MMJ Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Това сега за обида ли да го смятам, за титла ли , за какво ли? Хахаха ще ме скъсаш от смях Sent from my SM-N9005
Anton Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 gorgior, трябва да е казано в прав текст, за да важи ли?
Alxx® Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 В прав текст: Забелязвам нарушения в правилата за постване! Мерете си антените колкото ви е кеф, но сгазите ли лука... 2
kal1ch Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 "Андроидаджии" ще рече ползватели на споменатата операционна система. Аз се категоризирам като заклет Айфонджия, а преди бях Симбиянджия. Не съм искал да засегна никого с това - тоя термин го използвам доста често.
slaf Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 А Адриана Лима има супер хубави очи! 3
BulgarianSS Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Гога,удряй ключа....бахти темата проклета 1
sniperdage Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 - Имаш свободата да мажеш докато телефона стане неизползваем - благодаря, но предпочитам да си купя телефон, който работи, без да ми се налага да си губя времето да го настройвам "така както ми харесва". Е недей така де. С лека ръка изтри половината постове от форума. Доста хора са се потрудили, за да си настройваме iPhone - четата и другите джаджи "както ни харесва". Сигурно по - добре и от мен знаеш, че много хора имат желание да го правят, но им е доста сложно (Да не забравя да спомена: не съм андроидаджия). 1
JVV Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Новият TouchWiz е flat. http://www.redmondpie.com/samsung-galaxy-s5-screenshot-leak-confirms-new-flat-icons-why-are-we-not-surprised-photos/
Alxx® Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Не, те самсунг не крадат бре. Имат собствен "дизайнерски език", да знаеш. Внимавай да не обидиш техния "дизайнер". 2
Alxx® Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Кой ги рейт-ва и кое са "иновирали"? По - тънък и по - лек? Правете разлика между "постижение" и "иновация". Еб@ти "журналистите" са в тия сайтове... 3
baronbg Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Аз имам един въпрос към хората с други, различни устройства, от тези за които пишем ръководства, разискваме програми и си помагаме. - Какво Аджеба, търсите тук? Пишете в определени теми (не свързани с програмите които ползваме или за които си помагаме), а тръпката ви изчезнала!!! Със сигурност имате общи теми за разговор в едни други, сходни форуми. Питам, защото аз не влизам там, не чета темите и не пускам хапливи и надменни постове. Затова ми е любопитна вашата теория. п.п. Ако загубя тръпката по жените, ще вися във форуми за пе****си. Слава богу и дай боже да не става. 14
JVV Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Apple отстъпи на китайската Xiaomi в рейтинга на най-иновативните компании А на 1-во място е... Чий рейтинг?
kal1ch Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Е недей така де. С лека ръка изтри половината постове от форума. Доста хора са се потрудили, за да си настройваме iPhone - четата и другите джаджи "както ни харесва". Сигурно по - добре и от мен знаеш, че много хора имат желание да го правят, но им е доста сложно (Да не забравя да спомена: не съм андроидаджия). Идеята е, че при iPhone за повечето хора не се налага да го правят. А че форума е най-полезния за българските iПотребители, смятам, няма две мнения по въпроса. 5
iPhoneman Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Внимавай да не обидиш техния "дизайнер". Най-лесно е да си дизайнер на Samsung, единствената работа е да си стоиш седнал и да гледаше евентите на Apple Inc. пп. Не че Google са по-различни, първо копнаха BlackBerry по погрешка и след Януари 2007 превърнаха Android в буламача, който години не могат да фикснат. 4
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Нео, прибери се в дООпката, от която изпълзя бре, роботче 1
BulgarianSS Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Братле,колко теми мога да ти цитирам от андроидските форуми....нека не се заблуждаваме-плюенето е в двете посоки 3
rad97 Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 Показателя, който определя коя компания кой номер е нейната цена. Другото е ала-бала. Sent from my iPhone using Tapatalk
JVV Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 - Какво Аджеба, търсите тук? Освен рутенето, тестването на ромове и къстъмизирането, съществена част от ежедневието на яростният андроид рицар е образоването на глупавите, заблудени apple зомбита, кьорещи се в миниатюрни дисплейчета на недопустимо ограничените си уреди. Не на последно място е зоркото следене на акциите на Apple и предричането на неизбежен скорошен фалит и апокалипсис на недопустимо надценената компания от Купертино. 4
plam4e Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 JVV айде, ако обичаш определения от сорта на "глупави" и т.н. ги запази за себе си и за лична употреба! Става ли ??? Sent from my iPhone using Tapatalk
JVV Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 Аз съм от глупавите заблудени apple зомбита пламче. Не се засягай
Anton Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 Apple's iPhone earned 87.4% of global handset profits in December quarter. Упс...не е зле за 15% пазарен дял, а? neol-e, те гугъл са първи в класацията за иновации не заради андроид, а заради проектите им в роботиката, гугъл глас и т.н., които няма спор са иновативни неща, но забележи, че останалите са компании, които произвеждат потребителска електроника. Отново сравняваме ябълки с круши. А че китайската Ксиаоми е изпреварила Епъл с това, че е направила по-тънък телефон с по-голяма батерия е смехотворно. 3
Veselin Minchev Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 По стечение на обстоятелствата използвам Андроид и смело мога да заявя, че по-глупава мобилна система НЯМА. Крашове, крашове, писна ми. Вчера се качих на Царевец, откри се прекрасна гледка, извадих си телефона и реших да направя панорамна снимка. Два пъти крашна по време на обработването и се отказах (Използвах оригиналната камера). Това е съвсем пресен пример, случаите са много, повярвайте ми. Колкото и да я хвалят някой хора, мнението ми няма да се промени! Съвет: Ако нямате средства за Айфон, недейте да правите същата грешка като мен - не си купувайте Андроид! С този пост не целя да засегна никой, това е собственото ми мнение. Няма да навлизам в по-задълбочени дискусии. Хубав ден и се надявам много скоро да съм отново в отбора. 8
kal1ch Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 Apple's iPhone earned 87.4% of global handset profits in December quarter. Упс...не е зле за 15% пазарен дял, а? neol-e, те гугъл са първи в класацията за иновации не заради андроид, а заради проектите им в роботиката, гугъл глас и т.н., които няма спор са иновативни неща, но забележи, че останалите са компании, които произвеждат потребителска електроника. Отново сравняваме ябълки с круши. А че китайската Ксиаоми е изпреварила Епъл с това, че е направила по-тънък телефон с по-голяма батерия е смехотворно. Остави остави, с тоя нищожен пазарен дял ще загинат скоро Apple. :tooth:
Recommended Posts