всяко отключване на екрана, особена ако телефона е бил на топло (в джоба), а на вън е доста по-студено, явно идва от рязката разлика в температурата. 1 Цитирай
0 baronbg Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 http://dice.bg/apple-lightning-to-usb-cable-originalen-usb-kabel-za-iphone-5-ipod-touch-5-ipod-nano-7-ipad-4-i-ipad-mini-item9725 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 Никой не казва от къде са телефоните Аз досега съм купувал само американски и пак казвам... Нямам грам проблеми Людмиле! s0urce, виж си личните. Цитирай
0 Grievous Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 Моя също е щатско и е без проблеми. Цитирай
0 s0urce Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 (редактирано) Моят е от Глобул от втората пратка за България но е от първите 32ки и за сега нямам никакви проблеми . Редактирано Януари 13, 2013 от s0urce Цитирай
0 casa Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 (редактирано) Редактирано Януари 13, 2013 от casa Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 При мен не се появява този зелен ефект. Цитирай
0 baronbg Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 Моя беше от UK, след смяната (по друга причина) го няма проблема. Цитирай
0 eek Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 Това да не се окаже някакъв бъг на новите дисплей? Или Тими ще излезе и ще каже, че телефона не е направен да се натиска а зеленото е да виждате по добре в тъмното Цитирай
0 killer4o Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 Моят е от Мтел - купуван декември и засега не съм забелязал проблем. Цитирай
0 arm11 Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 Да ви припомня, че в темата се пише, когато имате проблеми с 5-цата. Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 arm11 и аз това написах снощи, но коментара ми беше изтрит, но просто хората не разбират колко е неприятно да имаш някакъв проблем и всеки 2-ри да ти навира в лицето, че той такъв проблем нямал, мен т'ва не ме топли. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Януари 14, 2013 Публикувано Януари 14, 2013 Такааа...днес телефона отново замина за смяна. Ще ви държа в течение. Сега съм с нокия C5 и ходя с iPad-a за да гледам номерата които ми трябват Стискайте палци на младежа дето ще го гледа, че ако пак каже че е софтуерно и го върнеее... 3 Цитирай
0 antehorn Публикувано Януари 15, 2013 Публикувано Януари 15, 2013 Здравейте Туку щю излезох от магазин на глобул (бех се запътил да сменям зелено светещоят ми айфон) и ми казаха че смяната щяла да отнеме до 2-3 седмици ! Ако някой е сменял в глобул моля да пише дали това е достоверно инфо. Мерси Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 15, 2013 Публикувано Януари 15, 2013 Така или иначе, законово могат да те мотаят до месец! Сега се чудя какъв точно е въпроса ти! Остави ли им го? Нали е по-важно, че ще го сменят! Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Януари 15, 2013 Публикувано Януари 15, 2013 Аз вчера говорих с Мтел за същия проблем, казаха че ако имат такава бройка в наличност смяната щяла да стане веднага (след като моя го прегледа техник), но ако трябва да поръчат от Apple ще чакам 1 седмица. Не знам защо от Глобул са ти казали 2-3 седмици, но както ти каза Шамана могат да те мотаят до 30 дни, след това са задължени да ти сменят телефона с нов или да ти възстановят пълната сума, така е по закон. Цитирай
0 baronbg Публикувано Януари 15, 2013 Публикувано Януари 15, 2013 Смяната по гаранция от Apple е 48 часа. Това се отнася за всички страни. 1 Цитирай
0 Bobo Публикувано Януари 15, 2013 Публикувано Януари 15, 2013 (редактирано) Смяната по гаранция от Apple е 48 часа. Това се отнася за всички страни. Това е точно така. Мен са ми сменяли 4-ка за това време от Мтел. От вторник следобед до четвъртък сутрин. Като ходих директно в сервиза на Кукуш. От Мтел са ми сменяли и 4с преди 2-3 месеца, казаха че няма налична бройка за мен... не знам си кво 2 седмици. Сега имам 4с в сервиз, уж официален риселър(не е мобилен оператор) - чакам ги 1 седмица още ги няма. Имам и 4-ка в Мтел за смяна, дадох я понеделник, казаха ми в четвъртък да си взема новата бройка. Та идеята ми е, зареди се с търпение и го давай да вършат работа. Колко да те забавят - 2-3 седмици, ще имаш поне телефон без дефект. Все пак си платил гаранция на апарата. Както сме карали до сега без айфони, така може да изкарваме по 10-15 дни, ако се наложи. Редактирано Януари 15, 2013 от Bobo Цитирай
0 Grievous Публикувано Януари 15, 2013 Публикувано Януари 15, 2013 Хайде стига с тези четворки! iPhone 5 общи проблеми Цитирай
0 Toni- Публикувано Януари 16, 2013 Публикувано Януари 16, 2013 Аз също искам да се оплача от дефектирала 5ца. Преди малко повече от месец си купих от Мтел, черна 5ца 16гб и след известно време ползване забелязах в статус бара отдясно точно до часа, един изгорял пиксел, съответно веднага се обърнах към Мтел и ги попитах как стоят нещата с такива проблеми. Те ми обясниха, че ремонти не се правят, но задължително телефона трябва да мине през техен сервиз за да му направят диагностика и след това се заменя с нов, за съжаление не се наеха да дават срокове. Честно казано аз се зарадвах от новината. Все още не съм го занесал и лошото е, че веднъж го изпуснах вкъщи на теракота съвсем леко и от ниско, но в горния ъгъл точно до Power бутона металната рамка леко се смачка. Така, че това също го считам за доста сериозен проблем, защото колкото и да не ми се вярваше, че са използвали "по-мек" метал за разлика от 4 и 4S, тях съм ги изтървал доста повече пъти, от доста по високо и дори и на асфалт, но подобни поражения не бях виждал. Та чудя се дали няма да се направят от мтел и да ми кажат, че пиксела е изгорял в следствие от падането или поне, че самото падане е допринесло за този пиксел, което е абсурдно според мен, как би могъл да изгори само 1 пиксел, но знам ли ги. Някой да има опит с подобни ситуации? Цитирай
0 asen4o0 Публикувано Януари 16, 2013 Публикувано Януари 16, 2013 (редактирано) Аз мисля, че ще ти кажат, че щом е "ударен", то ти си виновен. Дано да греша, но като ги знам какви са много се съмнявам. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Редактирано Януари 16, 2013 от asen4o0 Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.