drjivago Публикувано Октомври 25, 2013 Публикувано Октомври 25, 2013 Ама така е. Няма ново устройство , има фейслифт. Но кога е било по-различно. Едно и също всяка година. Нима така не се говереше и за прехода 4-4с. И после доста хора се убедиха в ползата от ъпгрейда, а някои не . Факт е че ако имаш на кой да дадеш старото ( демек жена ми) ъпгрейда си струва. Аз не съжалявам. И да дано е по-здрав. Щото утре 5-цата заминава за сервиз заради все по-рядко хващащия пауър бутон. (Въпреки че Людмил мисли, че е от софта). Вече и на чист рестор без сим карта и каквито и да е програми го прави. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 25, 2013 Автор Публикувано Октомври 25, 2013 Тук не е точно така. S моделите са обикновенно по - сериозен от хардуерна точка ъпгрейд, защото при същия дизайн, трябва да впечатлят с нещо. С 5S може да не им се получава много на пръв поглед, но крачката към унификация десктоп-мобилни е направена. 64бит... П.П. С 5S ще стане като с 3GS - ще си покаже истинския потенциал в iOS8. 3GS/iOS 3.x.x не беше нищо особенно, докато при 4.х.х и нагоре, "лъсна" на какво е способен. 4 Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 25, 2013 Публикувано Октомври 25, 2013 Съгласен. Точно така е, Маверикс все повече прилича на телефона ми . С телефона на ОС. Те и Майкрософт се опитват Цитирай
aserrr Публикувано Октомври 25, 2013 Публикувано Октомври 25, 2013 Алекс донякъде си прав признавам. Обаче ще мине година още докато излезе iOS 8 и докато всички приложения се оптимизират за 64 битовия процесор на 5S. А дотогава вече ще е излязъл 6. И 5s пак ще е на втори план. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 25, 2013 Автор Публикувано Октомври 25, 2013 От гледна точка "фйешън пич съм" - да. Говорех за потенциал и приложимост в ежедневието - бенчовете(и реалните тестове) на 3GS/4.2.1 например, млатеха четворката по някои параметри. За несъществуващата "конкуренция" - да не говорим. Току - що разцъках 3GS-a на жена ми и усещането не е по - различно от това през 2011-та в началото - чудесна машина. Цитирай
aserrr Публикувано Октомври 25, 2013 Публикувано Октомври 25, 2013 (редактирано) Разбрах те напълно Аз не съм от "фйешън пичовете". Сега ще ме накараш да взема и аз 4-ворката на жената дето и я подарих (щото си купих 5-тица) и да я поразцъкам , че взе да ми липсва. Редактирано Октомври 25, 2013 от aserrr Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 А аз като подарих на жената петицата, Нокийка ли да взема Дали си заслужава 5s или не, е въпрос на избор. Всеки сам може да прецени а и поговорката за "гроздето е кисело" също ще изиграе роля в отделни случаи. 4 Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 нек'ва носталгия прозира тука...Вадя и аз старците от шкафа и фърлям 5-цата! Цитирай
eek Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 (редактирано) Струва ли си наистина камерата на 5s, защото вчера една сапунерка 3та версия сложи 5цата ми в малкия си джоб. Толкова ъпгрейди и накрая снимките в по-тъмни помещения са като VGA Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 26, 2013 от eek 1 Цитирай
eek Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 Снимките може да са много по-добри, но сравнение с 5. Какво е качеството им в сравнение с другите устройства на пазара? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 В сравнение с Canon и Nikon ли? 5 Цитирай
Sovar Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 Не знам за вас, но аз като хванах 5S и се преродих. При положение, че бях с 4S. Мислех си, че няма да усещам много "новото", защото iOS е същия, външният вид също, изработка също, НО не е така. Сякаш хванах нещо изцяло ново. За бързина да не говорим, разликата е осъзаема, все пак не идвам от 5-ца. Всичко работи страшно. Забелязах на места лек лаг, но това ще се изчисти с времето. Дори като пробвах слушалките и се изумих в разликата. Все се чудех дали да ги купя, но реших да изчакам новото телефонче и си кретах със старите слушалки. Като дизайн всичко е както винаги - висота, висота, висота ... Само не ми харесва, че е по-лек от 4S-а, но това, че е по-тънък е страхотно. Въобще не го усещам в джЕба . Цветът е Space Grey и е много стилен. Да, петицата (черната) май е малко по-добре, но на живо Space-а е идеален! Цитирай
profusion Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 Алуминия при новия и 5-цата не е ли еднакъв? Въобще материалите? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 http://www.v3.co.uk/v3-uk/review/2299838/iphone-5s-vs-iphone-5-head-to-head-review 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 (редактирано) Камерата на 5S продължава да ме изненадва доста приятно. Редактирано Октомври 26, 2013 от Alxx® 5 Цитирай
mi4openev Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 Кожедерите от мтел решиха да ми да го дадат, та по този повод днес и аз се сдобих с 5s-ка. Като в една от рекламите на самсунг реших да взема бял, да си личи, че съм ъпдейтнал )) пъви впечатления: - доста е бърз, сравнение с 5-цата няма да усетите чак такава разлика, освен при сериозно натоварване. Едновременно свалях ъпдейт, 10тина приложения, прескачах от приложение в приложение и дори не лагна, даже снимах и слоу моу през това време, каето е доста тарикатско, ако на някой му се занимава де. За мен беше първото снимане на видео от 3 години насам. - снимките са перфектни, но и на 5 си бяха идеални. Четох горе за коментари от снимки със сапунерката, един 3гс прави по-добри снимки от нея. Преди месец се метнахме до рилския манастир (много готино място) и една приятелка беше със с3, снимахме едни и същи неща, нейните снимки бяха като от сони ериксон с камера приставка. Половината размазани, другите прекалено осветени, трети тъмни и т.н.. Като цяло много зле. - сензора за отпечатъци за момента бачка супер, доста е удобен, друг е въпросът дали ще бъде издражлив. - по-горе видях коментар за безплатните iwork и ilife, свалят се при първото влизане в стора, а след това се запазват в закупените Ви Приложения ИИИ може да се свалят и през другите Ви устройства. В момента ги свалям на пада. За ъпдейт от 5ца, всеки ще си прецени сам, аз минах, защото ми изтича договора и преподписах, иначе най-вероятно за момента щях да пропусна. 2 Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 Вчера разбрах, че това 5s ти брои крачките Днес го пробвах в реално време и ми кълве всичките крачки до последната , яко е, вече ни описаха и крачките. Дори, ако си ходя нормално не мога да го излъжа, точно на момента ми хваща крачката. Използвах Pedometer++ щот най ми хареса от всичките безплатни, които прегледах. Не е зле и поне това приложение изглежда пази регистър и за повече от 7 дни, има глобусче на иконата и може да се актуализира в бекграунд, което не съм го пробвал. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 И аз днес инсталирах няколко такива приложения. Хубавото е, че тази информация се пази някъде и за предишните дни, т.е. като се пусне някоя от тези програми, тя вече има статистика, откакто е използван телефона. Като го разклатиш обаче отброява 5-7 крачки.. Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 Пази се инфото да, Големият Брат си събира лихвите рано или късно Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 26, 2013 Публикувано Октомври 26, 2013 Направих едно бързо видео как изглеждат нещата м/у 5 и 5s рамо до рамо. В момента е това. Дали след 5 месеца ще е другояче, не знам... Пропуснах само камерите да пусна, но няма особено значение. Времето на стартиране и фокусиране е еднакво. Sent from my iBrain using iFingers. 4 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 27, 2013 Публикувано Октомври 27, 2013 Не че нещо, ама я направи сравнението със спрян Reduce Motion. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 27, 2013 Публикувано Октомври 27, 2013 Грях е да казвате, че няма голяма разлика. Аз по-добро устройство не съм имал досега. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.