iPhoneman Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Отново Apple нищо не били направили xD, все Samsung им прави продуктите, а вероятно Microsoft им пише OS, супер тайно и секретно разбира се някъде в Африка под ръководството на БГейтс и НСА. Винаги и във всяка тема се намира някой "специалист", който понеже не желае да признае тоталното превъзходство на iOS и започва да си говори със звездите. Говоря за България щот на друго място не се забелязва от много врече подобен подход. И не спирайте с бисерите, че да се смеем, здраве е. Доколкото Android, Андроид умира господа, 3 години не е мръднал крачка напред, по-скоро назад след 4.0 и добре че някои "смели души" го фикснаха, че Google беха захапали дървото. Всеки от вас знае, че всички важни Google фигури отговарящи за Android са уволнени от постовете, И сега какво чакаме !? М..? Apple да оправи ла*ната с допотопният Android ? Възможно е, на последните не им липсват средства.
Anthony Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Аз не виждам някъде да се говорило за iOS или че Епъл не са направили нищо. Просто коментирахме хардуера, който действително не е на Епъл. Тоталното превъзходство и умирането са вече теми за фенбойчета и там може да се развихриш. Не е трудно да се провери, има достатъчно статистики. Както казах, няма нищо лошо човек да харесва даден продукт. Лошото е, когато му е тесен мирогледа и не може да погледне отвъд пишката си и смешните стереотипи, които си е изградил. Тогава се получава този жалък спор за тотални превъзходства и прочие. И за да не бъда разбран погрешно - тези хора ги има и от двете страни, достатъчно е човек да погледне някой Андроид форум, но колегата отгоре е прав, в България хейтът е издигнат на пиедестал. Доказват го и думите му. 5
iPhoneman Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Не си ме разбрал добре, за съжаление, а може би и аз да не съм се изразил, както трябва. Лично Аз доста харесвам Android, използвал съм го бих казал много, във всичките му форми и само на флагман модели, ако мога така да се изразя, но за Мобилен продукт предпочитам iOS6+. Бързо казано - Android не "издържа"(не знам тази ли е думата) на всекидневна и стабилна работа, няма опции и контрол върху приложенията и ми създава допълнителни грижи, които грижи не водят до нищо повече, от което имам нужда и ми предоставя друга мобилна OS. пп. Според мен, всеки харесва Андроид, малко или много, но има в момента по-добри и стабилни OS. 2
iPhoneman Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Според теб, ако харесваме нещо, то това нещо трябва да е супер най-доброто и да прикриване недостатъците му или както е модерно да се казва - да сме с "капаци" или нещо такова бе!? Не съм на това мнение, особено по тази тема. Пак ще се опитам и за последно - Android става, но има много по-напреднали, добри и интуитивни мобилни OS. Windows също е ОК, но ако започнем да сравняваме и бързо се стига до извода, че изостава неимоверно много, години. Друг пример, с леки автомобили, че така по-лесно се разбира, може би. Нисан притежават един от най-бързият, мощен и великолепен автомобил, но при сравнение с други производители, Нисан изостават при много критерии, въпреки добрата цена и мощният мотор. Изводът - първите стават, но в. Никакъв случай са добри при карайният продукт.
Anthony Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Приятели, спорът е безумен и е воден хиляди пъти в стотици форуми. Повярвайте ми, никога няма да има победител. 7
BulgarianSS Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Но пък така се забавляваме всеки път 3
kal1ch Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Приятели, спорът е безумен и е воден хиляди пъти в стотици форуми. Повярвайте ми, никога няма да има победител. Победители остават само производителите. Или по-точно маркетинговите им отдели. 3
stoilovlubomir Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Ферари с дизелов двигател на....Киа!? Apple със софтуер Андроит!? Вие нормални ли сте!? Има вода за всички да се издавят.....има и ментета за по-бедните..... Спорът е напълно излишен,а аверчето на Стив.... изглежда яко на градус или амфетамин....Или си прави та@@к
mitkoiphone Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Айде айде, и ти си имал телефон с андроид
stoilovlubomir Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 (редактирано) Айде айде, и ти си имал телефон с андроид Ако става въпрос за мен...Никога! Честно! Последното различно от iPhone беше далеч във времето....Старата ми Нокиа N95 Иначе съм работил с Андроит,като служебен тел,и съм разочарован! На мен не ми харесва! Флагманът на HTC е страхотен....като вид и хардуер,но софтуерът му не ме блазни! Като съм свикнал с iOS.... И не ми харесва друго,но това е то личен избор и демокрация! Винаги ще има хора и за двата софтуера!Винаги ще има бедни и богати! Винаги ще и а хора за Ферари и за Киа Редактирано Февруари 10, 2014 от stoilovlubomir
londongunner Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Отново Apple нищо не били направили xD, все Samsung им прави продуктите, а вероятно Microsoft им пише OS, супер тайно и секретно разбира се някъде в Африка под ръководството на БГейтс и НСА. Винаги и във всяка тема се намира някой "специалист", който понеже не желае да признае тоталното превъзходство на iOS и започва да си говори със звездите. Говоря за България щот на друго място не се забелязва от много врече подобен подход. И не спирайте с бисерите, че да се смеем, здраве е. Доколкото Android, Андроид умира господа, 3 години не е мръднал крачка напред, по-скоро назад след 4.0 и добре че някои "смели души" го фикснаха, че Google беха захапали дървото. Всеки от вас знае, че всички важни Google фигури отговарящи за Android са уволнени от постовете, И сега какво чакаме !? М..? Apple да оправи ла*ната с допотопният Android ? Възможно е, на последните не им липсват средства. Зомби :tooth: 1
stoilovlubomir Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 (редактирано) +Нали!? =Мда!!! +Нали!? =Мда... +В смисъл... =Мда ..... Мда..... С това бедни и богати малко се оля... С какво!? Лъжа ли е!? Ти да не си комунист,фен на Северна Корея Винаги ще има хора с повече пари и такива с по-малко...неизбежно е... Редактирано Февруари 10, 2014 от stoilovlubomir
BulgarianSS Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Ама верно ли го докарахме до комунизма... Трябва да изпратиме копие от темата на Возняк 2
nikitobet Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 (редактирано) Така е, ама защо има такива като тебе, които с покупката на един айфон и айде ... Ние сме богатите, вие сте балъците и т. н. Гроздето ... и прочие. За много хора покупката на айфон не е проблем, за много други е свързано с бюджет, определени сметки за да могат да си го позволят и прочие... А хората които не могат да си го позволят... те по-прости ли са? По-глупави ли са...? Аман от философи с парите на мама и тате! Не го обръщайте на ... Ние сме по- ...?!? Редактирано Февруари 10, 2014 от nikitobet 8
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Човекът ще се спука от смях, но поне за него се знае, че е пич и веселяк.
MMJ Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Все си мисля, че Епъл я притискат отвсякъде като например това: "Доналд Тръмп продаде акциите си на Apple заради "тъпото нежелание" на компанията да увеличи екрана на iPhone" И именно заради такива факти компанията ще се принуди да "се разчупи", убеден съм в това, че ще има по-големи екрани, убеден съм и в това, че един ден ще продават свои устройства с различна ОС от иОС. Когато един ден това се случи ще ме привлекат отново, заради програмите които се появяват първо за айфон и работят по-добре. До тогава ще ги изчакам да се доразвият. Sent from my SM-N9005 1
mishocs Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Рядко пиша Но на тази статия ще отговоря само с едно : "Стив Возняк ТИ СИ ЛУД " 2
kal1ch Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Все си мисля, че Епъл я притискат отвсякъде като например това: "Доналд Тръмп продаде акциите си на Apple заради "тъпото нежелание" на компанията да увеличи екрана на iPhone" И именно заради такива факти компанията ще се принуди да "се разчупи", убеден съм в това, че ще има по-големи екрани, убеден съм и в това, че един ден ще продават свои устройства с различна ОС от иОС. Когато един ден това се случи ще ме привлекат отново, заради програмите които се появяват първо за айфон и работят по-добре. До тогава ще ги изчакам да се доразвият. Sent from my SM-N9005 Това ще означава да си променят коренно философията и все едно да се изплюят в лицето на масата от клиентите си. Деня, в който Apple започне да робува на репортерските, инвеститорските и подобни "отворени" мнения и натиски ще постави началото на падението им. Всички обичат да си врат носа в паничката им, и сякаш не виждат, че хората знаят как да си поддържат бизнеса печеливш без да имат нужда от експертните ви мнения и джобните ви телевизори. 4
iPhoneman Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Флашнете нещо, като за начало на седмицата, че да ги раздвижите тези Андроиди и не се занимавайте с Apple. Интуитивно трябва да започва седмицата примерно с руут, ново кернелче, хард ресет за изпъване на 12те ядра и зачистване на РАМа т.н. пп. Улисани във флаш да не пропуснете 14 Февруари, че проблемчееее ;Р 1
The Shaman Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Адаш, нямахме ли дроидски форум бре (нещо не го намирам)? Скучно ли ви е там?! Хващай аверите за ушите и си спретнете там купончето Пуснете два, три бота да хвалят Епъл и сте готови iPhoneman, не РАМа а РАМта по дроидски жаргон 4
baronbg Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Все си мисля, че Епъл я притискат отвсякъде като например това: "Доналд Тръмп продаде акциите си на Apple заради "тъпото нежелание" на компанията да увеличи екрана на iPhone" И именно заради такива факти компанията ще се принуди да "се разчупи", убеден съм в това, че ще има по-големи екрани, убеден съм и в това, че един ден ще продават свои устройства с различна ОС от иОС. Когато един ден това се случи ще ме привлекат отново, заради програмите които се появяват първо за айфон и работят по-добре. До тогава ще ги изчакам да се доразвият. Sent from my SM-N9005 Айде спри да пишеш глупости. И вземи ти се доразвий. 4
Recommended Posts