LUBECA Публикувано Септември 21, 2013 Публикувано Септември 21, 2013 На митницата или пощенските служители? Установи ли се? Митничат ли е уличен? Ако е така, пиши на лични, че съм заинтригуван. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 21, 2013 Автор Публикувано Септември 21, 2013 За жалост, няма как да уличи когото и да е, тъй като пратката е описана като "резервни части", подобно на "гифт" Е, частите си е получил - кабели и зарядни. Цитирай
profusion Публикувано Септември 21, 2013 Публикувано Септември 21, 2013 Аз вече спрях да поръчвам от САЩ, тия на митницата не признават гифтове и си правят каквото искат, щом видят че е скъпа техника (понякога отварят пратките) си му слагат ДДС и тва е по някакви техни ценови листи. Преди години гифтовете минаваха без проблем. Цитирай
eek Публикувано Септември 21, 2013 Публикувано Септември 21, 2013 Единствения плюс на гифта е, че няма да ти сложат и доставката в цената 1 Цитирай
Anton Публикувано Септември 21, 2013 Публикувано Септември 21, 2013 Аз съм получавал SSD на доста висока цена като гифт и платих само 4лв "пощенска такса за обработка на пратката". Цитирай
shemesh Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Искам да споделя впечатленията си от дизайна и наличностите в магазините на Apple Франция. По случайност съм по работа тук и имах удоволствието да видя и закупя една 16GB 5S. Наличните бройки телефони на 20.09 бяха само черни 16 и 32 GB. Разпродадоха се за 90 минути.Опашката в Лион бе от около няколко стотин човека,но който се бе наредил и получил картонче , че ще вземе телефон , бе обслужен бързо в следващия 1 час. Нова доставка чакат след 2,3 дни. В момента с налични 5S и 5С не разполага нито един Apple store или мобилен оператор. Така че доставките са доста под търсенето. Бях се замислил за бял "златист" модел,но никак не ми хареса ( не че и имаше,де... ). Стои ми евтин и определено сребристия ми се стори по елегантен на живо. Снимките сякаш правят новия цвят по-хубав от колкото е в действителност. Черният модел е изненадващо хубав даже и сравнен с чисто черната ми 5. Хареса ми колкото нея. Новите 5С са по-красиви от това което си представях. Определено са стилни и сравненията с други "пластмасови" марки са неуместни. Ако трябва да подредя моделите по външен вид , то моята класация е : черен >= бял сребрист > бял златист = различните 5С . Класацията ми е лична и не претендира за нищо освен виждане на единичен клиент. С "плоския" Home бутон се свиква и не е грозен както си мислех. За съжаление не разполагам с втора нано сим карта за да споделя впечатления от телефона. Това иде да покаже че сякаш отсъства УАУ ефекта при прехода 5-5S. Не би могло и да е друго след като разликите са вътре. Новите калъфи на Apple не са лоши.Цените им също..Бих определил покупката им като справедлива сделка. Дано не съм бил отегчителен. 12 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Е как отегчителен! Един от малкото смислени постове, написа. Моя 5S 64 гиги вече е купен, но ще пристигне от щатите след месец :/ Цитирай
r3ac7 Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Днес ходих с един приятел до един от Епъл магазините в Торонто, за да си закупи новия 5s. Имаше намерението да вземе златния модел, 16гб, но нямаше такива. Явно Епъл изнемогват със златния модел, защото служителката ни обясни, че е имало по-малко от 15 модела налични за целия магазин и всички са разпродадени. Каза ни, че и в другите магазини били продадени вече. Имаше само space grey модела, който скоро се очаквал да свърши, бял-сив 5s, и 5c всички цветове. И във чуждестранните форуми чета, че нямало достатъчно от златния модел по магазините. Разгледахме мострите докато бяхме в магазина. Лично мнение - черния iPhone 5 ми допада повече от "space grey" 5s. От 5с единствения цвят, който ми хареса беше синия и белия. Забелязох също, че вече продават официално и докове(докинг станция) за 5s/5/5с (при появата на iPhone 5 нямаше докинг станции). Бяха по 35 канадски долара. Калъфите ми се видяха хубави, но според мен не си заслужават цената. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Кейсовете ги има при китайските ни братя за под 3$ вече Цитирай
dobrewski Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Alleluia!!! Моят 5S е поръчан от Франция също тъй като там работи чичо ми.Поради една или друга причина ще се сдобия с него чак декември месец.Спрях се на Space Gray цвета,защото най-много ми допада от другите и мисля че стой най-стилно.Това което ми сподели чичо ми бе,че в Франция се купували 5/5S като топъл хляб,като 5C хората само го разглеждали.. явно не само на мен не ми харесва 5C Супер радостен съм в момента и се надявам да дойде ден по бързо! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
lambreto Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 5c не е толкова лош, но ако ще се купува нов телефон няма смисъл след като има 5s, а и ценовата разлика не е токова голяма. Ако парите са определящи по-добре да се насочиш към друга марка. 5c е за тинейдъри който не си го купуват с собствени пари, а мама и тати плащат. Примерно с договор от оператор. Цитирай
Sovar Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Значи и аз съм детенце. С разликата, че аз го взимам от оператор с договор Страхотно мислене! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 1 Цитирай
lambreto Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Не съм целял да обидя никой. Просто за мен е безмислено да си взема 5c при наличието на 5s. Също така не бих си взел телефон с договор от българси оператор. Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 До сега съм купувал 4 iPhone от БГ оператор (м-тел) и не съм имал никакви проблеми през годините. Теб какво те притеснява? Цитирай
lambreto Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 най-вече ме притесняв, че го продават на цената на ФО на глобул не бих им бил абонат повече а мтел искат договор за 2 години и дори като свърши пак не ти го отключват безплатно за това за мен съм си решил винаги да си купувам ФО и да си го ползвам с който искам оператор, на какъвто искам договор или безсрочен това си е мое мнение съобразено с моите нужди и не очаквам всички да са съгласни с него както и да е - отклонихме се от темата 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Само да допълня в последния пост, при подписване на какъвто и да е договор с Мтел след изтичане на 2-годишния ти договор за телефон iPhone, получаваш безплатно отключване на телефона. Другия месец ми влиза в сила новия договор след 2-годишния с iPhone 4 и съответно ще получа код за отключване. Цитирай
Sovar Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 (редактирано) М да, така е. Даже има и друга "тайна", която Мтел пазят е тъмна дупка, но имам приятел, който пуска заявките за отключване към Епъл, дори той се занимава с тези "кодове" в Мтел. Ако ти е на лизинг телефона, след изплащането му (предсрочно), ти отключват телефона без пари Имайте ми доверие. По "темата". Да, цената на iPhone от оператор е скъпо. Моят 4S излезна 939лв. на лизинг, но проблемът е, че нямам възможността да бройкам 1000лв. кеш от UK или USA, че да ми го донесат. Интересувам се от телефони и Apple много ми харесват, и затова съм си намерил друг вариант, че да се изкефя и аз като хората Това е, не всички фенове могат да бройкат 1000лв. кеш за телефон. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Редактирано Септември 22, 2013 от Sovar 2 Цитирай
Jakkal Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 Вижте какво забелязах в ревюто на GSMArena - Location based suggestions показва български апликации. Веднага да си признае кой беше. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 Амии, аз този сайт го следях преди от времето на симбиан с60 и още от тогава се виждаше, че има българи, които пускат ревюта в него. Доста тестове на камери на телефони (видео) са правени в София. Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 GSM Arena е български сайт. http://whois.domaintools.com/gsmarena.com Цитирай
Jakkal Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 Интересно, не го знаех това. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 За пръв път ще ми е да ви взимам Iphone веднага след премиерата му в България и ми е интересно имате ли някаква информация кога ще се пусне в Мтел/Глобул,говорим за предполагаеми дати,защото нямам търпение Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Благодаря много Откакто чета и се занимавам с информация,свързана с iPhone-и знам,че ги изкупуват яко и после се чака още доста време.Ще видим как ще се уредя с една 5s-ка.Дано станат работите и да си оправят доставките.Искам също да попитам : Имате ли някаква информация по открити бъгове (изключвам софтуерните) ? Защото на 5-ците миналата година им трябваше точно 1 седмица,за да писнат,че имат проблем с камерата,оксидацията и т.н. Благодаря ви предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 28, 2013 Автор Публикувано Септември 28, 2013 Чети в нета, инфо - бол. Ако кълвеш на договор с оператор, ще се уредиш, не бой се. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.