eek Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Сервиза с нова оферта. Подмяна на хоум бутон 2 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Не трябва да си извън закона за да те притеснява, ама това е друга тема. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Със сигурност за "наша сигурност" ще качат отпечатъка в някакъв облак уж за да може само ние да си го активираме, но със сигурност достъп до това ще имат фбр и темподобни. На презентацията казаха, че отпечатъка се съхранява в защитен чип на телефона (мисля boot memory) до който няма достъп нито един компонент от хардуера освен четеца. Също казаха, че отпечатъка не се качва в iCloud или където и да било. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Сега ще започнат едни рязания на пръсти)))) 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Прав си, но пак опираме до: Който го гони параноята, просто да не ползва функцията Sent from my iBrain using iFingers. 1 Цитирай
chayanne Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Не виждам разликата дали ще имат достъп до банковата сметка чрез пръстов отпечатък или парола. Едното е по-сигурна защита срещу нежелан опит за достъп… 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Винаги е най-добрия iPhone, откакто има iPhone. 5 Цитирай
drjivago Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 (редактирано) А при рестор и зададен като нов телефон, това инфо дали ще се пази в този чип. Всмисъл, това дали ще е някаква защита за крадени апарати. (Щом няма да се пази в клауда). Става въпрос за сензора за пръстовия отпечатък Редактирано Септември 11, 2013 от drjivago Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Не се пази. За рестор има допълнителна защита - когато е включен find my iphone не може да се ресторне, без да се въведе apple id парола. 1 Цитирай
xtratime Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Кой би избрал да си купи 5С 32GB пред 5S16GB след като цената им е една и съща!!! 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Не се пази. За рестор има допълнителна защита - когато е включен find my iphone не може да се ресторне, без да се въведе apple id парола. Мисля, че на 5S ще се пази отпечатъка и след рестор, за да може да ползваш пръста си вместо да въвеждаш iCloud паролата. Цитирай
mariankata Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 @ xtratime, 16gb изчезват за отрицателно време, та ще се намерят хора, които да вземат 32 C пред 16 S. Цитирай
eek Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Има много въпросителни и винаги ще се намерят фенове, който ще кажат, че сме песимисти, защото форума е такъв и всичко ябълково е фундамент в очите им, но новия модел не си струва завишената цена. Дори и козметичните промени по него не отговарят на търсенето на пазара. Стилен телефон в ужасно грозна шарена обвивка Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Хора всякакви, свят голям. На мен лично ми харесва 5С. Ако съм пред избора кой от двата бих се замислил. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 11, 2013 Автор Публикувано Септември 11, 2013 Не се пази. За рестор има допълнителна защита - когато е включен find my iphone не може да се ресторне, без да се въведе apple id парола. Тцъ. Ресторва се, но ID и отпечатъкът са вече е в отделен чип, който се манипулира(записва, трие) само при работеща ОС. След рестор, ако не въведеш исканото е за боклука. 1 Цитирай
MI6O Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 А какво ще стане ако си изгоря палеца на котлона ? Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Ще си добавиш и показалеца за всеки случай. Цитирай
chayanne Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Е какво да стане!? — освен, че ще те боли, имаш и Password ID. 2 Цитирай
stangen Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Отдавна "изгореният палец" е решен като първоначално софтуера иска да ти сканира всичките налични пръсти по ръцете. Между другото истински случай с IBM с пръстови отпечатъци и приятел който е с един пръст по-малко ...така и не успя да намери начин как да обясни на софтуера, че има 9 а не 10 пръста. Та се наложи да спира пръстовите отпечатъци. 1 Цитирай
lambreto Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 9 + един от крака Майтапа настрана ама не знам кво се оплаквате от шарения 5С и белия ли е шарен според вас? 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 На 5с му липсва само черния цвят. Нямам обяснение защо няма черен. Гаранция щеше да държи поне 25-30 % от продажбите на 5с. Сега в тази им конфигурация според мен ще се продават поне 40 % бели. За останалите цветове малко ще са клиентите който ще влезнат и ще кажат искам точно този цвят. В тази им разцветка аз единствено бих имал мисли дали да е бял или син и белия е доста напред в избора ми. Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 То остава и червен да вземеш)))С този Левски 2 Цитирай
carrot Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Сега погледнах - за петицата дадох 679 евро в немския стор, сега за 5S искат 699 евро. Деликатно още 20 еврака отгоре, а уж запазвали старите цени... Правилно пускат c-серията, ако не им пипат цената няколко години може и да стане "бюджетен". Цитирай
MI6O Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Цветните са за различни таргет групи, не всички са сухари, като нас и залагат на класическото , точно това е целта на 5С, , различен тип потребители Цитирай
lambreto Публикувано Септември 11, 2013 Публикувано Септември 11, 2013 Сега погледнах - за петицата дадох 679 евро в немския стор, сега за 5S искат 699 евро. Деликатно още 20 еврака отгоре, а уж запазвали старите цени... Правилно пускат c-серията, ако не им пипат цената няколко години може и да стане "бюджетен". А каква е схемата да си го купиш от немския стор? Живял си там или може от тука да се регистрираш и да го поръчаш на немски адрес? Приемат ли БГ кредитни карти? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.