Alxx® Публикувано Юли 20, 2011 Сподели Публикувано Юли 20, 2011 Имам основателен въпрос към последните двама: защо си мажете по телефоните с мейк ит майн, след като можете да замените файловете директно? Повече не се чудете защо не става. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
didistyle Публикувано Септември 27, 2011 Сподели Публикувано Септември 27, 2011 (редактирано) Изтеглих си MakeItMine от Cydia, пускам я и си пиша текста, който искам да се показва, цъкам на Кериър - нищо...пробвам с Банер - нищо Съвет? Едит: Явно ще пробвам да си кача директно логото във иФона Редактирано Септември 27, 2011 от didistyle Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Септември 28, 2011 Сподели Публикувано Септември 28, 2011 (редактирано) didistyle ти преди това направи ли справка MakeItMine работи ли на 4.3.3 Погледни мнението над твоето и при малко повече четене ще стигнеш до решение което не е свързано с (MakeItMine) Едит: Ако не бъркам работи до 4.1 след това имаше някакво нещо FakeOperator някаква боза от тоя вид Редактирано Септември 28, 2011 от Gregg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
joroiliev Публикувано Октомври 6, 2011 Сподели Публикувано Октомври 6, 2011 (редактирано) Редактирано Октомври 12, 2011 от joroiliev 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 7, 2011 Сподели Публикувано Октомври 7, 2011 Смених оператора и сега съм на Виваком. Опитах всичко в темата, но не става. Правил съм и преди процедурата на Глобул и всичко беше наред. Пробвах с добавянето на бъндъл през itunes. Имената на файловете такива ли трябва да са: Default_CARRIER_Vivacom@2x FSO_CARRIER_Vivacom@2x Намерих каква трябва да е папката на оператора (28403), но всъщност не съществува. Мога ли да пробвам да я направя и да сложа файловете вътре. Но има и carrier.plist и др. Имаше един сайт, където можеше да се направи къстъм бъндъл и оттам да се изпрати като смс на телефона и да се зададе, но изобщо не мога да го намеря. В САЩ ми свърши работа на един 3Г, понеже му сложих АТТ карта и не искаше да запали нета. Някой да се сеща за подобен сайт? В него имаше всички държави и оператори.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 7, 2011 Сподели Публикувано Октомври 7, 2011 Пробвай с iPhone configuration utility - въвеждаш данните ръчно и после ъплоудваш профила. Ютилитито го има в сайта на епъл. Ако нямаш ръчно ъплоудната папка(за целта трябва да имаш и Уъртел пач на комцентъра), трябва да ги сложиш в unknown.bundle. Default_CARRIER_Vivacom@2x.png FSO_CARRIER_Vivacom@2x.png Можеш да опиташ и с главни букви за вива. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Октомври 15, 2011 Сподели Публикувано Октомври 15, 2011 На IOS5 май не може да се замени ръчно.? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Октомври 15, 2011 Сподели Публикувано Октомври 15, 2011 Би трябвало да може.Като бях с Beta 7 ръчно си смених логото.Сега нямам джейл и съм с къстъм бъндъл. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 15, 2011 Сподели Публикувано Октомври 15, 2011 Имената са сменени, но и да се именуват, пак не става. Може би в правата нещо, но нямах време да тествам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Октомври 15, 2011 Сподели Публикувано Октомври 15, 2011 Не е от правата! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
danco1 Публикувано Октомври 18, 2011 Сподели Публикувано Октомври 18, 2011 Замених си успешно логото на Мтел.Пътят е цледния:System,Library,Carrier Bundles,iPhone,28401.А имената са: Default_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png FSO_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Октомври 19, 2011 Сподели Публикувано Октомври 19, 2011 Нъцки. При мен не са така имената но успях! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Октомври 21, 2011 Сподели Публикувано Октомври 21, 2011 (редактирано) Възможно ли е след Ъпдейт на Winterboard и последващо изтриване и връщане на по стара версия на същата програма да изчезне логото на Оператора който до преди споменатия ъпдейт си беше наред ? ПС: До сега логото го поставях по този път: var -> mobile -> Library -> Operator Bundle.bundle Mtel-ско Лого Редактирано Октомври 21, 2011 от Gregg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Октомври 21, 2011 Сподели Публикувано Октомври 21, 2011 (редактирано) След ъпдейта на winterboard на мен ми се прецакаха всички теми , защото прави още една папка themes в var-stash.Оправих си ги като сложих темите в новата папка. Редактирано Октомври 21, 2011 от mimeto83 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Октомври 21, 2011 Сподели Публикувано Октомври 21, 2011 Миме за мен точно там е мистерията, аз темата си я оправих , но Логотата не се слагат вътре в темата и не се Активират през WinterBoard върнах се на по стара версия на Winterboard, Папката с Логотата си е там както преди, само Логотата ги няма на Статус бар-а (Нито Respring, нито Reboot оправят положението). Ба*си мистерията.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
1n50mn1ac Публикувано Октомври 28, 2011 Сподели Публикувано Октомври 28, 2011 (редактирано) Пробвах в папка System/Libary/Carier Bundles/Iphone/mobilkom_bg.bundle да сменя логотата с имената както следва : Default_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png FSO_CARRIER_M-Tel BG_1only_.png , но нещо не се получава след респринга.Малко помощ от колегите с iOS5? еdit Открих решение на проблема , та ето цитат : (за iPhone 4 iOS5 ,изпробвано и работи) Well, you have to add the 3 files with you personal carrier logo: remember that for iPhone 4 they have to finish with @2x, even if the 3 files in the folder don't have it (they probably are just sor SD, not HD). Then respring. In your example, inside the folder you'll have 3 plist files and Default_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png FSO_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png TS_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png Now copy inside the folder your personal logos named Default_CARRIER_T-Mobile HU_1only_@2x.png FSO_CARRIER_T-Mobile HU_1only_@2x.png TS_CARRIER_T-Mobile HU_1only_@2x.png My error was naming the files with the same name of the one in the folder, without the @2x. (Strange: if you'll look at the same files after the respring, even stock files now have your personal png) И да допълня малко от мене.Третия файл ,който е TS_CARRIER.... трябва да е същия като FSO_CARRIER , просто го преименувайте. Редактирано Октомври 28, 2011 от 1n50mn1ac 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Ноември 5, 2011 Сподели Публикувано Ноември 5, 2011 Защо не става?! Направих всичко описано в първия пост и ми пише Logo вместо картинката, която съм избрал! Може ли помощ на скайп:aseng97? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 С главна, пробвах няколко пъти, но не става. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sstavrov Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 абе , просто си вземете файловете и ги сложете в папките посочени - 2840-(някое си за съответния оператор);UNKNOWN.BUNDLE Няма нужда от MIM , FakeOperator.... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 sstavrov гледам че си на iOS 4.3.3, кажи точно къде постави логото на Мтел и с какви имена е то. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sstavrov Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 (редактирано) аз си направих мое лого . Поставих в 3 папки като ги захващам от папката където се намират и ги пускам в самата папка чрез iSpirit . Едното място е - 28401;второто - UNKNOWN.BUNDLE ; третото - mobilkom_bg.bundle. По принцип мисля, че не е нужно да се поставя на 3-те места , но все пак не пречи... Имената на файловете са : Default_CARRIER_M-Tel BG@2x.png FSO_CARRIER_M-Tel BG@2x.png А лого което си харесваш му даваш съответното име . Заместваш файловете . Даваш респринг и си с логотата . Ако имаш SBSettings , обаче трябва да спреш от самия него изписването на мрежата защото ще ти изпише "Logo@2x" Редактирано Ноември 6, 2011 от sstavrov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 второто - UNKNOWN.BUNDLE Тази папка с големи букви ли се пише и къде точно се поставя (пътя ми кажи). Явно че там трябва да се поставят логотата,защото съм си правил доста опити на другите 2 места, подменях всевъзможни имена , но след респринг (даже и ребуут) пак логото не се подменяше. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sstavrov Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 (редактирано) със iSpirit - /System/Library/Carrier Bundles/iPhone/Unknown.bundle/ предполагам и с другите е така Редактирано Ноември 6, 2011 от sstavrov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gregg Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 (редактирано) и в трите папки ги сложих тия логота. Сега се получи същата ситуация както оня ден преди да направя Restore. Да е*ба и смотаните логота аз ПС: Изчезнали са файловете от папка 28401. След като ги добавих вече изписа Carrier 10.0, но така и логота горе няма Редактирано Ноември 6, 2011 от Gregg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 6, 2011 Сподели Публикувано Ноември 6, 2011 Unknown.Bundle е пътят за непознати оператори, т.е. за такива които нямат собствени папки. Що пишете глупости??? Пътят за ментел винаги е бил само един и винаги се получава от раз: System/Library/CarrierBundles/iPhone/28401(или Mobilkom_bg). Всички останали пътища са symlink до този. Слагаш там и гасиш/палиш, НЕ РЕСТАРТ С ДВАТА БУТОНА!!! Ако не стане(рядкост) - триеш кеша на спрингборда и пак рибуут. АКО след поставянето си правил кериър ъпдейт с тюнса - за това са изчезнали. ПЪРВО него след рестор(ако си правил) и тогава останалото. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.