Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Телефона Е с отръфана ябълка отзад на капака!!!

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

537

• The Shaman

318

• Pe6o666

103

• tonygti

57

Публикувано
значи на скоро си взех iphone проблема е че слагам карта с памет и той неможе да е разпознаели нз какво е като я сложа нищо не ми се появява

помагайте че вече нз какво да правя. >:)

Публикувано
:yikes: Ей ся вече си срязах вените с пластмасово ножче за пластелин. :)
Публикувано
Има ли вероятност, Джони, линка да не бачка - опитвам няколко пъти и ми дава, че няма връзка с главният мозък ...

Освен да опитам по-късно,или... ?!

Благодаря.

Момчето "крЪти миФки", няма какво...:rolling:

Публикувано
Хаха не съм имам го инсталиро.
:rolling:
Публикувано
Здравейте имам един проблем, малко сам слабо орянтиран днес ми подариха един ипфоне 16гб. Работи си сичко е наред но искам да го отклуча но не знам от каде и да започна версията е 3.1.3 (7E18) Не знам дали е упдате до 3.1.3 но мисля че така е фабричен.. моляви
Публикувано
1538803e.jpg за какво е тази джаджа
до колкото знам е за камера
Публикувано
Тукощо говорих с един англичанин който продава айфон 3гс за 300 евро но след малко му казах че имам по малко пари и му казах за 350 лв и той каза добре :):):):) невероятно !!! плащане чрез Western union money transfer и доставка през fedex за два дни е в България :):):):)

"Докато има балъци - уиски с фъстъци!" :rolling:

Публикувано

Потребителски отзив, в сайт за продажба на iPhone unlock software:

Unlocked my 3G, 3.2(firmware)

just as you claimed.

VERY, Very Happy, thank you.

Manuella, USA

Здравейте, игорях си жака за слушалките като го претоварих с акомулатор от скутер... Глупавият аз какво си мислех! Слет като преди няма и месец си сложих чисто нов кабел, реших пак да се "изгавря" с телефона като се опитам да пусна музика на скутера на един приятел... в последствие телефона се рестартира и от жака замириса на изгоряло. Има ли смисъл да сменявам кабела или е заминала някоя платка?

Ако някой има такова кабелче моля да пише. Дано не е сериозно...

П.П. - Помогнете че без музика не се живее!!!

Без майтап - също!

Публикувано

Завиждам ти, че четеш там ;)

Публикувано

Доставя си душевен оргаНИзъм така :rolling:

Че и нас въвлича ;)

пп. Гога, нема ли да спреш бе брато?

Публикувано

ъПсурТ! Там е изворът на мЪдростта...(яли са м@ди) :rolling:

Публикувано
само да попитам какво по точно го прави (сменя ли го окасява ли го защото има някой чипове който заспват така да се кажи и като им се окасят 2 крака си се сабуждат)

Някой да рискува с превод ??? :rolling:

Публикувано

И аз не знам да се смея ли, да плача ли ?! Този не може да е българин!

Публикувано
Освен от кудия , знаеш ли от къде да я смъкна и през итунес да я инстална , че нямам безжичен.И къде в менюто после е тая функцея ?

:rolling:

Публикувано
jjoonn

ще си взимам ipod touch и.....

голяма ли е опасноста да гръмне щото четох че гармели

...

Публикувано
Коментари

юнак гюро - 07:10, 6 май

до тъй наречения"сталин"-това са законите на дивата природа,най-силния става водач на стадото(при по цивилизованите "стада" не е точно тъй,но при нас все още важи закона на джунглата).Прави асоциации с природата и ще стигнеш до големи прозрения.На прима виста ми хрумва една такава-ако се оприличиме на лайна(защото всички ставаме на тор в края на краищата)всяко лайно като го ровичкаш мирише,особено смърди след преяждане и препиване.Но ако това смърдящо говно е изсрано на подходящо място то става тор върху която падат семена и започва нещо да покълва и да израства.Въпрос на време е да разберем дали това което ще порастне е полезно или ще се окаже бурен или трън.

Публикувано

Всъщност на мен философията на юнак гюро не ми се струва смешна, а твърде реалистична, въпреки пиперливо–грозната "смърдяща" аналогия, която е сътворил (вероятно след някое предгергьовско препиване и преяждане)...

Публикувано

Чиста истина е, но да спориш през интернет или да наливаш акъл, без да знаеш в какво - само по себе си е бисер. :)

Публикувано

:doh:

Това е съдържанието на съобщението:

*************** С риск да стана досаден може ли линк за този Саурик да прочета за какво става въпрос...downgrade може би? ***************

:banghead: :suicide:

Публикувано
Дано фикснат WIFI бъга че ще ги изрина с розовата ми базука на Rihanna заедно с Джобс и целия им Джиниъс Бар
Публикувано

neol23, по повод iFixer:

Доколкото разбирам, това приложения пуска драйверите на Apple, необходими за разпознаването на iPhone от компютъра, за да може да се направи джейл без да имаш инсталиран iTunes (с неговите драйвери съответно)...

Прав ли съм?

Публикувано

Заглавие

iPad 3g търся пешно

Публикувано

От същия, поводът е виетнамския "прототип" от темата "Всичко за OS 4.0":

По-скоро са направили първото концептуално менте, на база на това, което са видели от Гизмодо :) ...

Не се спира този младеж...:rolling:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...