Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

OS X Yosemite 10.10

arm11

Recommended Posts

Публикувано

Аз нямам такъв проблем за сега, но се появи нещо друго, което принципно няма логока да е вързано с този ъпдейт, ама… всеки път, когато затварям само документ, а не самото приложение Microsoft Word крашва яко! Видях се в чудо, не мога да затворя и запазя документ, излизат съобщения, че има проблем и… пак.

Публикувано

И при мен се получи същия проблем,при предния Update.

Оправя се с преинсталация на пакета!

Публикувано

Установявам, че го прави само с един документ. Не се бях усетил преди това, явно в него е "тесличкатааааа"...

За сега няма да пипам нищо по Office

Публикувано

От 1-2 седмици забелязвам, че мака ми не може да заспи, тоест като му дам заспиване, след 30 сек се активизира нещо после пак заспива после пак наново....Мислех че е от торент програмата но я изключих, също съм махнал събуждане от ЛАН, да не е от ъпдейта нещо накоро? (нямам пуснати програми при даване към заспиване)

Публикувано

Моят е така от МЛ насам. Спираш нета и заспива от раз.

Публикувано

Хм моя спеше 4 години прилично как така сега стана и аз не знам, мерси за решението!

Публикувано

...мака ми не може да заспи...

Аз съм с MacBook Pro "лека" е на снимката по-долу. Предполагам, че и Сашо това има предвид, ама… ;)

Публикувано

, също съм махнал събуждане от ЛАН,

Публикувано

Извини ме, моля… не предполoжих, че това имаш предвид.

Някой ми беше казал, че има разлика дали си с "хард диск" или SSD и дали ползваш TimeCapsule. При мен ситуацията е следната, когато съм на батерия "заспива" моментално, но ако е "в контакта" само "дреме, а не спи" ;) , от време на време си "чопли" нещо и чинно се ъпдейтва през капсулата, ако е намерил нещо.

Публикувано

Няма батерия.....Мак мини :) капсула също.

Публикувано

Някой процес на клауда го причинява и решение освен спирането на нета няма. Wake for network access е необходима функция за Find my mac, но с нея или без е същото.

Публикувано

Да не е от Power Nap? При мен е изключен и не съм забелязал да се буди.

Публикувано

Toчно това щях да кажа и аз. Най-вероятно от там идва. Моят е настроен автоматично да се гаси в 4 АМ. Може да пробвате и вие да си сложите някакъв schedule, ако нищо друго не помага...

Публикувано

Моят е така от МЛ насам...

Публикувано
Да не е от Power Nap? При мен е изключен и не съм забелязал да се буди.

Power nap до колкото знам няма на десктопи?

Публикувано (редактирано)

Има, има.. Поне ако броиш iMac за десктоп. Ограничението, или по-скоро изискването, е да имаш SSD диск.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Имам ССД. Ама такова нещо немá.

Публикувано

При мен го има като опция, но съм го изключил, защото четох, че забавя някои програми.

318a4fe658b21aa3.jpg

Публикувано

При мен го има, и на настолния, и на Book Pro -то. Пак казвам, че са ми казвали, че зависи от това дали има SSD или не, но от какво друго… нямам идея, просссс потребител съм аз ;)

Публикувано

Саше, паднАл ти се е "дървен", бате :tooth:

:offtopic: Гледам повторението на Молфис - Федерер и се кефя яко

Публикувано

Тук (http://support.apple.com/en-us/HT5394) има списък с моделите, които могат да ползват power nap. След 2012 повечето модели имат опцията.

Публикувано

Еър от 2010-та го поддържа, моят настолен - не. Вероятно е само за low voltage процесори, не мога друг извод да си направя. Моя добитък е 3,2Гхц.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...