mariankata Публикувано Септември 9, 2014 Сподели Публикувано Септември 9, 2014 Вие както си решите.... но аз mmj и mihov ( и boss-a alxx ама то - отделно), ако ги срещна някога ,някъде, ще си ги почерпя с най-голямо удоволствие (щото ви говореха, има, няма две години за големи екрани - а вие.... си им предлагахте лекари, хапчета, напускане на форума....) и сега чета как време вече било за по-голям екран, че било по-удобно за работа (word, excel..., video...), 5.5 било голямо, ама като има батерия - ще се свикне.... come on... големи сте - не обяснявайте "ма т'ва голямо било различно, по-удобно"... хората си го казаха. (точка) Вие не го разбрахте - трябваше event-a да ви го обясни... П.п. Аз чакам да се появи 4,7" + оферта за смяна и се мятам. П.п. 2. Щръкналата камера я има отдавна - iPod Touch 5 - изглежда cool, не пречи и не се троши, както се очаква... П.п. 3. Часовникът май не е за мен (young & lasy + €€€). Никой не е длъжен да обмисля / се сърди на мнението ми... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Vancuver Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Цени за Германия на ФО: iPhone 6: 16 GB - 699 Eur, 64 GB - 799 Eur, 128 GB - 899 Eur iPhone 6+: 16 GB - 799 Eur, 64 GB - 899 Eur, 128 GB - 999 Eur Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Марианката, това, че не харесваме постоянното тролене, не означава, че не харесваме еди к'во си друго Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Малко над 1500 лв. за 64 GB iPhone 6 ми звучи съвсем нормално като цена. Май няма да се продават много 16GB при тази разлика от 200 лв. Между 16-ката и 64-ката. Честно казано плюса ми големее на мен,но все пак ръката ми е малка. Относно часовника - ако е с достатъчно издръжлива батерия ще се купува. Хареса ми дизайна,каишките са супер-остана да се види на живо след нова година. Ще ми е доста интересно какви приложения ще пуснат за него. Би трябвало да има определена памет,но никой нищо не каза... Някой видя ли начин за връзване към компа и какъв е този нов и революционен начин за свързване на часовника с телефона? П.П. Apple много се изложиха с stream-a,но пък Веско се справи чудесно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 И нещо друго ми прави впечатление. Мрънкат и псуват тези с андроид и тези, които са виждали шестицата само на картинка. Досега не съм прочел негативен отзив от човек пипнал го на живо. Всички, които са го разцъквали са единодушни, че много добре стои в ръката, много приятно закръглени ръбове, много стилен и т.н. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Има. iPhone се казва. LP- то на U2 е безплатно и налично за сваляне. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Продавам Галакси Ноут 3 или бартер за iPhone 6+ ........Адашче майтап, бре.......гле'й сега колко такива обяви ще цъфнат..... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Часовника дори на снимка избива рибата! На живо, мисля ще е убийствен. Със сигурност ще си купя, но... следващото издание. Като нов продукт, сигурно ще има доста кусури за доизпипване. Определено е страхотен аксесоар, а връзката с телефона е положително допълнение към него. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ruil4o Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 +1 Стив никога нямаше да допусне тази издатина на камерата. Мен толкова ме дразни че чак мисля сбъркаха в дизайна и в 6S няма да я има. Sent from my iPhone using Tapatalk Долният ръб на тази изпъкнала камера ще се надере много бързо, затова ще трябва задължително да се ползва заден гръб. Някой силиконов по-дебел и тънкия корпус заминава пак, колкото щеше да е ако бяха го направили със скрита/ прибрана камера! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Как пък си толкова сигурен? Всичко е до това как си служиш с телефона. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Ето малко сравнение между 6 и 6 Plus. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sovar Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Интересно е как хората менят мнението си Една голяма част от хейта върху Samsung, HTC и еtc. беше върху основата на големите дисплеи, какви табли били, дъски за рязане и прочие. Сега Apple пуснаха 5.5 инча и голяма част от Вас се спират на 5.5 инчовия вариант. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 ЛюбоФ, бре...... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 10, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Аз "хейт" срещу HTC не съм чел в този форум. Нито пък виждам някой да харесва 5,5 сега, а преди да е "хейтил". Харесват го хора, които и преди си искаха голям екран или неутралните потребители. Преди да изказваш категорични мнения и да правиш генерализации за другите, поне се научи да говориш/пишеш на български. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Да, нещо изведнъж не се говори за подноси и за дъски... Тц тц тц Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 А бе, ще ставаме сервитьори, то се е видяло 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Много съм доволен от новите продукти, черния модел е убийствен, за разлика от сивия и златния, които според мен изглеждат супер грозно, а тъкмо бях решил следващият ми ипХОн да е бял, но уви... Дори няма да се замислям за 5.5 инчовия, хора, прекалено е, голяма част от потребителите на iPhone са такива именно заради практичността на устройствата и не мисля, че имахме нужда чак от такива размери, но пък явно по този начин искат да достигнат до друга таргет група. 4,7 инчовия е добре, HTC One ползвах и си беше съвсем удобен и се работеше лесно. Часовника също много ми хареса, но цената е висока. Като цяло сега съм много по-доволен отколкото бях през 2012 при представянето на iPhone 5. Започвам да спестявам от закуски и по Коледа ще гледам да се оборудвам с един черен, малък (спрямо големия ) красавец. П.С - Продавам бъбрек, заинтересованите да пишат ЛС. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Видеото, което Apple иска да забравим. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kaizera Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 (редактирано) Долният ръб на тази изпъкнала камера ще се надере много бързо, затова ще трябва задължително да се ползва заден гръб. Някой силиконов по-дебел и тънкия корпус заминава пак, колкото щеше да е ако бяха го направили със скрита/ прибрана камера! То и без това трябва кейс, за да се скрие ужасно грозния гръб. Тези линий все едно ги е правил някой студент по дизайн в първи курс. Аз съм тотално разочарован от дизайна на iPhone 6, както и от дизайна на apple watch... много грозна история. Лично за мен винаги дизайна е бил водещ пред това вътре... явно и сега ще трябва да си търся красив кейс. За 5s намерих, ще видим за 6, как стоят нещата Всичко след iPhone 4/4s е единствено разраваляне на красивия телефон! Дори самсуншит пуснаха копие на iPhone 4, а Епъл тръгнаха по пътя на пошлостта и грозотията. Джонито му е време за пенсия. Лично мнение, не искам да ви ангажирам с него, но пак казвам, много съм разочарован. Редактирано Септември 10, 2014 от kaizera Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Не знам какво толкова не му харесвате на телефона. За мен и двата телефона са супер (типично за епъл) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Моето мнение е, че дизайна на новия iPhone е еволюционно обоснован, красив, изчистен, с плавни линии и като цялостен продукт е напълно хармоничен. Нищо не се натрапва (освен, може би леката изпъкналост на камерата). По-красив апарат, с качествени материали и прецизност на изработката няма на пазара. Пак казвам, това е мое мнение. Остава дилемата за мен, по-големия или по- малкия... Аз като голям любител на часовниците сигурно няма да пропусна и Apple Watch Стоманения с бяла или черна каишка, или със стоманената верига ще стои убийствено добре. За мен Сър Айви продължава да се доказва като един от най-добрите индустриални дизайнери днес. Нямам идея какво сте очаквали, но това, което представиха вчера е напълно закономерно, добре премислено и изпълнено с нужния перфекционизъм - запазена марка на Епъл, която другите така и не могат да достигнат. Това продава продуктите им успешно толкова години вече, както и перфектно работещата симбиоза между хардуер и софтуер плюс богатата екосистема от приложения и армията от разработчици, подкрепящи продуктите им. Лично аз съм доволен от видяното вчера и не съм ни най-малко разочарован, даже напротив. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Подкрепям Любеца, напълно! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 10, 2014 Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Сигурно е рано, но има ли някакви слухове кой ще го продава в БГ? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 10, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 10, 2014 Борса в BGiPhone 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.