johnnybravo Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Аз карам на ъпдейти от 2008-ма. При смяна на мак правя бекъп през капсулата и т.н. До момента нямам никакви оплаквания от нищо. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 (редактирано) Абе преинсталация на системата, но проблемите остават. Airplay не ми работи от Маверикс.. Не е лошо да можеш да водиш телефонни разговори през мак-а, но като почне да ми звъни телефона, настава симфония.. Всички устройства дружно в един тон и се ошашявам от кое да вдигна А и има някакъв проблем, защото като вдигна от Мак-а, отсрещната страна не ме чува добре. Което е странно, защото през всички останали програми (skype, viber, facetime) ме чуват перфектно. Редактирано Октомври 29, 2014 от DreamcatcheR 1 Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Малко късно, но и аз скочих. Бъгливо е тук таме може би заради това, че ъпдейтнах върху Maveriks-a, но новото Safari определено кърти! Тук не съм съгласен! И аз имах леки забивания на Mavericks, но след ъпдейт всичко изчезна. Проблемите при мен почнаха, след като си смених IP-то - започна Сафарито да откача, iTunes и той циклеше - нещо ненормално. От една страна е хубаво да ни следят ама от друга с насичания не се работи. Аз ония ден прочетох случайно за тази преинсталация, че прави системата Фреш. Това е хубаво, защото не се мъчи човек с копи/пейст или връщане на бекъп. Направи ми впечатление, че и с нормален хард и със SSD времетрането на инсталацията е почти еднакво - около 16 минути. Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 А дали само при мен при рестарт вади сивия екран и пълни бара все едно, че инсталира нещо или си е така по принцип? 1 Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 (редактирано) По принцип явно е така. При мен на два е така (mini - сив екран и зарежда, macbook - черен екран). Редактирано Октомври 29, 2014 от mariankata Цитирай
Nick Snow Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 (редактирано) За SSD-то е нормално. Силата му е в скоростта на четене, при запис дори мисля, че има по ниска от някои HDD-та. Странното е, че AirPlay-a се скапа в Maveriks в последно време и проблема се прехвърли на Yosemite. Само един въпрос. Когато съм свалил от стора Yosemite и съм дал install не съм update-нал върху съществуващата ОС, а се е инсталирал на чисто? Просто е запазило потребителските файлове? Ако е така да не мъча формат. Защото ми се омазаха Apache-то и PHP-то и се чудя от къде да го подхващам. Редактирано Октомври 29, 2014 от Nick Snow Цитирай
killer4o Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Nick, това за SSD не е вярно - едно от основните им предимства е скоростта на запис. Иначе аз нямам проблем с AirPlay - нито към колонката, нито към AppleTV. Иначе не знам какво разбираш под "инсталирал на чисто", но това, което описваш си е чист ъпдейт. Цитирай
Monro Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 С какво пускаш Апаче и ПХП ? Ако е с XAMPP или друго, провери дали е съвместим с Yosemite. Аз ползвам XAMPP, но направих чиста инсталация и още не съм го слагал. Цитирай
Nick Snow Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 (редактирано) Оправих ги, просто използвам вградените и те са се update- нали заедно с операционната система. Всичко запали и бачка да си ебе. Лошото е, че е бъгливо на ниво операционна система. Покажи на тея ора как са бъгваш. Редактирано Октомври 30, 2014 от Nick Snow 1 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 (редактирано) Явно съм късметлия аз, как така няма и помен от "бъговете" при мен, нито тук, нито при 8 -та нямам идея Да, ама… не! Забелязвам вече няколко пъти, че Мас -а ми губи Wi-Fi без всякаква видима причина. Последния път бях в офиса на един познат, който недолюбва Apple и веднага ми показа конкретна статия по въпроса. Някой с подобни "болежки" и решение? Редактирано Ноември 3, 2014 от dedil Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 While it is unclear what improvements the first update to OS X Yosemite will bring, there are several bugs in the operating system including a major Wi-Fi issue that has caused connection problems for a number of users. За девелопъри! Цитирай
dedil Публикувано Ноември 6, 2014 Публикувано Ноември 6, 2014 Не мога да се възползвам… ще си чакам нормалния ъпдейт. Цитирай
Monro Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Тази екстра със звъненето е много бъгава... Телефона звъни звъни и прекъсва в един момент, но на мака продължава да си звъни... Също няма възможност като звъни на мака да му спра звука на звънене Цитирай
profusion Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 И при мен се държи нестабилно Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Само аз ли намирам екстрата за отлично работеща? Брях... 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 И аз. Но мен друго ме притеснява - яде ми доста рам, или поне така ми се струва, и ми лаг-ва доволно, особено при смяна от един фулскрийн на друг и "слайдване с 4 пръста нагоре" за да излязат всички отворени програми /не знам как да го обясня по друг начин /. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Графиката влачи в тия ситуации. И при мен е подобно, но работи и не крашва. Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Не кравша факт. Уф мислех, че е само при мен. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Това с продължаването да звъни, след като си вдигнал, го има и при мен на два Air-а. Няколко секунди е, но го има. Бъгаво си е. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Трябва да има причина да бави. Нито компът ми е най - бързият, нито телефонът. При мен реакцията е в рамките на секунда, даже не съм убеден, че е цяла. Може би има значение рутерът и разположението му - моят е двубандов(взех едно сиско за проба) и е под бюрото. Цитирай
killer4o Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 При мен с Time Capsule, 6ца и iMac 2013 забавянето е около секунда. И нямам лаг при анимациите, но имам доста рам, така че дори да е по-тежка от Mavericks, едва ли би се усетило. Цитирай
Monro Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Моята капсула е през една стена тухлена... Трябва да опитам на другата мрежа, защото сега са вързани на 5Ghz. Но отначало ми се стори, че го нямаше този проблем, в последствие се появи. И при мен е секунда забавянето като вдигна, но когато ми звъни и не вдигам, а го оставя сам да прекъсне на мака въобще не прекъсва Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 На мака продължава, защото има бъг-че във фейстайм на телефона. Не са доизпипали кога да прекрати сесията. Цитирай
Monro Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 В началото не ми е правило такова впечетление, или не съм го оставял да звъни без да вдигам. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.